daivaP, kaip noreciau desreliu
QUOTE(daivaP @ 2009 01 12, 17:31)
Permečiau senesnes fotkes ir radau bebrienos dešrelių nuotrauką.
Mama mia
O siaip tai saunuole, kad sugebi tokius gardumynus gaminti
Papildyta:
QUOTE(jurgeleuogele @ 2009 01 12, 18:27)
o jis ten tam, kad nebutu sprangu....
As irgi medziotojo zmonele, tai zverienos pilnas saldiklis
Na, aš čia su pačiu paprasčiausiu patiekaliuku. Bet labai greitas, sotus ir skanus. Makaronai su vištiena troškinti grietinėlėje.
Kol verdu makaronus, keptuvėje pakepu gabaliukais supjaustytą vištieną, sudedu vištienos prieskonių, ir šiek tiek patroškinu grietinėlėje. Tada suverčiu makaronus ir išmaišau. Viskas
Kol verdu makaronus, keptuvėje pakepu gabaliukais supjaustytą vištieną, sudedu vištienos prieskonių, ir šiek tiek patroškinu grietinėlėje. Tada suverčiu makaronus ir išmaišau. Viskas
QUOTE(daivaP @ 2009 01 12, 16:31)
Permečiau senesnes fotkes ir radau bebrienos dešrelių nuotrauką.
Sumaišyti 50 proc.bebrienos ir 50 proc šernienos/kiaulienos/druskos,pipirų,česnakų,baziliko,žvėrienos prieskonių,viską išminkome ir darom
dešreles,galima truputį parūkinti,galima valgyti šviežias virtas
Mes valgėm su virtom bulvėm ir troškintais raugintais kopūstais


Sumaišyti 50 proc.bebrienos ir 50 proc šernienos/kiaulienos/druskos,pipirų,česnakų,baziliko,žvėrienos prieskonių,viską išminkome ir darom
dešreles,galima truputį parūkinti,galima valgyti šviežias virtas
Mes valgėm su virtom bulvėm ir troškintais raugintais kopūstais


Noriu makaronų-niam niam
QUOTE(daivaP @ 2009 01 12, 17:31)
Permečiau senesnes fotkes ir radau bebrienos dešrelių nuotrauką.
Sumaišyti 50 proc.bebrienos ir 50 proc šernienos/kiaulienos/druskos,pipirų,česnakų,baziliko,žvėrienos prieskonių,viską išminkome ir darom
dešreles,galima truputį parūkinti,galima valgyti šviežias virtas
Mes valgėm su virtom bulvėm ir troškintais raugintais kopūstais


Sumaišyti 50 proc.bebrienos ir 50 proc šernienos/kiaulienos/druskos,pipirų,česnakų,baziliko,žvėrienos prieskonių,viską išminkome ir darom
dešreles,galima truputį parūkinti,galima valgyti šviežias virtas
Mes valgėm su virtom bulvėm ir troškintais raugintais kopūstais


Viskas liuks
QUOTE(Baisa @ 2009 01 12, 11:27)
Dieve, uz ka tokios kancios..
nu uz ka??
deshros, makarai,shvilpikai..
vistienos krutinele supjaustom norimo dydzio gabaleliais, pamarinuojam su megstamais prieskoniais, i dubeneli imusam kiausinio baltyma, dedam kelis saukstus krakmolo viska gerai ismaisom ir kepam ikaitintame aliejuje.
kitoje keptuveje darom padaza: pakepinam morkas, po to dedam svogunus, cesnaka, paprika, maziuka cili pipiriuka ir kons. ananasus, ipilam siek tiek ananasu skyscio, pilam kecupa, kelis saukstus medaus, puse citrinos sulciu, sojos padazo ir viska patroskinam kol suminkstes, po to sudedam kepinta viesitena ir dar kelias min. pakaitinam. isverdam ryzius su kurkuma ir skanaus!
labai dekinga NERYTEI uz si recepta, isbandziau neseniai, lengva ir be proto skanu, beje trynius, kurie liko atskyrus nuo baltymo pakepiau keptuvej ir sudejau i ryzius, gavos kaip kinieciu restorane
QUOTE(daivaP @ 2009 01 12, 18:31)
radau bebrienos dešrelių nuotrauką.
Wo cia taii suprantu

Papildyta:
QUOTE(rasixe @ 2009 01 11, 22:19)
Kaip zadejau vakar, siandien pamatavau







