Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški grožio salonai,kirpyklos Londone

QUOTE(gintareles @ 2009 10 18, 17:06)
na sakyciau brangoka.salone tokios kainos.bent jau lietuviskuose.

La.Sakyciau kad visai normalei,jeigu pas mane atvaziuoja man niekur nereikia kabarotis ir prasyti kad vaikus priziuretu,nei travelkos pirkti.O merginos kurios varksta su riebiom saknim,man buvo patarusi viena kirpeja nusipirkt du sampunus viena riebiam skalpui o kita sausiem plaukam ir kai plauni galva abudu naudoti vienu issitrinti saknis kitu galus,man padejo(nezinau kaip bus kitiem)bet db nepamenu kokios firmos buvo(lygtait T&G)tikslei nepamenu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samand1s: 18 spalio 2009 - 17:19

Kur beeiciau mano plaukus nudazo geltonai,o taip noriu baltu doh.gif Ir pati bandziau ivairius dazus,bet vistiek gaunasi geltonas atspalvis.Gal kas galetu parekomenduoti kokius nors dazus ar kirpeja?
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2009 10 18, 18:18)
La.Sakyciau kad visai normalei,jeigu pas mane atvaziuoja man niekur nereikia kabarotis ir prasyti kad vaikus priziuretu,nei travelkos pirkti.O merginos kurios varksta su riebiom saknim,man buvo patarusi viena kirpeja nusipirkt du sampunus viena riebiam skalpui o kita sausiem plaukam ir kai plauni galva abudu naudoti vienu issitrinti saknis kitu galus,man padejo(nezinau kaip bus kitiem)bet db nepamenu kokios firmos buvo(lygtait T&G)tikslei nepamenu. 4u.gif

nelabai sutinku del tu dvieju sampunu keitimo.dar galams tai sutinku ,kad galima tik galus isplauti,bet saknis isplauti nepaplovus toliau nei saknys,neimanoma.o tada jau automatiskai sauseja plaukai ant kuriu pateko tas sampunas.galams praktiskai visoms reikia aliejuko,ir kaukes karta i sav.jai jos plaukai nemato menesiais tai jie ir sauseja,ypac jai yra sviesinti.o saknys visu yra linkusios riebaluotis greiciau,nebent zmogus turi linkusia sauseti oda,ir dar garbanotos turi sausesnius plaukucius.riebalavimasis ir vel gi labiausiai jauciasi blondinems kai jau atauga plaukai po dazymo,nes kur dazyti jie pasauseja,o naturalus riebaluojasi.
Atsakyti
QUOTE(gintareles @ 2009 10 18, 21:42)
nelabai sutinku del tu dvieju sampunu keitimo.dar galams tai sutinku ,kad galima tik galus isplauti,bet saknis isplauti nepaplovus toliau nei saknys,neimanoma.o tada jau automatiskai sauseja plaukai ant kuriu pateko tas sampunas.galams praktiskai visoms reikia aliejuko,ir kaukes karta i sav.jai jos plaukai nemato menesiais tai jie ir sauseja,ypac jai yra sviesinti.o saknys visu yra linkusios riebaluotis greiciau,nebent zmogus turi linkusia sauseti oda,ir dar garbanotos turi sausesnius plaukucius.riebalavimasis ir vel gi labiausiai jauciasi blondinems kai jau atauga plaukai po dazymo,nes kur dazyti jie pasauseja,o naturalus riebaluojasi.

Nezinau man bene jau padejo(cia buvo pries 8met),o jeigu man plaukai yra sausi tai tepk kad ir ......niekas nepades,tiek £ ..esu isleidusi kad daugiau nebeimanoma.O pasirodo kad rado viduje kazka tai va ,buna ir taip.O kai padazai jo maziau rebaluojasi cia tikra teisybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2009 10 18, 22:57)
Nezinau man bene jau padejo(cia buvo pries 8met),o jeigu man plaukai yra sausi tai tepk kad ir  ......niekas nepades,tiek £ ..esu isleidusi kad daugiau nebeimanoma.O pasirodo kad rado viduje kazka tai va ,buna ir taip.O kai padazai jo maziau rebaluojasi cia tikra teisybe 4u.gif

o tavo plukuciai sviesus?turetum vietoje balzamo ar kondicionieriaus naudoti kauke greito poveikio.kad nereiketu ilgai laikyti ir deti nuo puse plauku panasiai.ir dar galiukams aliejuka.priemoniu reikia tikrai geru ne parduotuviniu o is salono ar specelizuotos kirpeju parduotuves.ir poveikis tikrai pasijaus,tik aisku ne is karto.ir pastoviai taip daryti reikia.
Atsakyti
QUOTE(gintareles @ 2009 10 18, 23:32)
o tavo plukuciai sviesus?turetum vietoje balzamo ar kondicionieriaus naudoti kauke greito poveikio.kad nereiketu ilgai laikyti ir deti nuo puse plauku panasiai.ir dar galiukams aliejuka.priemoniu reikia tikrai geru ne parduotuviniu o is salono ar specelizuotos kirpeju parduotuves.ir poveikis tikrai pasijaus,tik aisku ne is karto.ir  pastoviai taip daryti reikia.

