Įkraunama...
Įkraunama...

ElmiGone -maisto papildas nuo kirmėlių

Sveikutės 4u.gif
Turiu tokią problemėlę kad mano sūnui yra kirminų.
Sugiržiau aš tuos cheminius vaistus bet žinot kokie yra vaikai.....
O kol supratom kad pasjį kirminai doh.gif doh.gif
Vežėm pas daug gydytojų bet visi beveik išvien sakė kad netoleruoja(nes matot jam neauga svoris)
Tai pati internete atradus informacijos atitinkančios mano vaikui nuėjus pas gydytoją pasitarus išsirašiau vaistų.

Bet vistiek profilaktiškai norėčiau kokius augalinius vaistukus paduoti.
Tai va radau internete apie ElmiGone bet nieko apie juos nežinant kažkaip nesiryžtų.
Tai gal kas bandėt?pasidalinkit
Atsakyti
QUOTE(smalsiukė @ 2009 01 16, 01:12)
Sveikutės 4u.gif
Turiu tokią problemėlę kad mano sūnui yra kirminų.
Sugiržiau aš tuos cheminius vaistus bet žinot kokie yra vaikai.....
O kol supratom kad pasjį kirminai doh.gif  doh.gif
Vežėm pas daug gydytojų bet visi beveik išvien sakė kad netoleruoja(nes matot jam neauga svoris)
Tai pati internete atradus informacijos atitinkančios mano vaikui nuėjus pas gydytoją pasitarus išsirašiau vaistų.

Bet vistiek profilaktiškai norėčiau kokius augalinius vaistukus paduoti.
Tai va radau internete apie ElmiGone bet nieko apie juos nežinant kažkaip nesiryžtų.

mano galva toks vaistelis, jei jau atsirado kirminu tikrai nepades schmoll.gif profilaktiskai, gal tik susilpnins ju vystymasi ir ju bus maziau. Geriausia profilaktija yra daznas ranku plovimas, thumbup.gif is lauko, pries valgi it t.t. ir nesikisimas i burna visokiu daiktu, schmoll.gif kaip vaikai megsta, o geriausi vaistai tie cheminiai, nes yra patikima garantija, kad kirmiai isnyks, be to dar ir tuos vaistus, kekis kartus kursa kartoja, priklausomai nuo kirmiu. Po vartojimo, kad vaiko zarnynas sustipretu galima duoti geru bakteriju (lepicolis, lactoseven, aktimelas ar paprasciausias kefyras nakciai
Atsakyti
QUOTE(39and69 @ 2009 01 16, 18:54)
mano galva toks vaistelis, jei jau atsirado kirminu tikrai nepades schmoll.gif  profilaktiskai, gal tik susilpnins ju vystymasi ir ju bus maziau. Geriausia profilaktija yra daznas ranku plovimas,  thumbup.gif is lauko, pries valgi it t.t. ir nesikisimas i burna visokiu daiktu,  schmoll.gif kaip vaikai megsta, o geriausi vaistai tie cheminiai, nes yra patikima garantija, kad kirmiai isnyks, be to dar ir tuos vaistus, kekis kartus kursa kartoja, priklausomai nuo kirmiu. Po vartojimo, kad vaiko zarnynas sustipretu galima duoti geru bakteriju (lepicolis, lactoseven, aktimelas ar paprasciausias kefyras nakciai

Nu bet gal ir gerai kad susilpnins tą vystymą,nes kiek gali tą vaikelį prisaugai tos švaros bet jug nevisada ir teišeina.
Nu bet rašo tai labai gražiai :Pagal Tarptautinės sveikatos apsaugos organizacijos duomenis ketvirtis planetos gyventojų kenčia nuo parazitinių infekcijų. Vyrauja daug parazitinių infekcijos šaltinių, iš kurių labiausiai paplitęs yra vanduo, maisto produktai ir naminiai gyvūnai. Helmintai plinta žmogaus organizme, misdami jo kūno skysčiais, audiniais arba maistu. Helmintų išskiriamos medžiagos - toksiškos!

Todėl mums svarbu laiku atsikratyti nekviestų svečių ir patikimai apsaugoti savo organizmą.
Į ElmiGone™ sudėtį įeina augalai, turintys ryškų antiparazitinį ir prieškirmėlinį (kirmėles varantį) poveikį, tokie kaip juodasis graikiškas riešutas, moliūgo sėklos, česnakas.

Tradiciškai juodojo graikiško riešuto vaisiai naudojami kaip laisvinanti priemonė vidurių užkietėjimo atveju, tuštinimosi reguliarumui atstatyti, kaip kirmėles varanti priemonė, kovojant su parazitais, esant grybeliniams pakenkimams, kerpligei, peršalimui (dažnai pasireiškiant ant lūpų), normalizuojant žarnyno funkciją, turint įvairių odos problemų.

