Įkraunama...
Įkraunama...

Nemiga

man 27 sav.prasidejo kosmarai ir nemiga
Atsakyti
per visa nestuma ir man uzeidavo nemigos laikotarpiai, tai mano gyd pasake kad butina nutraukt ta nemigos grandine, suprantama, nuovargis naudos neduos. dabar va ne pilnas menesiukas iki gimdymo liko ir vel prasidejo nemiga, bet tai jau maziukas prie savo rezimo mane pratina smile.gif .
Atsakyti
Man irgi lygiai tokia pati situacija... kai reikia eiti miegoti, prasikankinu kelias val kol uzmiegu, o ir visa nakti miegu "kiaurmiegiu" doh.gif O kai pagalvoju kad dar tik nestumo pradzia....tai kas bus veliau blink.gif Nu tikiuosi kad greit tai praeis...nes vaistu tai nelabai linkusi vartoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(miksy @ 2011 01 22, 08:01)
Man irgi lygiai tokia pati situacija... kai reikia eiti miegoti, prasikankinu kelias val kol uzmiegu, o ir visa nakti miegu "kiaurmiegiu" doh.gif O kai pagalvoju kad dar tik nestumo pradzia....tai kas bus veliau blink.gif  Nu tikiuosi kad greit tai praeis...nes vaistu tai nelabai linkusi vartoti verysad.gif

Man nėštumo pradžioje, kad ir norėjos miegoti, bet negalėjau, mat darbas darželyje įpareigodavo kas antrą dieną keltis 5:30 ir ruoštis darban. Po to kai išėjau į man priklausančias atostogas ir vėliau dekretan,pabaigoje nėštumo išvis nepavykdavo užmigti, keldavausi 5 ryte ir galvodavau, ką nuveikus doh.gif biggrin.gif 11 VAL RYTE JAU BŪDAVAU APLAKSČIUS PARDUOTUVES, tada krisdavau pietų miego ir tas neramus, mat vasarą vaikai po langais kieme jodavos, karštis nepakeliamas dėl kurio ir vaiką anksčiau 3 sav. pagimdžiau,žodžiu biggrin.gif O kai pagimdžiau nežinojau ką reiškia sąvoka miegoti, nuo gimimo vaiko iki kol jam suėjo 4 mėn. nei dieną nei naktį nemiegojau, nes vaikas juodai buvo neramus, o dabar jau kiekvieną minutę išnaudoju poilsiui ir galvoju: "Ot durna buvau, kad nėštumo metu nemiegojau", ILSĖKITĖS MAMULĖS BŪSIMOS, NES KAS LAUKIA PO GIMDYMO, OJOJOJOJOJ doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donna bella: 22 sausio 2011 - 20:52
[ dabar jau kiekvieną minutę išnaudoju poilsiui ir galvoju: "Ot durna buvau, kad nėštumo metu nemiegojau", ILSĖKITĖS MAMULĖS BŪSIMOS, NES KAS LAUKIA PO GIMDYMO, OJOJOJOJOJ doh.gif 4u.gif
Pritariu, ilsekites busimos mamytes kol galite, po to nezinia kada issimiegosite. Mano dukryte iki 2 metuku kiekviena nakti keldavosi kas puse val, o diena tik 40 min miegodavo...Tada ir supratau kas yra tikra nemiga. smile.gif
Atsakyti
Matau, kad ne viena aš tokia, ir kitoms nesimiega verysad.gif
Vakare tai labai miego norisi bet kokia 3-4val. kai pabundu, tai nors vilku kauk... Šianakt iki 5 prasivoliojau, o po to prie kompo iki ryto prasėdėjau verysad.gif Ir tik nuo 8 vėl miegas suėmė. Ir nieko čia nepadarysi, tai vienas iš nėštumo "malonumų" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijaliu: 26 sausio 2011 - 15:42
QUOTE(Viktorijaliu @ 2011 01 26, 16:41)
Matau, kad ne viena aš tokia, ir kitoms nesimiega verysad.gif
Vakare tai labai miego norisi bet kokia 3-4val. kai pabundu, tai nors vilku kauk... Šianakt iki 5 prasivoliojau, o po to prie kompo iki ryto prasėdėjau verysad.gif Ir tik nuo 8 vėl miegas suėmė. Ir nieko čia nepadarysi, tai vienas iš nėštumo "malonumų" smile.gif