Gintarele.as perku tik is salonu ,naudojau viska ka isvardijei,ir beto mano plaukai nera sviesus,bet jeigu is vidaus kazko truksta niekiuo nepagydisi,patikek yra tokiu ligu kad plaukuciai sausi ir luzineja visai ne nuo priemoniu ar dazu.Nenoriu nieko izeisti ,bet del ko visom kirpejom atrodo kad jeigu esi ne kirpeja tai nieko neismanai?dabar tokie laikai kad galima daug ka pasiskaityti visus atsiliepimus apie visus produktus ir uzsisakyti profesonalias priemones online .Dekui uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2009 10 19, 21:58)
Gintarele.as perku tik is salonu ,naudojau viska ka isvardijei,ir beto mano plaukai nera sviesus,bet jeigu is vidaus kazko truksta niekiuo nepagydisi,patikek yra tokiu ligu kad plaukuciai sausi ir luzineja visai ne nuo priemoniu ar dazu.Nenoriu nieko izeisti ,bet del ko visom kirpejom atrodo kad jeigu esi ne kirpeja tai nieko neismanai?dabar tokie laikai kad galima daug ka pasiskaityti visus atsiliepimus apie visus produktus ir uzsisakyti profesonalias priemones online .Dekui uz patarima 4u.gif

nesiginciju.isskirtinais atvejais taip buna kai buna vidines problemos.
Atsakyti
QUOTE(Katuke @ 2009 10 18, 16:40)
Kur beeiciau mano plaukus nudazo geltonai,o taip noriu baltu doh.gif Ir pati bandziau ivairius dazus,bet vistiek gaunasi geltonas atspalvis.Gal kas galetu parekomenduoti kokius nors dazus ar kirpeja?

Profesionali kirpeja/as tikrai turetu nudazyti norimu atspalviu...pati seniau buvau tuo isitikinusi, bet kai apsilankiau pas super kirpeja pakeiciau nuomone bigsmile.gif
Na jei pati nori dazytis tai rekomenduociau rinktis atspalvi su ash ir jei darysi ant sviesiu/geltonu plauku tai rinktis silpna peroxida ir trumpai laikyti...ziureti kaip spalva keicesi, ir nebijoti to pilko atspalvio jis greit nusiplauna...tuomet lieka platinium blond spalvyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 10 20, 12:12)
Profesionali kirpeja/as tikrai turetu nudazyti norimu atspalviu...pati seniau buvau tuo isitikinusi, bet kai apsilankiau pas super kirpeja pakeiciau nuomone  bigsmile.gif
Na jei pati nori dazytis tai rekomenduociau rinktis atspalvi su ash ir jei darysi ant sviesiu/geltonu plauku tai rinktis silpna peroxida ir trumpai laikyti...ziureti kaip spalva keicesi, ir nebijoti to pilko atspalvio jis greit nusiplauna...tuomet lieka platinium blond spalvyte  mirksiukas.gif

o va cia as pasigynciciau.spalva kartais vienam gali gautis labai sviesi ir gera,o kitam visai tokia nesigauti,nors ju plauku spalvos tonas ir tas pats.plaukai turi skirtingus pigmentus.jai nepaslaptis tu kirpeja??? ax.gif
Atsakyti
as lankausi kirpykloje'' Mystic'' north woolvichuje,toj prie lietuviskos parduotuves vida&sons,man visai patinka,ten dirba tokia Violeta pas kuria as kerpuosi,nors daug kas sako,kad pas ja brangu,bet ji mane visada apkerpa,taip kaip pasakau,tai man ir negaila moket,nes lieku patenkinta rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(Plachebo @ 2009 10 18, 12:00)
apie 22 sv,gali buti ir pigiau jei nedaug plauku,gali buti trupuciuka brangiau jei daug plauku,,be abejo galima tartis  ax.gif

sakykit o su kokia kosmetika jus dirbat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2009 10 18, 10:33)
LA,gal ir nagucius tvarkai?

QUOTE(Katuke @ 2009 10 18, 18:13)
Laba,
Idomu kiek kainuotu akriliniu arba geliniu nagu papildymas?As gyvenu Plaistow,ieskau manikiuristes arciau namu.Galit atrasyt i i az.Aciu.

Sveikos jei kam reikia esu manikiuriste ir galiu atvaziuoti i namus sutvarkyti jusu nagucius.Jei kam ko reikia rasykit i AZ
Atsakyti