Įkraunama...
Įkraunama...

ar bandėte daryti punšą

manau, kad atėjo laikas man jau išbandyt punšą (karštą gėrimą dideliame inde), ar darėt, kokių žinot receptų, į kokius indus pylėt, ar jums patinka?
Atsakyti
nors tema pakankamai sena, bet vistiek atsakysiu laugh.gif
as esu dariusi punsa, bet ne karsta, o salta wink.gif gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jei domins, galesiu parasyti receptuka rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu gera receptuka ne punso,o KRUSONO: Reikia nedidelio arbuzo ir sampano butelio.Nupjovus arbuzo virsu,ji isskobti,bet is krastu palikti po2-3 cm raudono arbuzo.Isimta viduri susmulkinti gabaliukais,isrinkti seklas ir sudeti i arbuzini inda.Uzpilti sampanu.Valgyti is puodeliu.Labai skanu ir linksma,jo pavalgius smile.gif)
Atsakyti
QUOTE (Tutsi @ 2004 10 12, 08:04)
nors tema pakankamai sena, bet vistiek atsakysiu laugh.gif
as esu dariusi punsa, bet ne karsta, o salta wink.gif gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jei domins, galesiu parasyti receptuka rolleyes.gif

Mane domina rolleyes.gif
Atsakyti
nu jei domina... rolleyes.gif laugh.gif

reikia:
alaus
sprite
citrinu
apelsinu
cukraus.

visi gerimai ir vaisiai turi buti atsaldyti. Vaisius nuplauname, supjaustome griezineliais, sumetame i dideli inda. Tada supilame alu ir sprite (1/1, kiek pilate vieno, tiek ir kito). tada pridedame cukraus (pagal skoni), gerai ismaisome. tada idedame valandelei i saldytuva ir galime skanauti thumbup.gif nepagailekite vaisiu bei cukraus. wink.gif gal kai kurioms ir neskaniai nuskambes alaus ir sprite derinys, nu bet gerimukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ypac tinka kokiam vakareliui ar gimtadieniui tongue.gif
Atsakyti
zianu du variantus, nezinau punsas tai skaitosi ar ne
1 stiprus
i arbuza (viska daryti kaip Astra parase) supilam 0,5 degtines na kiek bandem tai skanu valgyt is kart, bent mum, kiti padaro pries diena, ar is ryto, bet man nepatiko, bent man skaniau ka tik supilta balta wink.gif alc.gif, kai turi but

2 lengvas (itariu visiem zinomas)
i inda sudedam vaisius, vaisiai supjaustyti gabaliukais be zieveliu ir seklu, kriauses, obuoliai, citrinos, apelsinai, bananai , vynuoges (be kauliuku)
na as nededu kiviu, nes veliasi seklytes aplink dantis
visus vaisius uzpilti buteliu Sangrios, ir priklausomai nuo kiekio ipilt brendzio, as pilu ant 1,5 itros sangrios panasiai 100 gr. brendzio
valgai vaisius ir girteji biggrin.gif
vel gi bent as jauciu silpnybe ka tik paruostam gerimui, ne pastovejusiam, beja nededu arbuzo, bent man jie nepatinka, nes sumiksteja, banana irgi koki 1 tesupjaustau, pagrinde vynuoges wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAISY: 14 spalio 2004 - 09:39
QUOTE (Astra @ 2004 10 12, 09:18)
Turiu gera receptuka ne punso,o KRUSONO: Reikia nedidelio arbuzo ir sampano butelio.Nupjovus arbuzo virsu,ji isskobti,bet is krastu palikti po2-3 cm raudono arbuzo.Isimta viduri susmulkinti gabaliukais,isrinkti seklas ir sudeti i arbuzini inda.Uzpilti sampanu.Valgyti is puodeliu.Labai skanu ir linksma,jo pavalgius smile.gif)

Liuks gerimukas,pas draugus gerem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Tutsi @ 2004 10 14, 09:22)
nu jei domina... rolleyes.gif laugh.gif

reikia:
alaus
sprite
citrinu
apelsinu
cukraus.

visi gerimai ir vaisiai turi buti atsaldyti. Vaisius nuplauname, supjaustome griezineliais, sumetame i dideli inda. Tada supilame alu ir sprite (1/1, kiek pilate vieno, tiek ir kito). tada pridedame cukraus (pagal skoni), gerai ismaisome. tada idedame valandelei i saldytuva ir galime skanauti thumbup.gif nepagailekite vaisiu bei cukraus. wink.gif gal kai kurioms ir neskaniai nuskambes alaus ir sprite derinys, nu bet gerimukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ypac tinka kokiam vakareliui ar gimtadieniui tongue.gif

Savaitgaly išbandysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Lona @ 2004 10 15, 13:43)
[/QUOTE]
Savaitgaly išbandysiu wink.gif

tai butinai parasyk nuomone biggrin.gif
Atsakyti
Dariau, tik manau, kad jis skaniausias po paros, kai jau gazas nuėjęs, na padarai iš vakaro, o ryte geri. Tada thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nykštukų kavinėj ragavau karštą punšą per šiaudelį: juoda arbata, medus, citrinų sultys, romas atrodo rolleyes.gif , įdomus skonis rolleyes.gif , dar kažkokius dariau iš knygos, bet dabar nepamenų receptų, sudėtingi, ieškau dar naujų wink.gif
Atsakyti
Mano tai punsas toks tikra bomba: alc.gif :

Neissigaskit pamate naudojamu ingrideintu kieki:). Sis punsas skirtas dideliam kiekiui zmoniu, kai prikeliauja daug sveciu, bet visi bus patenkinti ir gerai apgirte:)

Pastaba: siam punsui naudoju labai dideli plastmasini bliuda ir tada su samciu visiems pilstau.

2 buteliai raudono vyno;
1 butelis sampano;
350 g degtines;
2 litrai vynuogiu sulciu (geriausia raudonu);
2 indeliai konservuotu vaisiu misinio (skystis nuos vaisiu irgi supilamas i visa mase)
2 kriauses ar obuoliai supjaustyti kvadrateliais.

Taigi visa sita geri supilam i viena bliuda, sudedam vaisius, pamakaluojam ir ragaujam ar ne per stipru. Paskui pagal skoni galima pripilti arba vynuogiu sulciu arba degtines: cia kam ko truksta:). Punsa pilstome su samciu i placias stiklines ir patiekiam sveciams su sauksteliu, kad galetu issigraibyti bei suvalgyti "girtus" vaisius.
Atsakyti