Įkraunama...
Įkraunama...

Barankų užkepėlė

Vajetau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif pats skaniausias mano vaikystės patiekalas lotuliukas.gif atsimenu iš darželio grižus, mamos jau zyzdavau, kad padarytų tokių barankėlių biggrin.gif neseniai prisiminiau ir pati pasidariau. man šaltos netgi skanesnės nei karštos thumbup.gif Tik mes mirkom piene, o ne vandenį. Tada dar skaniau gaunas. gaila, kad MB tokių dalykų niekaip neįkiši verysad.gif Jam arba mėsos gabalas ant stalo arba nieko.. wacko.gif
Atsakyti
Ir as nusprendziau kepti savaitgali sias barankytes, kuriu mes visada turime, nes megstam pagrauzti. Beda tik, kad farso kameroje neradau, reiks nusipirkti. Tikiuosi, kad ir mano dukrytei patiks, nes ji labai megsta karstus sumustinukus.
Atsakyti
As sia savaite dariau,tai visiems patiko,tad greit ju nebeliko,o MB pasake dazniau ir daugiau daryt
Atsakyti
Siandien ir as gaminau tas baronkytes smile.gif man labai patiko thumbup.gif . Vyras kai pamate kad mirkau barokas iskart pasake, kad vel kazkokia nesamone gaminsiu lotuliukas.gif , bet paragves ivertino labai puikiai biggrin.gif
Atsakyti
Drįstu pastebėti, kad tokią nesąmonę kepiau ir valgiau pirmąkart gyvenime. Taip pat drįstu pastebėti, kad skonio beveik nepajutau unsure.gif Bo man liko tik kelios baronkytės - per keletą minučių viską sušveitė mano kulinarinių eksperimentų bandytojai laugh.gif Sakė, vasarą gamtoje - jėga!
O skoniui pagerinti į faršą įmaišiau smulkiai kapoto naminio rūkyto kumpio ir svogūnų laiškų.
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
pabanziau uzkepele labai patiko, tik toks klausimelis iskilo, ar kietokos barankos turi buti pries dedant farsa ar visai istesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 02 21, 14:36)
pabanziau uzkepele labai patiko, tik toks klausimelis iskilo, ar kietokos barankos turi buti pries dedant farsa ar visai istesti  g.gif

esu pataikiusi ant skirtingų barankų, kai kurios ištyžta gana greitai, tačiau aš jas mirkydama stebiu, tikrinu ir stengiuosi baigti mirkyt kol dar išlaiko formą, kad nebūtų visiška košė...
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2011 02 21, 16:04)
esu pataikiusi ant skirtingų barankų, kai kurios ištyžta gana greitai, tačiau aš jas mirkydama stebiu, tikrinu ir stengiuosi baigti mirkyt kol dar išlaiko formą, kad nebūtų visiška košė...

aciū, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2011 02 21, 14:36)
pabanziau uzkepele labai patiko, tik toks klausimelis iskilo, ar kietokos barankos turi buti pries dedant farsa ar visai istesti  g.gif


Jeigu darau su dešrelėmis pvz ir sūriu, tai jo, dar šiek tiek kietokios būna.
Bet, jei su faršu ir reikia, kad ilgiau pakeptų, tuomet, stengiuosi kaip įmanoma ilgiau jas "patižinti" biggrin.gif
Atsakyti
"Kaziuko" meniu 4u.gif dar karšta, ką tik iš orkaitės essen.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 05 kovo 2011 - 13:00
o kur receptukas,kaip daret? g.gif
Atsakyti