Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skalbiate vaikų drabužėlius?

Jau kurį laiką skalbiau su įprastais milteliais, bet kai pasireiškė alergija nuo neaišku ko, tai vėl grįžau prie vaikiškų. Jei prisikaupia didelė krūva, tai skalbiu atskirai, jei maža- kartu su savo palaidinukėm kokiom ar pan. Nors aš labiau linkus skalbinius rūšiuot pagal spalvas ar medžiagą blush2.gif Vaiko rūbams minkštiklių ir kvapiklių jokių nenaudoju- didelis alergenas.
Papildyta:
QUOTE(ausriukas1978 @ 2009 01 22, 20:07)
O as skalbiau su skalbimo masina nuo pat gimimo,is pradziu ukisko muilo vietoj milteliu pritarkavus ipildavau,o po 2 ar 3 menesiu ,miltelius naudodavau mirksiukas.gif tik stengdavausi tuos visokius bio pirkt,kur vaikams jokiu alergiju ax.gif

Yra pirkti jau pritarkuotų ūkiško muilo drožlių (Ringuvos). Bet geriau mano manymu skystas neutralus skalbiklis, lengviausiai gal išsiskalbia iš rūbelių g.gif
Atsakyti
kaskur nuo 6 men. ax.gif tik su minkstikliu vaikisku
Atsakyti
Abiejų dukryčių rūbus skalbiu atskirai, ta prasme tik jų, nuo pat gimimo skalbimo mašina ir vaikams skirtais milteliais, be jokių minkštiklių. Jei būna nedaug, skalbiu bendrai su mūsiškiais ax.gif , bet tada vistiek naudoju vaikiškus skalbimo miltelius
Atsakyti
Aš mažylio drabužėlius pradėjau skalbti kartu su savaisiais kai jam buvo apie metukai smile.gif
Atsakyti
[COLOR=red]as taip pat mazosios rubelius nuo puses metuku skalbiu kartu su savaisais.. ax.gif na aisku jei jau jos drabuzeliu buna,tat skalbiu juos vienus,taciau su milteliais ir minkstikliu kuriuos naudoju ir saviesiems.... smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai skalbiu atskirai, bet jei dug vietos yra tai ideda ka nors ir savo.
Atsakyti
Nuo metuku skalbiu su savais drabuziais...
Atsakyti
nuo antro mėnesio skalbiau paprastais milteliais su papildomu skalavimu, o nuo metukų net šios programos nejungiu, užtenka įprasto skalbimo. alergijos neturim.
Atsakyti
Skalbiu iki siol atskirai ir su vaikiskais skalbimo miltukais
Atsakyti
Skalbiu atskirai. Naudoju "Neutral" miltelius. smile.gif
Atsakyti
kazkur nuo metuku smile.gif
Atsakyti
skalbiu atskirai todel kad daug prirenku ..bet su vienais milteliais ir maziaus ir savo ...kurie nekvepia arba su perwool skystu ...labai nepernesu kai nueinu kur , o kazkas su ariel ar kokias kitais"kvepianciais "taip kad ir nosis uzsiriest gali ir akis asarot pradeda ...matyt perduozuoja zmones milteliu ...
Atsakyti