Man lygiai tas pats-nuo 3 nakties tikrai kas valanda atsibundu, žiūriu i laikrodį ir laukiu, kol greičiau išauš.Nesuprantu, kas pasidare, juolab, kad nestumo pirmus keturis mėnesius nieko kito ir nedarydavau, tik miegodavau. Nežinau, čia gal taip nerimas, laukimas pasireiškia. Nėštumas jau į pabaigą eina, tai turbūt mintys kamuoja.Sėkmės visoms nėštukėms ir pasistenkite pailseti.
Atsakyti
Nėštumo pabaigoje nemiga yra normalus reiškinys, taip organizmas pratinasi prie būsimųjų naktų vaikeliui gimus smile.gif Pagulinėkite dieną, pailsėkite. O naktį, jei nesimiega, nesistenkite užmigti, nes kuo labiau stengsitės, tuo prastesnis rezultatas bus - geriau paskaitykite knygą ar išgerkite puodelį arbatos. Man taip rekomendavo ginekologė ir tai veikė - ryte jausdavausi daug labiau pailsėjusi negu po to, kai prasivartydavau lovoje vis į laikrodį žvilgčiodama smile.gif
Atsakyti
As tai miegu gan neblogai, bet sapnai mano... 4u.gif Vis kazkas baisaus, kosmarai ir kosmarai, ir visada tokie ryskus, ir labai daznai savo seima (mama, broli, mociute) sapnuoju schmoll.gif Pabundu per nakti kelis kartus, vel uzmiegu ir vel sapnas tesiasi. As galvoju gal del to, kad pilvas vis didesnis, sunkiai randu patogia padeti miegui. g.gif
Atsakyti
ir pas mane su miegu kazkaip negerai..bet as manau kad cia organizmas ruosiasi artejancioms bemiegems naktims 4u.gif o dar kur klubu skausmai ir galejimas miegoti tik ant sono.. smile.gif be to ir remuo nuolat eda smile.gif atrodo miegu po 12 valandu, bet atmetus visas nemigos valandas realiai liktu kokios 7 valandos ax.gif
Atsakyti
Ir mano miegas smarkia pasikeitė kai esu nestuke.gif vakare labai anksti einu miegoti, o apie 3-4 prasibudinu ir sunkiai užmiegu, o kai užmiegu tai tokias nesamones sapnuoju, kad ojojo. Kai sulaukiu žadintuvo skambėjimo ir suprantu, kad tie vaizdai buvo tik sapnas tai net palengvėja biggrin.gif
Manau, kad mano atveju aš naktį prabundu ir sunkiai užmiegu dėl nerimo, kuris truputi mane kankina dėl artėjančių permainų, nes manęs laukia ne tik vaikelio gimimas, bet ir persikraustymas į kitą miestą gyventi ir visa ta nežinia dėl būsimo darbo ir t.t. ir pan. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 23 vasario 2011 - 08:21
Dieve koks pazistamas jausmas ta nemiga. Pradzioje nemiegodavau, nes bloga budavo, buvau jautri kiekvienam garsui ar judesiui, o dabar nemozna miegot, nes i tualeta nuolat keliuosi, po to jau sunku uzmigt, kai prisibudinu, sunku rast lovoje padeti tinkama, kad neskaudetu nugaros ir kad remuo negrauztu. Nu zo, visas komplektukas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anoniminė: 24 vasario 2011 - 14:28