Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skalbiate vaikų drabužėlius?

Nuo 3mėn, kai pas mano tėvus, mama kartu su visais išskalbė, pamatėm, kad viskas tvarkoje tai ir toliau skalbiam kartu smile.gif
Atsakyti
Nuo 6men skalbiu kartu su seimos rubais ir iprastais skalbimo milteliais,iki tol skalbiau Neutral ir atskirai.
Atsakyti
visus drabuzius skalbiu su vaikiskais milteliais smile.gif rusiuoju,vaikiskus skalbiu atskirai smile.gif
Atsakyti
vos kelis mėnesius skalbiau su specialiais milteliais, bet jie skalbė nepatenkinamai, todėl dabar skalbiu su Ariel, tiesa dažniausiai atskirai nuo savų rūbų. man taip patogiau smile.gif jokių alergijų neatsirado.
Atsakyti
Visus drabuzelius skalbiu kartu su savais nuo pat gimimo.
Tiesa,tik su neutralu
Atsakyti
Nuo 3 men. skalbiu kartu su savais. Tik labai patiko skalbti su Sensitive milteliais Neutral, Persil ir pan. Ir indu plovikli irgi tik neutral nauduojame smile.gif Kazkaip pradejo erzinti milteliu per astrus kvapas. Vietoj kvepalu zmones kvepia milteliais smile.gif
Atsakyti
Vaikų skalbiu atskirai nuo suaugusių, nors naudojam tuos pačius skystus miltelius.
Atsakyti
Kazkur nuo 1 metu. Bet visus rubus skalbiu su neutral skalbimo skysciu.
Atsakyti
kol kas dar stengiuosi skalbti atskirai, o jei ir imaisau kartais savo viena kita drabuzeli tai tik toki kuris nera labai suteptas, ir visada skalbiu su vaikiskais milteliais (nors abejoju ar jie tokie jau nekalti)..
Atsakyti
Gimus vaikučiui kelis mėn. paskalbiu atskirai, su muilo drožlėm, paskui kartu su savais, skalbiam ekologiškais skalbimo skysčiais, pvz., Sonet (Neutral kartą panaudojau, bet kad ir nekvepiantis, man jis nepasirodė toks labai jau neutralus). Tik vyro skalbiu atskirai smile.gif
Atsakyti
maždaug nuo pusės metųkų, nes pradėjome skalbti ir savo rūbus su skystu ūkišku muilu.
Atsakyti
kazkur nuo puses metu skalbiu su visais, naudoju skystus ringuvos, balance skalbiklius
Atsakyti