Įkraunama...
Įkraunama...

Angiochirurgas Klaipėdoje

QUOTE(Gulia @ 2005 10 22, 17:14)
Kviecinskas dirba Jurininku ligoninej ax.gif
Patarciau i Jurininku ,nes jie pirmieji pradejo o dabar keleta gydytoju is ju atejo dirbti i Miesto ligonine.


Papildyta:
Mane daugiau kaip prieš 2 metus operavo gyd.Jarašiūnas,nieko gero iš tos operacijos,tik tiek ,kad neliko mazgų,bet operacija komplikavosi,ėmė tinti,paraudo beveik iki mėlynumo koja,kreipiausi vėl-prirašė antibijotikus nuo uždegimo,visą mėn.kojos neprimyniau,naktimis skaudėjo iki beprotybės.Galiu pasakyti,kad praėjus tiek laiko,daugiau pavaikščiojus tinsta ir skauda dar labiau negu iki operacijos,be to skauda pjūvio vieta kirkšnyje ir randasi kiti mazgai.
Atsakyti
Šiaip Klaipėdoje operuoja ir lazeriu gyd. Dagilaitis iš Vilniaus GK klinikos. pas jį teko būt tik konsultacijos, tai visai malonus smile.gif o operavausi as Kaune "ortopedijos technikoj" pas gyd. Velička thumbup.gif siaip buciau ir pas Dagilaiti, bet tai buvo pernai ir ligoniu kasos nefinansavo operacijos, tai atsiduriau Kaune
Atsakyti
Ruociuosi operuotis koju venas,Klaipedos jurininku ligonineje pas Dr, Dariu Skieruti.Gal kas zinote kokie atsiliepimai,arba gal kasnors esate dariusios operacija pas ji?
Atsakyti
Labas.
Gal kas zinot gera angiochirurga Klaipedoje? ax.gif
Atsakyti
Pas koki gyd. registruotis,kad atidziai ir kruopsciai apziuretu varikoze,viska isaiskintu aiskiai?
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2012 01 26, 20:07)
Pas koki gyd. registruotis,kad atidziai ir kruopsciai apziuretu varikoze,viska isaiskintu aiskiai?


Man patiko gyd. Araminas, Nortway centre Kretingoje konsultavausi. Paziurejo su echoskopu, paaiskino kaip kas veikia, parode.
Atsakyti
pastebejau, kad venos vienoje kojoje jau ryskiai matosi, ir pradeda siek tiek skaudeti. Pas ka Klaipedoje del to patartumete kreiptis, ir gal zinote ar Klaipedoje operuoja venas lazeriu ar kokiu kitokiu naujausiu budu ir kiek tai kainuoja?
Atsakyti
vien apie koju venas rasote, o ka rekomenduotumete del kaklo kraujagysliu?
Atsakyti
Sveikos smile.gif as taip pat rekomenduoju Gyd. Aramina, dirba privaciai Kretingoje, bet jei neturite atliekamu pinigeliu, tai jis dirba ir Klp Universitetineje ligonineje, tik palaukti teks ilgiau smile.gif siandien kaip tik pirmaja procedura atliko man, nesioperavau, kolkas skleroterapijos pakako, bet gydytojas viska paaiskino ir jei tinkamai susitarsi, tai labai greitai atsikratysit varikozes smile.gif


 i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 sausio 2013 - 09:06