Lakštai per daug stori, + ryškiai per mažai grietinėlės
QUOTE(Povila$ @ 2009 03 24, 20:22)
o tai kaip tada dar ploniau iskociot?? ir taip buvo maximum 3mm o gal maziau sodos deti, kad ne taip iskiltu?
QUOTE(vassara @ 2009 03 24, 21:22)
o tai kaip tada dar ploniau iskociot?? ir taip buvo maximum 3mm o gal maziau sodos deti, kad ne taip iskiltu?
del kremo sutinku, turbut per stipriai paspaudziau 
O tu iš visos normos viena tortą padarei?
QUOTE(Povila$ @ 2009 03 24, 21:25)
nea, is puses dariau
Cipciuk acius
QUOTE(Avenita @ 2009 03 24, 16:37)
pasakykit, prašau, ar galiu vietoj kepimo popieriaus naudot folija kepant meduti? Nu neapsižiūrėjom, o tas pasibaigęs
Gal net neverta bandyt kept 
as kepiau ant folijos,jokiu miltu nebarsciau ant jos
as irgi esu pada kepusi ant folijos tad galima sakyti gerai gavosi
dar klausimelis kokia grietine valdiska geriau pirkti kremui
QUOTE(georgiana @ 2009 03 25, 13:22)
as irgi esu pada kepusi ant folijos tad galima sakyti gerai gavosi
dar klausimelis kokia grietine valdiska geriau pirkti kremui 
zemaitijos pieno 36 procentu riebumo,ji geriausiai isiplaka.pirkti buna iki parduotuvese.
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 25, 16:16)
zemaitijos pieno 36 procentu riebumo,ji geriausiai isiplaka.pirkti buna iki parduotuvese.
Aciuka
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 25, 14:16)
zemaitijos pieno 36 procentu riebumo,ji geriausiai isiplaka.pirkti buna iki parduotuvese.
Rimi parduotuvej irgi pirkus
Sveiki.Cipciuk kreipiuosi į Jus
pradėjau krimst konditerijos mokslus mokinamės dabar kremus-pertepimus(šarlote,glesė,sviestinius....)tai va dėstytoja man sako kad negali būt kad grietinėlė laikosi ir tortas nevažinėja į šonus,aš jai aiškinu kad gali(katik padariau tavo tortą medaus,ryt nešiu pasirodyt(tikiuosi baisiai neišpeiks))tai va ji man sako kad būtinai reik žalatinos tirpalo pilt.Bandysiu išsiaiškint kur čia šuo pakastas,manau kad ji turi omenį tą kitą medutį kurį reik iš kept iš purios meduolinės masės.Jei ne paslaptis o iš kur Jūs gavote šio medučio rec??





