Įkraunama...
Įkraunama...

Mėsos šiupininė

Jurmaloje savaitgalį valgiau soliankos, tai ten buvo ir man regis kepenų pridėta, bet jau skonis tai nearealus. man ji labai patinka, namuose gaminau kelis kartus, bet vistiek ne tas.
Atsakyti
Skanus receptukas. Va cia tai sriuba , as suprantu ir pirmas patiekalas ir antras patiekalas is kart thumbup.gif
Atsakyti

 i 
FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt
Atsakyti
labai skani siupinyne vietoj rauginyu agurku ideti marinuotos paprikos is stiklainiu , ivairiu mesyciu daug, ir svogunus su morkytem apkepinant ideti gera sauksta pomidoru padazo, fantastika. gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2008 01 14, 02:31)
<...>yras sako liuks. Ka jis sake valgydamas, nerasysiu, nes mane isregistruos uz keiksmazodzius. Labai tinka kaip vaistas nuo pagiriu ax.gif Skanaus

thumbup.gif lotuliukas.gif o gal praėjus porai metelių jau išdrįstum, paviešinti vyro įspūdžius? hihihi.gif
o jei rimtai, tai skamba laabai apetitnai, einu rusiškos versijos studijuot, galgi įkvėpimą pagausiu biggrin.gif
Atsakyti
Šiupininė sriuba arba "solianka"

user posted image


250 gr. kiaulienos
250 gr. vištienos
150 gr. rūkytos raumeningos dešros
100 gr. šlapios dešros
4 marinuoti agurkai
20 alyvuogių be kauliukų
2 maži svogūnai arba 1 didelis
1 valgomasis šaukštas pomidorų pastos
vanduo, aliejus, prieskoniai
citrina


Kiaulieną ir vištieną sudėti į puodą ir užpilti vandeniu. Virti apie 1.5 val. Susmulkinti kubeliais dešrą, sutarkuoti agurkus, smulkiai supjaustyti svogūnus, per pusę perpjauti alyvuoges. Apkepinti šlakelyje aliejaus svogūnus, dėti dešrą, pomidorų pastą, viską gerai pakepinti, dėti agurkus, gerai būtų apie 0.5 stiklinės agurkų marinato. Suberkite alyvuoges, druską, pipirus ir troškinkite apie 30 min.

user posted image

user posted image

Iš sultinio išimti vištieną ir kiaulieną, atvėsinti ir suplėšyti smukiai. Berti atgal į puodą.
Visą keptuvės turinį taip pat berti į puodą, pavirti dar apie 10 min, ir patiekti.
Citrinos grežinėlis lėkštėje būtinas!!!


Skanaus!!


Atsakyti