daznai vazineju per baltarusija. ai su tais muitininkais galiu pasakyti.cia jiems kaip uzeina.bet visumoj, gal tik pora kartu buvo prisikabine ir akivaizdziai norejo kysi gauti

, bet mes nepasirasem ir mus praleido. o siaip jie man atrodo turi aki atmuse, ka krest ir ka ne. siaip mes vaziuojam per baltarusija i maskva, nes keliai cia geresni ir greiciau nuvaziuojam. beje tie keliai mokami, bet nebrangiai. jei milicija nukerta uz greiti kysis 10-15lt (rubliais), tai dar pasako kur kolegos stovi. aisku prie sienos yra nemazai popierizmo. dabar padare min draudima masinai, atrodo 17euru (2 savaitem), bet net ir vaziuojant tranzitu ji teks susimoket, yra dar kazkoks keliu mokestis, ant sienos vairuotojas pildo deklaracija. iskart perspeju vertingesnius daiktus (filmavimo kameros, fotoaparatai, laptopai ir pan.) deklaracijoj pildykit kaip laikinai ivezamus (reiskia paskui atgal vaziuodami isvesit), kad griztant nepradetu kabinetis.nes siaip man atrodo oficialiai 1kg virssvorio 1 euras. paskutini karta, tai mums aiskino, kad lengva masina negalima vezti daugiau 50kg (cia kai kysio tikejos), isskyrus isskirtinius atvejus. t.y. sezoniskuma. tipo vasara gali veztis baidares, palapines, ziema - roges, slides ir pan.

beje gincytis ir irodineti savo tiesa su muitininkais nepatartina, nes gali ir uzdarytikokiai parai

va tai cia mano tokie pastebejimai. na bet nera taip baisu kaip gali pasirodyt. yra ten ir normaliu tu muitininku. gal 1 karta is 10 koks idiotas ir papuola
-----------------------------------------------------------------------
niekada nepykstantys žmonės iš esmės yra nepastabūs.