Sveikos mamytės
Skatinėju skanumynų temas ir galvoju gal yra kokia galimybė, gal kas nors kepė pyragą ar kokius sausainiukus tiesiog keptuvėje su dangčiu? Gal ir keistas klausimas, bet orkaitė sugedusi, o taip norėčiau kokio obuolių pyrago Gal turit kokių minčių?
Gal butu galima gauti to receptuko internetini adresiuka?
Papildyta:
O kiek laiko kepti? ir ant kokios ugnies? Ar tesla kokia ypatinga turi buti ar pati paprasciausia?
Papildyta:
QUOTE(gabrieliux @ 2009 01 15, 15:14)
nepridega, tesla reikia is pradziu aplinkui apdelioti o tik veliau supilti i visuri, nes taip aliejus tolygiai pasiskirsto
O kiek laiko kepti? ir ant kokios ugnies? Ar tesla kokia ypatinga turi buti ar pati paprasciausia?
QUOTE(kauke26 @ 2009 01 20, 14:14)
Gal butu galima gauti to receptuko internetini adresiuka?
prasom Napoleonas su bananais
QUOTE(sigasss @ 2009 01 21, 00:31)
esu kepusi šį tortuką, laaaabai skanu ir man patogiau kept keptuvej nei orkaitej.
bet i napoleoną jis nė kiek nepanašus... na, gal šalia stovėjo
O gal kam teko koki obuoliu pyraga kepti keptuveje?
as esu iskepusi torta keptuveje. isejo tikrai skanus. dabar daznai ji kepu .va cia paziurek Tortas Rimma
http://www.supermama...;#entry22438221
http://www.supermama...;#entry22438221
Labai skaniai tortukas isejo!! Niam
Gal kas zinote kaip kepti obuoliu pyraga keptuveje? kokia tesla geriausiai tiktu ir pan?
Gal kas zinote kaip kepti obuoliu pyraga keptuveje? kokia tesla geriausiai tiktu ir pan?
Skanumynų ir keptuvėje galima išsikepti. Prisiminkim močiučių žagarėlius, kaip tik keliauju daryt Trupintuką, bent mes taip vadinam. (na, kur rutuliukai aliejuj virti, o paskui medaus glajum užpilama ir toks kietas gaunasi )
Dar galima is tokios kaip blynu tešlos, tik su daugiau cukraus ir su soda, ir tirštos tirštos, kepti sausainukus. Visai skanus gaunasi. Galima tą tešlą ir minkomą pasidaryti. Tada tokie kietesnį išeina. Aš tai tokius didesnius burbuliukus kepu arba lazdelių formos. Visai gerai.
Dar galima is tokios kaip blynu tešlos, tik su daugiau cukraus ir su soda, ir tirštos tirštos, kepti sausainukus. Visai skanus gaunasi. Galima tą tešlą ir minkomą pasidaryti. Tada tokie kietesnį išeina. Aš tai tokius didesnius burbuliukus kepu arba lazdelių formos. Visai gerai.
O kietas ar ne per kietas? Dantu neissilauzysim?
i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |