Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos,kurios atsisakė skiepų.

Idomu dėl kokių priežąsčių atsisakėtė skiepyti savo vaikus g.gif
Atsakyti
Atsisakiau, nes vaikas per stipriai sureagavo į skiepus.
Po to surikusi info, suabejojau aplamai jų išpūsta nauda.
Vis dažniau išgirstu apie jų žalą.
Atsakyti
Mano nuomonė sutampa su IEVUZHE. Atsisakiau, dėl sukeltų pašalinių reakcijų ir pasidomėjus ligų nuo kurių skiepijama gydymu ir sergamumo statistika, kitas svarbus motyvas - pačių medikų atsisakymas skiepyti savo atžalas.
Atsakyti
QUOTE(natstoc @ 2009 01 21, 13:32)
Mano nuomonė sutampa su IEVUZHE. Atsisakiau, dėl sukeltų pašalinių reakcijų ir pasidomėjus ligų nuo kurių skiepijama gydymu ir sergamumo statistika, kitas svarbus motyvas - pačių medikų atsisakymas skiepyti savo atžalas.

Tiesa džiaugiuosi bent tuo, kad pediatrė neįkalbinėja skiepyti, o kažkuriai mamytei atsisakius skiepų gyd. net kortelę suplėšė, va taip.... biggrin.gif
Atsakyti
Kaip butu idomu suzinoti, kiek mediku tikrai atsisako skiepyti savo vaikus ar anukus del ju neigiamo poveikio... bet kur tu gausi tokia statistika zmogus... Nes mano aplinkoje yra mediku nemazai, bet kiek teiravausi, tai visi skiepija.
O gal cia tarp mamyciu yra medikiu?
Mes tai va sukame galva, ka toliau su tais skiepais daryti... labai sunku apsispresti, bet linkstu i ta puse, kad neskiepyti.
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2009 01 23, 17:00)
O gal cia tarp mamyciu yra medikių?

yra ir manau,kad neviena mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir svarstau ar pratesti skiepijima savo mazylei g.gif paskutinis buvo 2 men ir dabar tiek info kontraversiskos prisiskaiciau, kad jau nebezinau unsure.gif
Atsakyti
Vat aš ir pasimetus g.gif man širdį kirba,kad toliau nebeskiepyti mažiukės.Praėjo kelios dienos po skiepo,o aš jau baigiu iš proto išeit.Vaikas klykia ištisai,naktį žiauriai neramiai miega,prabunda nuo nuolatinio savo klyksmo.Ir nebeištiesia tos kojytės į kurią buvo skiepijama unsure.gif labai tikiuos,kad viskas praeis.Iki kito skiepo dar daug laiko,tai labai išsamiai pasidomėsiu ar verta skiepyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 01 25, 16:48)
Vat aš ir pasimetus g.gif man širdį kirba,kad toliau nebeskiepyti mažiukės.Praėjo kelios dienos po skiepo,o aš jau baigiu iš proto išeit.Vaikas klykia ištisai,naktį žiauriai neramiai miega,prabunda nuo nuolatinio savo klyksmo.Ir nebeištiesia tos kojytės į kurią buvo skiepijama unsure.gif labai tikiuos,kad viskas praeis.Iki kito skiepo dar daug laiko,tai labai išsamiai pasidomėsiu ar verta skiepyti cool.gif


Skaitau ir pačiai širdis plyšta.Praėjau per tą patį ir baisiau...
Visa tai kas darosi po skiepų su mūsų vaikučiais nėra normalu.

Turiu dvi beveik suaugusias dukras.Jos nieko panašaus nepatyrė.Skiepai net temperatūros nesukeldavo, jokio neramumo nebūdavo. O dabar..gimus mažytei-tas pats nežmoniškas klykimas apie kurį čia mamos pasakoja.

Kaip jūs manot, kas darosi su nervų sistema tokiam mažuliukui?
Tegul daktarai patys paklykia iš skausmo kelias dienas, kaži kaip ten būtų , ar neišprotėtų ? g.gif


