QUOTE(prieblanda @ 2009 07 28, 07:53)
Vilnius turi savo antkainį 
1. nežinau ko jus tie saulėje džiovinti pomidorai savo kaina nustebino, nes kai kurių produktų KILOGRAMO kaina tikrai egzotinė būna
na kad ir visokių vytintų užkandinių mažyčių dešryčių.
dėl to kai ką perku grynai pagal kilogramo kainą, pvz. maltus pipirus perku
2. Santa Maria už ~10 Lt tokia dyyydelė bonka, bet ji dvigubai ar trigubai pigiau gaunasi nei pirkti pačių pigiausių po 50 g fasuotų maltų pipirų
3. buvau gi visai užmiršusi tokį gerą patiekalėlį čenakus. gal vienintelis trūkumas, kad orkaitėj reikia kepti.

1. nežinau ko jus tie saulėje džiovinti pomidorai savo kaina nustebino, nes kai kurių produktų KILOGRAMO kaina tikrai egzotinė būna

dėl to kai ką perku grynai pagal kilogramo kainą, pvz. maltus pipirus perku
2. Santa Maria už ~10 Lt tokia dyyydelė bonka, bet ji dvigubai ar trigubai pigiau gaunasi nei pirkti pačių pigiausių po 50 g fasuotų maltų pipirų

3. buvau gi visai užmiršusi tokį gerą patiekalėlį čenakus. gal vienintelis trūkumas, kad orkaitėj reikia kepti.
1. as tai dziaugiuosi, kad musu su MB skonio receptoriai neislepe - nereikia mums nei jokiu dziovintu pomidoru, nei vytintu mesgaliu, nei suriu po 80lt.. Galetumem sau leisti - gal ir issidirbinetumem (mielai kasdien unguri valgyciau


2. kasdien naudojamus prieskonius visada perku Hales turguj sveriamus


3. super priminimas! Aciu
