Įkraunama...
Įkraunama...

Saugos diržai būsimoms mamytėms

QUOTE(nuar @ 2011 07 07, 20:12)
Jei  nestuke.gif metu būčiau daugiau vairavusi, tikrai būčiau įsigijusi tokį daiktą.

Neseniai įsigyjau TUMMY SHIELD saugos diržą, labai geras ir reikalingas daiktas. Drauge rekomendavo ir esu labai patenkinta, kad nupirkom. Man dar tik pirmas trimestras baigiasi bet jau spėjau įsitikinti, kad vairuoti su juo daug saugiau ir patogiau biggrin.gif
Atsakyti
O aš naudoju štai tokį:

http://www.amazon.co...t/dp/B0014BOG1I

Esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Sveikos! As naudojau pernai nuo 3 men. iki pat gimdymo vakaro smile.gif clipasafe - babybump. Siaip labai patogus reikalas, greitai uzsisega, o ypac patogu paskutiniais menesiais - del patempto zemyn saugos dirzo visiskai nespaudziamas pilvukas. 8 men. turejau smulku autoivyki (plikledis, stabde masina ir iriedejo lengvai i maniske) - nors ir mazas smugis, masinos dirzai suveike ir uzsifiksavo, o as nuo smugio staigiai palinkau i prieki. Pilvuku net nepajutau, viskas thumbup.gif Tik krutine pristabde. Aisku nezinau kaip butu buve, jei be apsaugeles buciau - gal tas pats. Bet kadangi labai atsargi nestuke buvau, man sis dirzas suteike didesni pasitikejima pilvelio saugumu.
Dar kiek domejausi yra tokios pat apsaugos, tik prie saugos dirzo segasi tarp koju tarp koju (tik vienas lipukas, ne du is sonu). Irgi turetu buti labai patogu! Tik as nepirkau tokio del to, kad sijonukus nesiojau smile.gif o vairuot pasikelus sijona iki pat koju pradzios nelabai norejos... smile.gif) bet nemegstancioms sijonu turbut rekomenduociau butent toki varianta.
As savaji dirziuka nebrangiai parduodu, paieskokite mano skelbimo jei kam aktualu. Na o jei norite pasikonsultuoti, rasykit smile.gif patirties turiu!
Beje, nagingosios SM galit pabandyt pasisiut (modelis nera sudetingas: keli dirzai, sedyne, lipukai), tik reikia gaut tvirtu dirzu.
Busimos mamytes, saugaus vairavimo! 4u.gif
Atsakyti

 ! 
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=684216
Atsakyti
O tai tas diržas tiesiog neleidžia įsitemti apatiniam diržui? g.gif Mano mašinoje ant originalių diržų yra tokia detalė,kuri stumdosi ir neleidžia apatiniam diržui įsitemt,tai man labai patogu,nespaudžia. O štai vyro mašinoje to nėra,tad kiekvieną kartą laikau ranka diržą,kad neveržtų.
Atsakyti