Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėti rūbai ir batai - kur dedate?

Keletą kartų per metus tvarkydama spintas, prirenku nemažą krūvą rūbų ir batų, kurių nebenešioju, bet gaila juos išmesti, nes dar tikrai geri daiktai, tiesiog pabodę. Kai kurie būna nešioti vieną sezoną ar vos keletą kartų, tiesiog netikę ar nustoję patikti.

Pagalvojau, gal yra kokie nors surinkimo puntai, kur galima būtų nunešti, arba kažkokiu kitu būdu atiduoti kažkam, kas sėkmingai toliau dėvėtų ar avėtų.

Įdomu būtų išgirsti, ką jūs darote su tokiais daiktais... 4u.gif
Atsakyti
Vienas iš variantų - Caritas. Manau kiekvienam mieste yra.
Atsakyti
Atiduoti.

Yra organizacijos kurios ima, kaip jau minetas caritas.
galima asmeniskai kazkam atiduoti- kaime, vaiku namams, visokiu galima prisigalvoti juk:}
Atsakyti
net SMe yra skyrelis CIA, kur galite ideti zinute i savo miesto sandeliuka. smile.gif
Atsakyti
AS SIULICIAU I VAIKU NAMUS NUVEZT,JIEMS TIKRAI PRAVERS.TURIU DRAUGE,KURI SAVO VAIKO ISAUGTUS RUBELIUS NUVEZA I nestuke.gif VAIKU NAMUS.VALIO TOKIEMS ZMONEMS-GERA DARBA DARO.
Atsakyti
as viska surinkusi nuo batu,striukes,tases vnz viska nuveziau i Caritas,vienakart dadaviau i rankas dirbanciai moteriai,kitakart paprasciai palikau viduje ant suolo.Esu palikus ir prie konteinerio,bet kazkaip nesinori,kad metytusi,nors tasyk labai greitai dingo:)

o vaikiskus rubelius esu girdejusi,jog nuveze i kudikiu ar vaiku namus:)) juk ten tikrai bus kas sunaudoja.
Atsakyti
atiduodu, pazyst pora seimu kur suniau verciasi
Atsakyti
Caritas viską ima thumbup.gif ir kiekvienam mieste yra, tereikia nunešti, o mesti tikrai gaila.
Atsakyti
Net nebuvau girdejusi apie toki Caritas g.gif reiks pasidomet, tikrai tureciau ka atiduot, gal kazkam gera padaryciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(My.Vica @ 2009 03 23, 18:36)
Net nebuvau girdejusi apie toki Caritas  g.gif  reiks pasidomet, tikrai tureciau ka atiduot, gal kazkam gera padaryciau  smile.gif

drinks_cheers.gif jie ima viską: rūbus, batus, higienos priemones, maistą...tai labdaros organizacija, šelpianti vargšus ir atrodo išsilaikanti iš aukų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 24 kovo 2009 - 09:29
Aš nunešu į Matulaičio bažnyčios socialinį centrą. Gal ir kitose panašių yra.
Atsakyti
Aš irgi į Caritą atiduodu, jei keli rūbeliai tai prie konteinerio padedu arba atiduodu sunkiai gyvenančiai šeimai smile.gif
Atsakyti