QUOTE(aakkvile_ @ 2014 11 08, 20:16)
Ne, tiesiog viska apkepu ant aliejaus. Tiesa, as pasidariau sito makalo ale konserva ir bet kada uzklupus sveciams istraukiu is stiklainiuko ir uztepu ant duoniuku, pasildau 10 s. apsivalgymas...
 
     
     Šypsenėlė (:+2014 12 03, 10:53-->
 Šypsenėlė (:+2014 12 03, 10:53--> Šypsenėlė (: @ 2014 12 03, 10:53)
 Šypsenėlė (: @ 2014 12 03, 10:53) 
  Šypsenėlė (:+2014 12 03, 11:53-->
 Šypsenėlė (:+2014 12 03, 11:53--> Šypsenėlė (: @ 2014 12 03, 11:53)
 Šypsenėlė (: @ 2014 12 03, 11:53) Ir vos vos aliejaus. Majonezas netiks.
 Ir vos vos aliejaus. Majonezas netiks.
                
                                    
                

 Šypsenėlė (:+2014 12 03, 21:44-->
 Šypsenėlė (:+2014 12 03, 21:44--> Šypsenėlė (: @ 2014 12 03, 21:44)
 Šypsenėlė (: @ 2014 12 03, 21:44)
 O bendrai, tai atsipjauk visko po gabaliuką ir ragauk. Kai atrasi tinkamą derinį padarysi mišrainę, kurią ir sudėsi į krepšelius
  O bendrai, tai atsipjauk visko po gabaliuką ir ragauk. Kai atrasi tinkamą derinį padarysi mišrainę, kurią ir sudėsi į krepšelius  .
 .
                
                                    
                 Šypsenėlė (:+2014 12 03, 20:44-->
 Šypsenėlė (:+2014 12 03, 20:44--> Šypsenėlė (: @ 2014 12 03, 20:44)
 Šypsenėlė (: @ 2014 12 03, 20:44)
 
                
                                    
                 
                
                                    
                