Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek "kainuoja" gimdyti Antakalnyje?

Apklausa: kiek mokejote gydytojai, priemusiai gimdyma? tiesa, su ja susitarete is anksto ir ji atvaziavo priimti gimdyma. (491 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikos, esu is tu, kuri butu linkusi susitarti su gydytoju pries gimdyma. taciau neisivaizduoju kokios yra kainos. zinau, kad oficialiai neturime moketi nieko, bet jausciausi gerokai saugiau sumokejusi gydytojai. be to, jei su zmogum is anksto tariesi, iskvieti ji nedarbo metu, naturalu, kad uz tai kazkiek atsidekojama. prisiklausiau ivairiausiu nuomoniu apie tai kiek gydytojams mokama (nuo 50 lt iki 2500 Lt) tai jauciuosi visiskai sutrikusi (nesinori duoti perdaug, bet ir ne per mazai). tad koks tas aukso viduriukas Antakalnio gimdymo skyriuje?
Atsakyti
Nuo 800 ir daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
as turbut irgi cia gimdysiu, bet manau, kad tikrai maziau skirsiu, maximum 800, o ir siaip galvojau, kad po 200lt, daktarui, akuserei ir 100lt sesutei, labai simboliskai kaip atsidekojimas. Nes is seimos biudzeto isimt 1000lt, mums yra labai daug. smile.gif Bet gal pasiekeis nuomone, nzn. Pvz.:kas gali daugiau, o ir nori isskirtiniu salygu, aisku, tegu moka kiek nori..
Atsakyti
tiksliai, visai nepagalvojau, kad atskirai dar akuserems mokama. o su jomis tartis is anksto reikia? ir moket po visko? ech, nieko nezinau. pirmas kartas gi.. doh.gif tiek streso. susimokeciau sau ramiai nustatyta suma i kasa ir ramu butu..
Atsakyti
g.gif ir dar - kazin kaip zinoti kada koks gydytojas dirba? galvoju gal tiesiai nueit ir paklaust kiek kainuoja pas Jus malonumas pagimdyti vaikiuka rolleyes.gif
Atsakyti
Siaip aisku gimdymas Lietuvoje siuo metu mielosios yra nemokamas ir nieks nepraso moket nei po 200 nei po 50 lt bet jai Jus susitarsit su daktaru tai jie turi savo kaina ir ta kaina nuo 800 lt prasideda taip buvo beveik pries metus mirksiukas.gif ir siaip aisku kad kiekvienai uz ta tukstanteli noretusi nisipirkt kazka naujo bet tam ir yra nemokama medicina jaigu Jums gaila pinigeliu geriau isvis nesitart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota @ 2009 01 07, 17:10)
tiksliai, visai nepagalvojau, kad atskirai dar akuserems mokama. o su jomis tartis is anksto reikia? ir moket po visko? ech, nieko nezinau. pirmas kartas gi.. doh.gif  tiek streso. susimokeciau sau ramiai nustatyta suma i kasa ir ramu butu..


Mes taremes tik su gydytoju, o akuserei paskui siaip davem 150, nes ji buvo labai sauni
Atsakyti
Antakalnio klinikose gimdžiau 2007 spalį. Gydytojui daviau 500 Lt, o akušerei 100. Su gydytoju buvau iš anksto susitarusi, o akušerė pakliuvo ta kuri tuo metu dirbo. Ji net nesitikėjo jokio atlygio, net nenorėjo imti, kai vyras ištiesė voką. Savo darbą atliko puikiai, esu labai dėkinga, kad neleido suplyšti, o kirpo.
Atsakyti
Gimdziau 2008 12 21 gyditojai nieko nemokejau, nes pakliuvau ant tokios s....., pas mane turejo but cezaris( nes ir pirmas vaikutis gime po cezario), bet gi pakliuvau ant tokios naturalistes, sake pati pagimdysi, prakankino, rankom kakleli bande atverti, o vistiek viskas baigesi cezariu. buvau tokia pikta ant jos kad vyrui sakiau nevelnio jei nemokek, o sumokejo tik akuserei kuri tikrai buvo superine, vyras sake dave jei 200lt
Atsakyti
Mes taremes su akusere tai jai davem 500lt
Atsakyti
girdejau traku "stavkes". 1500 lt gydytojui. daugoka. kita vertus jei del to ramiau.. g.gif
Atsakyti
Gimdziau pries metus Antakalny, tai palikom 1000 lt, bet man dare cezari. Kiek girdejau visi panasiai palieka, (+-) 200 lt
Atsakyti