Įkraunama...
Įkraunama...

Barankų užkepėlė

QUOTE(mmartaa @ 2011 03 05, 19:41)
o kur receptukas,kaip daret? g.gif

pirmam temos puslapy mirksiukas.gif
tik čia jau supaprastinta (ištobulinta rolleyes.gif ) technologija - fermentinis sūris ir majonezas įmaišyti į faršo masę, taip paprasčiau ir greičiau sudėlioti įdarą.
Atsakyti
Skaitineju tema, nes arteja sunelio gimtadienis ir ieskau uzkandeliu skaniu biggrin.gif

mastau, kad meginsiu ir as sitas idarytas bandeles, tik perskaiciusi pamasciau, kad dar i farsa desiu smulkiai supjaustytu papriku. o ant virsaus uzdesiu maza pomidoriuko griezineli, tada surio, svoguniuku laisku smulkiai pjaustytu ir majonezo - dar tikresne pica bus biggrin.gif

dar manau tiktu ir alyvuoges supjaustytos g.gif suaugusiems, ne vakams

g.gif o gal suri geriau deti tik pries baigiant kePTI? nes 15 min orkaiteje kol kepa barankytes, jis perdega manau, ir graziau apsilydys, kai isimsiu pries baigiant kepti, pabarstysiu suri ir tik trumpam, kol issilydys ikisiu i orkaite g.gif

parasysiu kaip gavosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2005 07 27, 13:25)

Barankų užkepėlė


Svarstau, kad ta užkandėlė gal ir atšalusi gali būti valgoma g.gif

Vyras konservatorius - į mano tokius eksperimentus žiūri atsargiai, o kadangi šiandien mano šeima išsivažinėjusi, tai bus vakarėlis tema "vienas namuose aš darau ką noriu" drinks_cheers.gif



Valgoma valgoma! O jei siltos tai ir keciupo galima uzsidet! smile.gif
Atsakyti
Oi koks skanus ir seniai ragautas dalykas.... thumbup.gif wub.gif
Primena man vaikystę, kai mama tokius kepdavo, tik mirkydavo baronkytes ne vandeny, o piene. Kartais ir su tom didelėm minkštom baronkom, pamenu, kepdavom, tai gaudavosi minkštesnės, nu tikrai gardu, reikės kada pasidaryt essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 05 gegužės 2011 - 16:02
Skaitinėjau ir aš temą smile.gif pati senokai tokias baronkytes esu atradusi, tik niekur aš jų nemirkau, perku tas minkštas mažutes, tai nebūna kieta. Darau visada su vištienos ar kalakutienos faršu, su kitais man ne taip skanu. Ir kepu keptuvėje wink.gif orkaitėje nebandžiau kažkaip
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 31, 13:22)
Skaitinėjau ir aš temą smile.gif pati senokai tokias baronkytes esu atradusi, tik niekur aš jų nemirkau, perku tas minkštas mažutes, tai nebūna kieta. Darau visada su vištienos ar kalakutienos faršu, su kitais man ne taip skanu. Ir kepu keptuvėje wink.gif orkaitėje nebandžiau kažkaip

o kpetuvej neprisigeria riebalu, nes orktaitej kaip kepiau as ju nenaudojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 01 01, 18:39)
o kpetuvej neprisigeria riebalu, nes orktaitej kaip kepiau as ju nenaudojau smile.gif

Neprisigeria smile.gif nors tikiu, kad orkaitėj išvis be aliejaus, tai geriau, tik ar nebūtų kitos, gal tada ir tas minkštas reiktų trumpai pamirkyt g.gif
Atsakyti
O mano seimai deja nepatiko verysad.gif Pirma karta dariau su kiaulienos farsu. Buvo per riebu, antra karta dariau su vistienos farsu, bet skonis buvo toks pats.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 02 02, 14:02)
O mano seimai deja nepatiko verysad.gif Pirma karta dariau su kiaulienos farsu. Buvo per riebu, antra karta dariau su vistienos farsu, bet skonis buvo toks pats.


Su kiaulienos tai tikrai neskanu schmoll.gif
Atsakyti