Gerb.Stomatologe,
Mano mazyliui pradejo kraujuoti dantenos t.y tose vietose ,kur isdyge dantukai.Kraujuoja, kai kanors kramto pvz.dziuvesi,viskas prasidejo kai persirgome stomatitu,anksciau to nebuvo.Mano mazyliui yra 8men.Gal patartumet ka reiketu daryti.
Manau, kad tavo vaikeliui yra dantenu uzdegimas.
Butu neblogai pasitarti su pediatru. Galbut organizme truksta kokiu nors medziagu.
Laba diena,
Gal jums nuskambes ir kvailai,bet bums atsitiko toks dalykelis kuris man kelia nerima
Pries kelias dienas mums bevalgant grikiu kosyte,tiksliau jau po valgio pastebejau kad kad dukrytei po smegenelemis (virsuje kur du dantukai) palindo toks kietas grikio lukstas,bandziau istraukti,nes galiukas dar buvo islindes bet nutraukiau ir jis visai sulindo giliau,tai dabar sviecia po smegenelemis toks juodas.Nezinau ne ka daryti jau kokios trys dienos praejo,bet jis nepasisalina.Labai jusu prasau patarimo ka man daryti,nes as jau nebezinau.Ar reikia eiti pas daktare,ar tas lukstas turetu pats pasisalinti.
SU PAGARBA Rosenda......
Gal jums nuskambes ir kvailai,bet bums atsitiko toks dalykelis kuris man kelia nerima

Pries kelias dienas mums bevalgant grikiu kosyte,tiksliau jau po valgio pastebejau kad kad dukrytei po smegenelemis (virsuje kur du dantukai) palindo toks kietas grikio lukstas,bandziau istraukti,nes galiukas dar buvo islindes bet nutraukiau ir jis visai sulindo giliau,tai dabar sviecia po smegenelemis toks juodas.Nezinau ne ka daryti jau kokios trys dienos praejo,bet jis nepasisalina.Labai jusu prasau patarimo ka man daryti,nes as jau nebezinau.Ar reikia eiti pas daktare,ar tas lukstas turetu pats pasisalinti.

SU PAGARBA Rosenda......
Nelabai gerai, kad svetimkūnis užstrigęs po dantenėlėmis. Gal pabandykite paprašyti gydytojo, kad išimtų
Gal kas žinote kaip gydyti nuolat kraujuojančias dantenas ir nuo to atsirandantį blogą burnos kvapą?
QUOTE(evid @ 2005 07 25, 11:42)
Gal kas žinote kaip gydyti nuolat kraujuojančias dantenas ir nuo to atsirandantį blogą burnos kvapą?
Čia jau mano bėda. Vos pajudini dantenas, pradeda kraujuoti. Stomotologė patarė dantenas masažuoti pirštu, kelis kartus per dieną po pora minučių. Taip pat skalauti druskos + vandens tirpalu (turi būti sūru). Dar specialų skystį pasiūlė naudoti. Pavadinimo nepamenu, reikia namie kai grįšiu pažiūrėti (jeigu domina).
Domina labai
Yra Propolio tinktūra, reikia įlašint jos į vandenį ir skalaut kelis kartus per dieną. Galima nusipirkt vaistinėj Dentosept, būna skalavimui arba tepimui tiesiai ant dantenų. Neskanus.
Parodontax - viena geriausių dantų pastų, bet pobrangė. Galima rinktis pigią rusišką Parodontol, būna jų įvairių rūšių, nežinau tik, ar labai veiksminga.
Jei yra namie Hexoral skalavimo tirpalas, galima ir juo paskalaut, bet priežasties jis nešalina.
Vitaminus gert, kad būtų ir rutino, arba Ascorutin, arba Rutinoscorbin. Rutinas stiprina kapiliarus.
Parodontax - viena geriausių dantų pastų, bet pobrangė. Galima rinktis pigią rusišką Parodontol, būna jų įvairių rūšių, nežinau tik, ar labai veiksminga.
Jei yra namie Hexoral skalavimo tirpalas, galima ir juo paskalaut, bet priežasties jis nešalina.
Vitaminus gert, kad būtų ir rutino, arba Ascorutin, arba Rutinoscorbin. Rutinas stiprina kapiliarus.
dentosept
ir pas mane ta beda
tai pasiskalavau tuo skystimeliu ir praejo
kai vel pradeda kraujuot- vel pasigydau

QUOTE(evid @ 2005 07 25, 14:02)
Domina labai
Good Sence. Antiseptic Mouth Rince. Tikrai pagelbsti