Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip skalbiate vaikų drabužėlius?

gal nuo kokiu 4men skalbiu su savo rubais ir iprastais milteliais
Atsakyti
Visko būna,bet dažnai skalbiu tik vaiko ir tik su tam skirtais milteliais,bet jei tik keli rūbeliai nešvarūs tai sudedu kartu su savais,nemanau kad čia tragedija,net ruošiuosi skalbi juos taip visada ,tik šita poka užbaigsiu ir vsio smile.gif
Atsakyti
Aš vis dar skalbiu atskirai su vaikų drabužiams skirtais milteliais.Ir patalynę skalbiu atskirai.
Atsakyti
aš ir dar skalbiu atskirai su vaikiškais milteliais, ir dar taip skalbsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikina @ 2009 03 18, 12:54)
aš ir dar skalbiu atskirai su vaikiškais milteliais, ir dar taip skalbsiu smile.gif

o kam ? jei vaikas nealergiskas ax.gif

Atsakyti
as viska skalbiu su vaikiskais milteliais arba tokiais ant kuriu yra uzrasas sensitive , nes maniskis alergiskas labai doh.gif
Atsakyti
nuo metuku skalbiu su visais drabuziais mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi mazdaug nuo metuku visus rubelius pradejom skalbti kartu,nors ir yra siek tiek alergiska,bet stengiuosi naudoti priemones "sensitive" smile.gif
Atsakyti
mes tai skalbiames atskirai su bobu ir su lenoru vaikams. siaip mastau pereit visai seimai, kai baigsis musu priemones ir plaut su jautriai odai skirtomis priemonemis, nes mums nepakenks, o be to ir vaikas priprates bus. kiek girdejau atveju, kai pakeitus skalbimo priemones vaikus suima alergijos verysad.gif
Atsakyti
Jau pradejau skalbti ir kartu.Iki metu atskirai, o dabar jau tiek to...naudojam milteliusBOBAS.
Atsakyti
skalbiu atskirai su sensitive milteliais, alergiska, nors jau paskutiniu metu lyg ir nesimato isberimu, bet dar ilgai skalbsiu taip.
Atsakyti
nuo 3 men skalbiu atskirai ir rekomenduoju skysta skalbikli- zymiai paprasciau, geriau issiskalauja. Ir jokiu alergiju! Jei vaikas nealergiskas, kam save apsunkint? Tuoj eis i darzeli, kur is viso nezinosit, nei ka valgo, nei ka geria, nei kokioj patalynej miega g.gif
Atsakyti