Įkraunama...
Įkraunama...

Mano arbūzėlis :)

...kaip greitai bėga laikas...
metai keičia metus, laiko tėkmėje daug ką pamirštam, daug ko netenkam...tačiau svarbiausi gyvenimo vingiai išlieka atminty amžinai...jų ištrinti negali niekas...

...tai buvo prieš aštuonerius metus...ta akimirka ligi šiol apgaubta stebuklingo tyrumo...ir kaip šiandien, akyse matau pro langus besiskverbiančią rytmečio saulę, kuri su savo spinduliais į mano glėbį atnešė man mano mažąja gyvenimo saulyte tapusį žmogeliuką – Tave...Tu – mano dukrytė Brigita...gimei 2000-ųjų liepos 28d. 4 valandą ryto, 4,100g 57cm...Gydytojos žodžiai:- ''sveika mažylė, sveikinu mamytę ir tėvelį..."sukelia mums šypsenas...mums iš laimės rieda ašaros, mano skausmas nublanksta pamačius tavo mažas rankutes ir išgirdus tylų verkimą, kuris iškart nutyla prisiglaudus tave prie krūtinės...mano mažylė...mano gyvenimo prasmė ir didžiausia vertybė...

...savo atėjimu atnešei man kitokį suvokimą apie gyvenimą...laimę būti Mama...Tavo mama...

...Tu žinai kaip tave myliu...kaip galėčiau atiduoti už tavas akis daug ką...kad tos rudos akutės visada būtų šalia manęs...

...Tu žinai kad gali manimi pasikliauti...aš būsiu Tavo paguoda...Tavo šiluma...Tavo ramybė...

...kaip gera man žinoti kad turiu Tave...

...Tu – mano arbūzėlis... (Tau labai patinka kai Tave taip vadinu)

...Būk laiminga...jei būsi laiminga Tu - Tavo laimė bus ir mano... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai gražu 4u.gif sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Capricorn, kaip gražu wub.gif
net susigraudinau.
Sėkmės tavo arbūziukui.

augini liūtukę mirksiukas.gif kaip sekasi? aš esu liūtas, tai pakankamai užsispyrimo
o dar turiu giminaitę mergaitę 10 metų. nu tai nuo mažens tikras liūtas, užsispyrus nerealiai
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2009 01 23, 12:12)
Capricorn, kaip gražu wub.gif
net susigraudinau.
Sėkmės tavo arbūziukui.

augini liūtukę mirksiukas.gif  kaip sekasi? aš esu liūtas, tai pakankamai užsispyrimo
o dar turiu giminaitę mergaitę 10 metų. nu tai nuo mažens tikras liūtas, užsispyrus nerealiai

Liūtukė mirksiukas.gif taip, su charakteriu.turi savo nuomonę. drinks_cheers.gif bet nėra labai užsispyrusi... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 01 23, 12:02)
labai gražu 4u.gif  sėkmės jums 4u.gif

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Trumpai, konkrečiai ir labai nuoširdžiai wub.gif Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armaneda @ 2009 01 23, 12:28)
Trumpai, konkrečiai ir labai nuoširdžiai  wub.gif  Labai gražu  4u.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
wub.gif