QUOTE(samand1s @ 2009 10 18, 18:18)
La.Sakyciau kad visai normalei,jeigu pas mane atvaziuoja man niekur nereikia kabarotis ir prasyti kad vaikus priziuretu,nei travelkos pirkti.O merginos kurios varksta su riebiom saknim,man buvo patarusi viena
kirpeja nusipirkt du sampunus viena riebiam skalpui o kita sausiem plaukam ir kai plauni galva abudu naudoti vienu issitrinti saknis kitu galus,man padejo(nezinau kaip bus kitiem)bet db nepamenu kokios firmos buvo(lygtait T&G)tikslei nepamenu.
nelabai sutinku del tu dvieju sampunu keitimo.dar galams tai sutinku ,kad galima tik galus isplauti,bet saknis isplauti nepaplovus toliau nei saknys,neimanoma.o tada jau automatiskai sauseja plaukai ant kuriu pateko tas sampunas.galams praktiskai visoms reikia aliejuko,ir kaukes karta i sav.jai jos plaukai nemato menesiais tai jie ir sauseja,ypac jai yra sviesinti.o saknys visu yra linkusios riebaluotis greiciau,nebent zmogus turi linkusia sauseti oda,ir dar garbanotos turi sausesnius plaukucius.riebalavimasis ir vel gi labiausiai jauciasi blondinems kai jau atauga plaukai po dazymo,nes kur dazyti jie pasauseja,o naturalus riebaluojasi.