Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

Senoji tema čia

Visoms po 4u.gif ...plepame toliau
Atsakyti
Gal kuri nors norite parduoti EM mineralke ax.gif Beige-Fairly Light spalva butu geriausia. Dar tiktu Buff-Fairly Light Neutral, Buff-Linen ar Buff-Perfect ax.gif
Atsakyti
Isbandziau Artdeco mineraline...nelikau ja suzaveta,Em man geresne buvo 4u.gif
Atsakyti
Man artdeco labai patinka thumbup.gif o dar kai EZ ant virsaus tai isvis super bigsmile.gif .Dar patinka artdeco mineralinis maskuoklis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 01 17, 22:58)
Isbandziau Artdeco mineraline...nelikau ja suzaveta,Em man geresne buvo  4u.gif


Man lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na aš kol kas džiaugiuosi EM vis dar... Atradau kaip šėšėliais žaisti: labai graži linija išeina pašlapintu teptuku piešiant, na lygi ir ryški.
Atsakyti
sveikos, norejau pasiklausti kaip jus manote kokius pagrindinius spetelius reiktu isigyti mineralinei kosmetikai naudoti, pagrinde veido odai ir akims. Kokie jusu nuomone butu patys pagrindiniai?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 18, 21:07)
sveikos, norejau pasiklausti kaip jus manote kokius pagrindinius spetelius reiktu isigyti mineralinei kosmetikai naudoti, pagrinde veido odai ir akims. Kokie jusu nuomone butu patys pagrindiniai?


Kabukis šia svarbiausia, kas nors nedidelio maskavimui, man labai patinka iš EM Eye kabukis (puikiai pasiekia aplink akis visur, aplink nosį ir pan.) ir šėšėliams tada šepetukai ir skaistalams, jei dažysi.

Galiu kiek pakomentuot EM šepetėlius, turiu beveiik visus išskyrus foundation.

LH Kabukis - labai fainas, minkštutis, patogus naudoti nes su ilgesniu koteliu, nesišeria visiškai, natūraliai padengia tik sunkiau prieiti aplink akis ir prie nosies. Jei stiprensio maskavimo norisi, reiktų toms vietoms skirti daugiau dėmesio.

Flat top kabukis - plaukeliai analogiški tik kitaip kirpti nei LH kabukio. Intensyviau maskuoja, bet jei naudoji O glow formulę tai vis tiek šiek tiek matosi tos vietos kur pridedi šepetėlį ir pradedi sukti. Intensive ar matt formulėms tinka gal labiau. Su juo geriau maskuojasi tikrai.

Baby kabukis. Plaukeliai irgi tokie pat. Na jis tikrai mažas. Gal rankinėje nešiotis ir patogus, bet kasdien dažytis tai nelabai. Na kaip minėjau - į rankinę įsimest gerai.

Eye kabukis - man labai patinka. Aplink nosį ir aplink akis su consealeriu ar pudra prasieinu ir labai gražiai maskuoja.

Skaistalų šepetėlis - na neblogas, bet man kažkas negerai su jo kirpimu. Gal per tankus jis ir riebiai skaistalus tepa, tai aš Baby kabuki dažniau naudoju tam reikalui.

Eyshadow brush - man patinka pravedimams daryti su šlapiu merkiu į šėšėlius ir tepu. linija labai lygi išeina. Sausus irgi tepu kartais bet šlapiai geriau.

Consealer brush - mažiausiai naudojamas jis. na nebent šėšėliams naudoju. Kažkaip kai spuogelių praktiškai neturiu arba jei turiu tai pirštu patapšnoju tai praktiškai nereikalingas jis man...


Akis įsigudrinau dažyt taip: Su Eyshadow brush nupiešiu liniją ir paskui su eye kabukiu su Abbots perk me up consealeriu vietoj šėšėlio prasieinu. GAunasi gaivus vaizdelis pakankamai ir į darbą puikaii man tinka.

Šiaip kokybė man patinka, juolab kaina tikrai nedidelė jų...
Atsakyti
aciu uz issamu atsakyma smile.gif
o kokios kainos vidutiniskai sepeteliu taip nuo iki, juk daug firmu juos gamina
ir kuriuos lietuvoj galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 01 18, 23:04)
aciu uz issamu atsakyma smile.gif
o kokios kainos vidutiniskai sepeteliu taip nuo iki, juk daug firmu juos gamina
ir kuriuos lietuvoj galima isigyti?

Čia aš konkrečiai rašiau apie www.everydayminerals.com parduodamus šepetukus. Juos siunčiuosi iš JAV ir tiesiogiai siunčia. Kainos nuo 6 iki 12 dolerių. Galima pirkti 12 daigtų išvis (pudrų šepetukų, skaistalų, šėšėlių ir t.t. ) Tada rinkinukas 50 dplerių + būna visokios akcijos atrakcijos. Aš pirmą kart užsisakinėjau rinkinuką su visokiausiais šepetėliais ir keliomis pudromis.
Kitos merginos gal pakomentuos apie Lt. parduodamus šepetukus, aš tai jau nebesigilinu atradus tai kas man tinka ax.gif
Atsakyti
Aš tai niekaip negaliu atsidžiaugti iš Amerikos atvežta Maybelline mineraline pudra wub.gif Ji yra 100% mineralinė bigsmile.gif Jau baiginju ją, bet Lietuvoje dar neteko užtikti, nors tiesą pasakius senokai ir nesižvalgiau po maybelline stendąblush2.gif
Atsakyti
Uzsimaniau ir as mineralines bigsmile.gif beveik visas temas baigiu perskaityt,bet nesupratau vis tiek g.gif , kiek reikia tu geruju indeliu spalvu tureti tik veidui blush2.gif be skaistalu, skaitau Sephoroj, tai vat situos
a 0.02 oz bareMinerals Faux Tan All-Over Face Color, a 0.02 oz bareMinerals Pure Radiance All-Over Face Color, a 0.02 oz Feather Light Mineral Veil,
wub.gif
Atsakyti