QUOTE(eda9 @ 2009 02 15, 11:23)
dar klausimas

Rašo, kad "I didoka bliudeli reikia ideti
visus produktus isskyrus soda , bliuda statyti ant puodo su verdanciu vandeniu ir visus produktus gerai ismaisyti (cia tam ,kad nesutrauktu kiausiniu ) besildamas margarinas savaime po trupuri istirps. Kai mase smarkiai ikais
supilti nugesinta
soda (Soda butinai nugesinti ipylus i ja pora saukstu acto,ir supilti ja i karsta tesla( smarkiai suputos ) , gerai ismaisyti, nukekti bliuda ir
supilti miltus,"
Tai miltų su
visais produktais nedėti, vėliau?

....taigi tu tuos visus produktus jau sudėjei į bliūdą ir juos kaitini , liko tik soda ir miltai , kai juos sudėsi neliks nieko ....tai kokius dar tu nori dėti produktus , nesupratau ....
-----------------------------------------------------------
Miltai tinka KARALIŠKI , ir visi su skaičiais
405 D , ekstra miltai nera damalti , jie truputi rupūs , aš jų nenaudoju
Soda : .....užpili ant jos actą ir į tešlą reikia pilti , kol ji dar
putoje šaukšte , o ne tada kai nustojo tai daryti , todėl ir nepakiale jums tešlos
Mano foto tik taip atrodo , jie sausainio storio , šitas tortukas labai nedidelis apipjautas pagal desertinę lėkštutę ....o sumirkes jis bus minkštas ir lakšteliai truputi pastorės .