Suneliui pusantru metuku,ir visdar skalbiu jo rubelius atskirai

Mano bernuzeliui virs 1metuku ir jau senai skalbiu rubus bendrai su visais kitais rubais

Aš nuo pusės metų skalbiu kartu visų drabužius. Iš pradžių dar perskalaudavau papildomai, bet seniai jau ir neskalauju.
Aš tai dar neskalbiu dukrytės drabužėlių kartu su savaisiais,nors jau esam pusantrų metukų.Pripratom matyt

Gal ne tiek svarbu nuo kokio amziaus skalbti kartu, o su kokiais skalbimo milteliais. Nezinau, gal as pasirodysiu keista, bet skalbiu nuo gimimo viska kartu. Ir jokiu bedu nera

Sveikos mamytes,mano sunui 2,5 ir skalbiu bendrai su visu perku fairy non bio miltelius,jie nealergizuoja.

Vaiko rubus nuo gimimo iki dabar (2 m.) skabiu kartu su visu rubais, tik visada su sertifikuotais ekologiskais miteliais ar skysciu, esu skalbusi ir su muilo riesutais

Gal kokius tik pirmus pusę metų skalbiau atskirai, jokių problemų tikrai nekilo

Kaip anksciau, ir kaip dabar - daugiausia rubeliu suteptu tai vaiko buna. Kol buvo kudikis skalbdavau su vaikiskais milteliais, bet jau taip grieztai neatskirdavau nuo saviskiu, o veliau gal nuo metu jau pradejau skalbti paprastais milteliais.