Įkraunama...
Įkraunama...

Alaus kokteiliai su kola

Šiandien paragavau naują „Kalnapilio“ alaus kokteilį „Easy“ su kola. Bent man labai patiko. Kaip supratau, tai visiškai naujas produktas. Tad sugalvojau pasiteirauti, ar Jums jau teko ragauti jį ir jei taip, tai ar patiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 02 balandžio 2010 - 19:31
Su kola dar neteko, esu geres tik alaus kokteili su limonadu (Vokietijoje teko ragauti). O pvz., mano draugas "Ice" alu geria tik pries tai i ji isivarvines gera doze citrinos, tiesiog ispaudzia i buteli smile.gif nezinau... gal ir nieko smile.gif
Atsakyti
su kola nebandziau, bet alu su spraitu geriau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nevilioja mane tokie alaus kokteiliai,geriau tikras alus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolekcionierė: 29 sausio 2009 - 09:36
Man tai bjaurus tie kokteiliai visokie... blink.gif atsimenu kai buvom gal 16-likines su draugem gerdavom beershake lotuliukas.gif lotuliukas.gif ten toks bjaurybe... fuuu.... is tu pigesniu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o siaip man tai skanu Corona alus su citrina... drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Esu macius keleta kartu vienam bare, kaip merginos geria alu maisyta su kola.. nu bet spalva tokia gaunasi, kad dievazi net nekilo noro paragauti...
Atsakyti
Jau senokai (prieš kokiu 10 metų biggrin.gif ), draugė buvo parvežusi iš Vokietijos kažkokio alaus (pavadinimo neprisimenu) ir pareiškė, kad tą alų vokiečiai geria su cola... Aš į tai žiūrėjau atsargiai - bet, paragavus, patiko thumbup.gif
Po to bandėm maišyt su LT pirktu alumi, tai tokio gero skonio neišgavom unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
oi pries 10 metu su kaimynu maisydavome alu su cola lotuliukas.gif , tada visai nieko buvo, o dabar kazin ar maisyciau ax.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti