Įkraunama...
Įkraunama...

Pyragas keptuvėje?

Sveikos mamytės smile.gif
Skatinėju skanumynų temas ir galvoju gal yra kokia galimybė, gal kas nors kepė pyragą ar kokius sausainiukus tiesiog keptuvėje su dangčiu? Gal ir keistas klausimas, bet orkaitė sugedusi, o taip norėčiau kokio obuolių pyrago smile.gif Gal turit kokių minčių? mirksiukas.gif
Atsakyti
Tarp Sonatinos receptu yra Napoleonas, keptas keptuveje smile.gif
Atsakyti
Gal butu galima gauti to receptuko internetini adresiuka?
Papildyta:
QUOTE(gabrieliux @ 2009 01 15, 15:14)
nepridega, tesla reikia is pradziu aplinkui apdelioti o tik veliau supilti i visuri, nes taip aliejus tolygiai pasiskirsto mirksiukas.gif


O kiek laiko kepti? ir ant kokios ugnies? Ar tesla kokia ypatinga turi buti ar pati paprasciausia?
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 01 20, 14:14)
Gal butu galima gauti to receptuko internetini adresiuka?

prasom mirksiukas.gif Napoleonas su bananais
Atsakyti
QUOTE(sigasss @ 2009 01 21, 00:31)

esu kepusi šį tortuką, laaaabai skanu ir man patogiau kept keptuvej nei orkaitej.
bet i napoleoną jis nė kiek nepanašus... na, gal šalia stovėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal kam teko koki obuoliu pyraga kepti keptuveje?smile.gif
Atsakyti
as esu iskepusi torta keptuveje. isejo tikrai skanus. dabar daznai ji kepu .va cia paziurek Tortas Rimma
http://www.supermama...;#entry22438221
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bravada: 25 sausio 2009 - 13:05
Labai skaniai tortukas isejo!! Niam mirksiukas.gif
Gal kas zinote kaip kepti obuoliu pyraga keptuveje? kokia tesla geriausiai tiktu ir pan?
Atsakyti
Skanumynų ir keptuvėje galima išsikepti. Prisiminkim močiučių žagarėlius, kaip tik keliauju daryt smile.gif Trupintuką, bent mes taip vadinam. (na, kur rutuliukai aliejuj virti, o paskui medaus glajum užpilama ir toks kietas gaunasi smile.gif )
Dar galima is tokios kaip blynu tešlos, tik su daugiau cukraus ir su soda, ir tirštos tirštos, kepti sausainukus. Visai skanus gaunasi. Galima tą tešlą ir minkomą pasidaryti. Tada tokie kietesnį išeina. Aš tai tokius didesnius burbuliukus kepu arba lazdelių formos. Visai gerai.
Atsakyti
O kietas ar ne per kietas? Dantu neissilauzysim? smile.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti