nzn, matyt neapsaugojo mus tas Bubchen kremukas
jau ilga laika dukrytes zandukai paraude, bet tas paraudimas lyg ir praeina po lauko, o odele tokia truputi siurksti, tai ant vieno skruosto kita diena ant kito atsiranda po pora raudonu demeliu, sakau nusalo, o dar cia pradejau galvoti, kad gal cia ne nusalo, o diateze... ech.... sunku vaikeli uzauginti!!!

QUOTE(oplialialia @ 2010 02 05, 11:08)
Mes irgi si kremuka is pradziu pirkome, nes vaistininke sake, kad jis tinka nuo salcio, juo keliskart ir tepiau. taciau visuose Sebamed kremukuose yra vandens, todel, man atrodo, kad sis kremukas netinka ziema, kai salciai, na bent jau mano maziui po keliu kartu patepimo juo pradejo rausti zandukai ir sauseti.
Dabar naudojam Essex tepala, tai padeda, nebent buna labai salta ir vejuota, tai zandukai parausta, bet namie pabala

aš žiemos metu tepu veiduką Esex tepalu,kitais metų laikais niekuo

QUOTE(Minlina @ 2010 01 21, 00:15)
ojoj, mergytės, neprisidarykit bėdos, šito kremo paskirtis visai kita, jis gydomasis, neskirtas apsaugai nuo šalčio, visiškai kardinaliai skiriasi tiek kremų sudėtys, tiek jų poveikis odai
as ir tepu bepantheno tepalu, ne kremu. Pries pradedant naudoti, paklausiau gydytojos, ka ji rekomanduotu ir pasake, kad sis tepalas tinka.
exipialiu tepem

Weledos spec kremas nuo salcio ir vejo
sviestmedzio aliejus. ir isvaizda kaip kremo, tai mazoji mielai tepdavosi.
JOkiu bubu nieko netepliuoju savo maziukams. Visuose kremuose yra vandens, kuris saltyje ant zanduku uzsala.. susidaro tik jausmas, kad silta, bet odelei kenkia
nieko netepu

QUOTE(gucii @ 2011 05 09, 12:37)
Weledos spec kremas nuo salcio ir vejo
Aplamai Weledos kremai yra labai geri

Aš per šalčius tepiau lūpytes labai riebiu kremu Ceridal, nes buvo pradėjusios šerpetoti ir iki kraujo. Žinoma, gydytojos patarimu

Johnsons Baby savo jauneliui tepu tiek ziema, tiek ir vasara. Turim pakankamai jautria odele, todel pries einant i lauka nepagailedavau taip jau tikrai riebokai pritept