Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsaugoti vaiko žandukus žiemą?

QUOTE(jokubas @ 2010 01 24, 01:46)
o siaip dar turiu euro vaistinej nusipirkusi toki specialu winter cream. Dangtelis toks fainas barskantis. Dezute balta su melynu su meskuciu, kainavo virs 20 litu, bet jo ten sociai patepti ir vaikui ir sau, jis ten specialus baby.

čia Altermed kremukas nuo šalčio, aš irgi juo labai patenkinta drinks_cheers.gif
Atsakyti
o mes hipp firmos nupirkome kremuka salciams ir nuo vejo labai patenkinta
Atsakyti
Mes tai abu su suneliu i lauka eidami, tepames L'erbolario krema nuo salcio. Man tai atrodo, kad apsaugo gerai, o ir sudetis jo gera, be visu sintetiniu priedu. Kainos tiksliai neatsimenu, berods virs 30 lt.
Atsakyti
Mano zuikos skruostu oda sausa, tai jau seniai Excipial riebu arba su migdolu aliejumi krema naudoju. Man tai super padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(iinnggaa @ 2009 01 18, 14:27)
na mes tepam veiduka esex kremu ax.gif

mes irgi naudojam,tikrai puikus kremas thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam Esex kremuka,arba Seba Med vaikiska kremuka nuo salcio ir vejo,tai kaip ir patenkinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dafniele @ 2010 01 25, 18:42)
o mes hipp firmos nupirkome kremuka salciams ir nuo vejo labai patenkinta

o man visai nepatiko,tepiau,bet kaip nieko,o atrode toks riebus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vetruze: 02 vasario 2010 - 19:39
Mes naudojame eurovaistineje pirkta kremuka is URIAGE firmos cold cream. Labai geras,malonus odytei.Ir kita produkcija URIAGE as esu labai patenkinta, naudoju vaikams.
Atsakyti
Mes naudojam specialu nuo salcio ir vejo SEBAMED kremuka vaikams thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam arba Essex arba Bubchen kremuka 4u.gif
Atsakyti
neseniai pradejom naudoti johnsons kremuka, tai kolkas lb dziaugiuosi:)nenusala dukrytei zandukai:)
Atsakyti
QUOTE(oplialialia @ 2010 02 05, 10:08)
Mes naudojam specialu nuo salcio ir vejo SEBAMED kremuka vaikams thumbup.gif

thumbup.gif Mes ir ta pati drinks_cheers.gif
Atsakyti