Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsaugoti vaiko žandukus žiemą?

nzn, matyt neapsaugojo mus tas Bubchen kremukas sad.gif jau ilga laika dukrytes zandukai paraude, bet tas paraudimas lyg ir praeina po lauko, o odele tokia truputi siurksti, tai ant vieno skruosto kita diena ant kito atsiranda po pora raudonu demeliu, sakau nusalo, o dar cia pradejau galvoti, kad gal cia ne nusalo, o diateze... ech.... sunku vaikeli uzauginti!!!
Atsakyti
QUOTE(oplialialia @ 2010 02 05, 11:08)
Mes naudojam specialu nuo salcio ir vejo SEBAMED kremuka vaikams thumbup.gif

Mes irgi si kremuka is pradziu pirkome, nes vaistininke sake, kad jis tinka nuo salcio, juo keliskart ir tepiau. taciau visuose Sebamed kremukuose yra vandens, todel, man atrodo, kad sis kremukas netinka ziema, kai salciai, na bent jau mano maziui po keliu kartu patepimo juo pradejo rausti zandukai ir sauseti.
Dabar naudojam Essex tepala, tai padeda, nebent buna labai salta ir vejuota, tai zandukai parausta, bet namie pabala smile.gif
Atsakyti
aš žiemos metu tepu veiduką Esex tepalu,kitais metų laikais niekuo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2010 01 21, 00:15)
ojoj, mergytės, neprisidarykit bėdos, šito kremo paskirtis visai kita, jis gydomasis,  neskirtas apsaugai nuo šalčio, visiškai kardinaliai skiriasi tiek kremų sudėtys, tiek jų poveikis odai

as ir tepu bepantheno tepalu, ne kremu. Pries pradedant naudoti, paklausiau gydytojos, ka ji rekomanduotu ir pasake, kad sis tepalas tinka.
Atsakyti
exipialiu tepem drinks_cheers.gif
Atsakyti
Weledos spec kremas nuo salcio ir vejo
Atsakyti
sviestmedzio aliejus. ir isvaizda kaip kremo, tai mazoji mielai tepdavosi.
Atsakyti
JOkiu bubu nieko netepliuoju savo maziukams. Visuose kremuose yra vandens, kuris saltyje ant zanduku uzsala.. susidaro tik jausmas, kad silta, bet odelei kenkia
Atsakyti
nieko netepu blush2.gif
Atsakyti
Vyresnelei tepam VISAIS gyvenimo atvejais (ar ziema ar vasara) jonsons baby kremuka veidui, kazkaip pati taip nusprendziau... Londone, privacioj klinikoj patare mums gydytoja, todel ir tepu juo veideli. bigsmile.gif o mazylei is viso nieko nereik - sveika odele - super !
Atsakyti
QUOTE(gucii @ 2011 05 09, 12:37)
Weledos spec kremas nuo salcio ir vejo

Aplamai Weledos kremai yra labai geri smile.gif

Aš per šalčius tepiau lūpytes labai riebiu kremu Ceridal, nes buvo pradėjusios šerpetoti ir iki kraujo. Žinoma, gydytojos patarimu smile.gif
Atsakyti
Johnsons Baby savo jauneliui tepu tiek ziema, tiek ir vasara. Turim pakankamai jautria odele, todel pries einant i lauka nepagailedavau taip jau tikrai riebokai pritept smile.gif
Atsakyti