Juodasis graikiškas riešutas tonizuoja, pagerina maisto virškinimą ir įsisavinimą, sumažina dieglius, rėmenį ir dujų susikaupimą (skrandyje arba žarnyne), skatina tulžies išskyrimo procesą.

Moliūgo sėklos yra viena pačių efektyviausių ir nekenksmingiausių kirmėles varančių priemonių, ypač prieš įvairius kaspinuočius. Moliūgų sėklų sudėtyje kukurbitinai – amino rūgštys, retai sutinkamos gamtoje. Kukurbitinai – absoliučiai nekensmingi ir neturi šalutinio poveikio (nedirgina žarnyno ir nesukelia intoksikacijos), todėl moliūgų sėklos aktyviai naudojamos vaikų, nėščiųjų ir pagyvenusių žmonių gydymui.

Česnakas naudojamas medicinoje, kadangi turi ypatingų bakteriocidinių medžiagų (fitoncidų), naikina daugelį ligas sukeliančių mikrobų rūšių.

Gvazdikmedis efektyviai naikina kirmėlių lervas ir parazitų kiaušinėlius. Šalavijas, rūgtis, ramunėlės, pankolis naudojami kaip dezinfekuojanti ir priešuždegiminė priemonė. Gencijono šaknis, čiobrelio ir mėtos lapai, juodojo riešuto vaisiai palankiai veikia virškinimo – žarnyno traktą. Ožragė turi nedidelį laisvinantį poveikį. Chlorofilas pagerina žarnyno veiklą, pašalina nemalonų burnos kvapą, toksinus iš organizmo.
Atsakyti
QUOTE(smalsiukė @ 2009 01 16, 01:12)

Man juos skyre "Naturalaus gydymo centre" po zarnyno valymo, nes jo metu buvo pastebeti kirminukai. Man kirminukus isplove, o ElmiGone skyre kad isnaikintu naujai issiritusius is paliktu kiausineliu. Kadangi vaikutis dar mazutis, tai ir kirminukai nemanau, kad bus dideli, todel galima pabandyti isgerti pakuote (kirminukus tikrai bent jau susilpnins), poto patikrinti ir jei neisnyko pabandyti cheminius. Beje o cia kalbama apie spalinukes ar rimtesnius?
As pati uz homeopatinius vaistus, bet su ElmiGone nesu isitikinus, kad isnaikins.
Bet galiu ji rekomenduoti vartoti profilaktinai (kas rudeni ir pavasari) tiems kurie turi polinki i kirmelinius susirgimus.

Del info siulau pasiskambinti i Naturalaus gydymo centra ir pasiklausti: jie juo prekiauja, turetu zinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, kad vaikui geriau bandysi žolinius, neskubėkite su chemija....
Atsakyti
Pirmiausia siulau išsiaiškinti, kokie helmintai pas jūsų vaiką, nes spalinukes ir askarides zoliniais gal ir eina paveikti, nezinau, tik kad nuo ju svoris nekrinta, gali būti visai kitos problemos del kuriu butinai siūlyčiau pas gastroenterologą apsilankyti ir tyrimus pasidaryti. Kaspinuotis irgi helmintas, nuo jo tikrai krinta svoris, bet vaistais dazniausiai neisgyvendinamas - giminaiciui dare chirurgine operacija, t.y. pilvą pjovė, kad kelių metrų gražuolį ištrauktų.
Jei girdet cheminius vaistus, tokius kaip Vermox, gydytojas turėjo pasakyti, kad po 10-14 dienų vaikui būtina kursą pakartoti. Visi vaistai veikia kirminukus, bet kirminuku kiausineliai lieka nepaliesti - tai issiritusius po dvieju savaiciu kirminukus reikia pakartotine vaisto doze nugalabyti.
Atsakyti
As geriau Elmigone man irgi buvo pasiulyta naturalaus gydymo centre atlikus zarnyno valyma, paskui kai nesivaliau profilaktiskai kasmet po pakuote pirkdavavau. Man kas ten patinka kad naturalus augalai ( toki kaip cesnakai moliugai ir kt) Juk prisiminkit kad senoveje zmones taip nuo kirmeliu ir gydydavosi valgydami cesnaka. Tik ji valgant didelemis dozemis galima skrandi sugadinti todel ir pripaziistu siuos vaistus. O kas del kirmeliu tai ne viena istorija zinau kad zmonems pagerus vaistus nuo kirmeliu net ir migrenos isgydydavo. Nes tokia kaip Askaride maziems vaikams sukelia alpuli vemima ir t.t suaugusiems pagrinde galvos skausmas arba net migrena. Ir vermox ne vienam psl internete skaiciau kad neturi 100proc poveikio reikia vell kartoti ir t.t
Atsakyti