Jums reikes
0,5 kg.lasisos file
2-3 sk.česnako
Svoguno
koncervuotu pomidoru be luobeliu savose sultyse
Surio "Mascarpone"
džiovinto čiobrelio, geriausia naminio, mociutes rinkto
Ir taip
cesnako galvute(nelupta) sutraiskome su peiliu. sumetame i keptuve su trupuciu aliejaus. Leidžiame česnakui apkepti, po to ji išmetam. i ta pati alieju sudedame kubeliai pjaustyta lasisa. Kubelio dydis- pagal skoni. sudedame kubeliais pjaustyta svoguno galva, leidziame viskam apkepti. pagal skoni idedame druskos, užspaudžiame citrinos, pipiru. kai svogunas suminksteja, sudedame pomidorus (pasmulkintus) su visomis sultymis, leidžiame dar kokias 5 min. pasitroskinti. i ši visa troskini sudedame mascarpone suri, ismaisome, patroskiname kelias minutes. Ir paskutinis ir bene svarbiausias zingsnis- pribarstome daug dziovinto čiobrelio, geriausia kaip jau sakiau, paciu rinkto. Čiobrelio tikrai nepagailekite.
dar kelios min. leiskite pasitroskinti. Valgykite su virtais ryžiais.
Tikrai labai skanus patiekalas, ir lengvai bei greitai pagaminamas
Skanaus