Atsakyti
pritariu mamoms,mano vaikas taip pat neskiepytas del tu paziu priezasciu kaip ir cia isvardinta:
-daug vaiku ir suaugusiu netoleruoja skiepu ir buna skaudzios salutines reakcijos.
-kadangi as esu persirgu dauguma ligu,jau vaikas budamas mano isciose igavo imuniteta nuo tu ligu.
-hepatitu C,gimdydama jo neuzkreciau,kraujo jam perpilt nereikia,o ir lyt santykiaus jis dar negreit,bet jei nores gales pats suauges pasiskiepyt.beto,skiepyjant nuo hepatito C,nepaskiepyjama nuo hepatito A,B,D,E ir F.
-daug ligu jau yra senai isnykusios(pvz:poliomelitas) ir no juos kiepyt taip pat kvaila kaip ir nuo maro,dziovos rolleyes.gif
-uzsikretus naturaliu budu(tarkim nuo kiaulyte sergancio vaiko)persirgt yra naturaliau,nei cheminiu b udu suleista vakcina.
-renkantis viena ar kita vakcina mes rizikuojame susirgti baisesnem ligom,nei nuo ko skiepijames(pvz:Tymu vakcina.Gali sukelti:deginimą, gėlimą injekcijos vietoje, silpnumą, gerklės skausmus, kosulį, slogą, galvos skausmą, svaigimą, karštį, išbėrimą, blogulį, viduriavimą, sutinimą, jautrumą, limfos sistemos sutrikimus, parotitą(parotitas – paausinės liaukos uždegimas), orchitą(orchitas – vyro sėklidės uždegimas), nervų apmirimą, Verlhofo ligą, alergines reakcijas, dilgėlinę, polineuritą(polineuritas – nervų uždegimas), sąnarių skausmą, artritą(artritas – sąnario uždegimas), kraujotakos sutrikimus, vaskulitą(vaskulitas – kraujagyslės uždegimas), ausų uždegimą, konjunktyvitą(konjunktyvitas – akies uždegimas), karštligiškas konvulsijas, alpimą, akių uždegimą, palilitą, retinitą(retinitas- akies tinklainės uždegimas), akių paralyžių, Guilano - Baro sindromą, judesių koordinacijos sutrikimus, panencefalitą.
-susirgus stablige,ja galima lengvai issigydyti antibiotikais,skiepas negarantuoja imuniteto.
-Jau dabar galima pastebėti, kad šiais laikais jaunimas lytiškai daug greičiau bręsta, daug nevaisingų moterų, dažniau gimsta neišnešioti kūdikiai, padažnėjo prostatos ir gimdos kaklelio vėžiniai susirgimai,10% vaikų - turinčių širdies nepakankamumą. O kiek vaikų tiesiog negimsta dėl persileidimų?Kokios to priezastys?
-taip pat siurpina vakcinos sudetis.stai linksma parodija apie skiepus,tik angliskai.
https://www.videosif...Vaccines-Parody
- Kalbant apie skiepus, nereikėtų pamiršti to fakto, kad farmacinės bendrovės yra suinteresuotos savo pinigais, o ne jūsų vaikų sveikata.o po skiepo kilus komplikacijoms ismokos,kad ir kokios dideles butu,tai neatstos jau padarytos zalos vaikui.
-Šiandien pirmaujančios vaikų iki 5 metų amžiaus mirties priežastys yra nelaimingi atsitikimai, apsigimimai, staigus mirties sindromas ir vėžys. Taigi savo vaiką reiktų saugoti nuo šių faktorių.
-kodėl vis didėjant rekomenduojamų vakcinų skaičiui, mūsų šalies vaikai gerokai dažniau serga neurologinėmis ir imuninės sistemos ligomis. Juk skiepų tikslas – stiprinti imunitetą.
-Imunizacijos būtinybė nėra moksliškai pagrįsta.

ir man asmeniskai pati svarbiausia priezastis,tai-mamos nuojauta.kai vaikas gimsta jam yra svarbiausia tevu siluma,mamos ruoestis,pieneles,saugumas,o ne pasivaiksciojimai po AKROPOLY ar kelione i Seima rolleyes.gif
daug kam toks argumentas gali atrodyti mazu maziausiai vaikiskas(juk gyvenam siuolaikiniam technologiju stebuklu amziuj),juk to negali apciuopti ir paliesti,tai nera konkretu,moksliskai pagrista.bet as jauciu,kad taip mano vaikui geriausia.jeigu kita mama jauciasi gerai,kad vaikas paskiepytas-saunu,cia jos ir tevelio pasirinkimas.
man patinka naturalizmas,zmogiskas nesuvaidintas rysys ir gamta,joks protingas dede man neirodys jog asvaltas geriau,nei pieva rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 27 sausio 2009 - 16:49
Pritariu Putlutei smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ievuzhe @ 2009 01 20, 16:57)

Man kilo dar viena mintis. Daugelis mamu, taip pat ir as pries 2,5 metu, ieskojau informacijos apie neskiepytus vaikus. Man buvo idomu, ar daug yra tokiu vaiku, kaip jie auga. Gal ir sutapimas, bet mamos, neskiepijancios savo atzalu, labai rupinasi ju sveikata. Tie vaikai dazhnai issiskiria itin gera sveikata. Toms, kurios prades pulti, galiu atsakyti, kad tai mano subjekyvi nuomone, asmeniniai pastebejimai. As pazistu nemazai tevu, kurie neskiepija savo vaiku. Is pradziu man atrode, kad as vos ne vienintele, nusprendusi neskiepyti. Bet dabar pamaciau, kad tokiu mamu nemazai, tik niekas nepuola girtis, kad vaikai negave jokiu vakcinu.


mano vaikui 2metai,neskiepytas ne kartelio thumbup.gif gimes sausio 19diena(ziema) ir sirgo tik sloga ir stomatitu,bet ji mes uzsikretem nuo kaimyno berniuko schmoll.gif
vyras sveikas,stiprus,linksmas ir didelis,gerai valgo,daug miega thumbup.gif nera nei hiperaktyvus,nei autistas,nei kazkoks keistas,kaip ir visi kiti vaikuciai.
Atsakyti