Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu būti stipri arba rudaakės gražuolės gimimas

Šaltas, darganas ruduo. Jau antrą savaitę be galo bjaurūs orai. Bet jų nepastebiu. Esu be galo laiminga. Pagaliau, po ilgų paieškų suradau artimą sielą, MANO žmogų. Audringas romanas, graži ateities vizija. Nuostabūs planai - tiesiog mėgaujausi gyvenimu.
Kad laukiuosi, supratau iš karto. Tiesiog pajutau. Pagal mane neštumas jau 2-3 dienų. Gydytojas veja lauk - nesamonė, taip anksti nustatyti neįmanoma. Įmanoma, ypač tokiam jautriam žmogui, kaip aš. Begalinė laimė ir nerimas, negera nuojauta. Prakeiktas jautrumas. Nuojauta neapgavo. JIS išeina. TURIU BŪTI STIPRI. Dėl mano mažylės, nepaisant nieko.
Neštumo eiga sklandi. Dirbu dvigubu pajėgumu. Aplinkiniai juokauja, kad mano mažė man padeda. TURIU BŪTI STIPRI. Sunku be galo. Stengiuosi užpildyti tą spragą darbu. Beveik pavyksta. Jaučiuosi puikiai, atrodau fantastiškai. Tik be galo liūdna vakarais. TURIU BŪTI STIPRI.
Įpusėjus 7 mėnesiui suprantu, kad noriu ramybės. Laikas į dekretą. Po mažu ruošiu kraitelį mažylei. Ramybė gerai, bet vienišumas tiesiog žudo. Praskydau. Pradėjau savęs gailėtis. Padariau avariją, numušiau motociklą. Gera pamoka, nes būtinai TURIU LIKT STIPRI. Mažylė išsigąsta ir visą dieną nejuda. Bet žinau, kad jai viskas gerai.
Artėja gimdymo terminas - liepos 17. Ateina ir praeina. Nesijaudinu. Nuo pat pradžių žinau, kad turėsiu LIŪTUKĘ. Liepos 23 - pirmoji Liūto ženklo diena. Apie vidurnaktį prasideda sąrėmiai. Nesupratau, kas vyksta, užmigau. 6 val. ryto jau važiuoju į ligoninę. Sąrėmiai reguliarūs, paguldo. Kadangi nebuvau susitarus su t.t. gydytoju, sulaukiau ypatingai daug dėmesio iš viso VGN personalo. Guliu, sąrėmiauju. Nuleidžia vandenis, lašina skatinamuosius. Sąrėmiai stiprėja. Ištveriu tik iki 15 val. Skausmas didžiulis - nuolat alpstu. Tas mano neapsakomas jautrumas. Epidūras - palaima, toks palengvėjimas. Iškart užmiegu. Epidūras visiškai sustabdo gimdymo veiklą. Nieko, noriu truputį pailsėti. Daktarai žado, kad pagimdysiu vėliausiai 20 val. Bet žinau, kad šiandien mažė negims. Šiandien jos senelio gimtadienis. Mano Liūtukė nenorės su nieko dalintis šia diena. Vidurnaktis. Jau praėjo 24 valandos nuo sąrėmių pradžios. Jaučiu, kad jau greitai. Nežmoniškas skausmas. TURIU BŪTI STIPRI, nors be galo sunku. 1.23 mano Liūtukė išvydo šį pasaulį. Be galo graži būtybė. Visi skausmai pamiršti. Vienintielė mintis - kad ją pamatytų jos tėtis. Dėja... TURIU BŪTI STIPRI. Prasideda naujas gyvenimo etapas. TURIU BŪTI STIPRI.

Atsakyti
na tik stiprybes jums!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip ir pati sakei - Turiu būti stipri- tai aš tau to ir palinkėsiu... Svarbiausia aukit sveikutės... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sėkmsė jums didžiausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ispudinga smile.gif

Linkiu rasti tai ko ieskai!
Atsakyti
sveika, istorija trumpa, bet aiski. Negrauzsk saves ir nuolat apie stiprybe negalvok, gyvenk, dziaukis sia diena, dziaukis savo stebukliuku ir mylekit viena kita, tai tavo gyvenimo prasme, o laime, meile ir visa kita ateis pas tave tau net to nesitikint ir nelaukiant....jau toks tas gyvenimas.....Didziausi linkejimai....juk mes moterys galim viska.... wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
stiprybes tau-viskas bus gerai:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Stiprybes mamytei, kurios jai riekia 4u.gif
Atsakyti
isties esi labai stipri 4u.gif
sveikinu 4u.gif
Atsakyti
STIPRYBĖS 4u.gif
Atsakyti
Man iš tavęs tik pasimokyti stiprybės ir ryžto blush2.gif
Aukit ,nesirgit,tai svarbiausia manau mirksiukas.gif