Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skalbiate vaikų drabužėlius?

1,10 dukrytei, tai dazniausiai skalbiu atskirai, nebent viena kita imetu savo kartais.
Atsakyti
Suneliui pusantru metuku,ir visdar skalbiu jo rubelius atskirai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano bernuzeliui virs 1metuku ir jau senai skalbiu rubus bendrai su visais kitais rubais smile.gif
Atsakyti
Aš nuo pusės metų skalbiu kartu visų drabužius. Iš pradžių dar perskalaudavau papildomai, bet seniai jau ir neskalauju.
Atsakyti
Aš tai dar neskalbiu dukrytės drabužėlių kartu su savaisiais,nors jau esam pusantrų metukų.Pripratom matyt smile.gif
Atsakyti
Gal ne tiek svarbu nuo kokio amziaus skalbti kartu, o su kokiais skalbimo milteliais. Nezinau, gal as pasirodysiu keista, bet skalbiu nuo gimimo viska kartu. Ir jokiu bedu nera thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,mano sunui 2,5 ir skalbiu bendrai su visu perku fairy non bio miltelius,jie nealergizuoja. smile.gif
Atsakyti
As nuo pat gimimo mazylio rubelius skalbiu kartu su savaisiais,bet su vaikiskais nealergizuojanciais milteliais
Atsakyti
mes nuo pat pradziu skalbiame ir sawuosius ir waiko rubus su vaikiskais skalbimo milteliais, visus kartu
Atsakyti
Vaiko rubus nuo gimimo iki dabar (2 m.) skabiu kartu su visu rubais, tik visada su sertifikuotais ekologiskais miteliais ar skysciu, esu skalbusi ir su muilo riesutais 4u.gif
Atsakyti
Gal kokius tik pirmus pusę metų skalbiau atskirai, jokių problemų tikrai nekilo smile.gif
Atsakyti
Kaip anksciau, ir kaip dabar - daugiausia rubeliu suteptu tai vaiko buna. Kol buvo kudikis skalbdavau su vaikiskais milteliais, bet jau taip grieztai neatskirdavau nuo saviskiu, o veliau gal nuo metu jau pradejau skalbti paprastais milteliais.
Atsakyti