Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų odontologas Vilniuje

4u.gif
Sveikutes mamytes 4u.gif

na niekur nerandu, kad kas rekomenduotu kokia(i) gera odontologa mano mazei Vilniuje blush2.gif Labai prasau - jei zinot, jei kur vedziojat savo pupuliukus - isduokit privataus daktaro koordinates ax.gif pas mus jau matosi problemytes - nesinori uzdelst unsure.gif

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazule2 @ 2005 07 28, 19:58)
4u.gif
Sveikutes mamytes 4u.gif
na niekur nerandu, kad kas rekomenduotu kokia(i) gera odontologa

Keli odontologai buvo pamineti temeleje (berots apie beibiu dantukus, nepamenu tiksliai doh.gif). Mano pazystamos mamos veda i Zalgiri pas Bendinskaite- jos labai patenkintos. Sekmingu paiesku 4u.gif
Atsakyti
Zinau faina gydytoja Vilma Brukiene. Ji dirba Zalgiry ir privaciam ( man atrodo Jeruzaleje,prie Rimi,kur yra toks verslo centras juodais langais RBB ?! )
Ji yra ne bendros praktikos,o grynai tik vaiku odontologe. Man ji patinka. biggrin.gif
Atsakyti
Aciu - bandysim tartis ir draugaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kropka @ 2005 07 28, 20:56)
Keli odontologai buvo pamineti temeleje (berots apie beibiu dantukus, nepamenu tiksliai doh.gif). Mano pazystamos mamos veda i Zalgiri pas Bendinskaite- jos labai patenkintos. Sekmingu paiesku  4u.gif

Bendinskaitė išėjo į dekretą 4u.gif . Aš savo mažę vedžiau į "Mažąją Užupio kliniką" polocko 13 berods, pas daktarę Daivą. Na, mūsų vizitas nelabai pasisekė, bet daktarė tikrai maloni, moka su vaikais bendrauti. Kainos: nuskausminimas 15 lt, plomba- 60-100 Lt. na nepigu. Aš už tai kad vaikas pasėdėjo kėdėj ir leidosi tik apžiūrėti dantukus, sumokėjau 10 Lt rolleyes.gif .
Dabar ieškau kitos daktarės, nes dukra sakė, kad jai ta daktarė nepatiko (mažė buvo po baliaus,nedamiegojus ir be pietų miego doh.gif , todėl viskas ir buvo blogai sad.gif )
Atsakyti
Nerandu daugiau temų apie vaikų odontologus Vilniuje. Gal kas galit patart neblogą gydytoją kur nors Vilniaus centre ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija @ 2007 01 03, 17:28)
Nerandu daugiau temų apie vaikų odontologus Vilniuje. Gal kas galit patart neblogą gydytoją kur nors Vilniaus centre  ax.gif

Vilniaus centre A. Vienuolio g. yra klinika "Gidenta". As ten lankausi jau 2 metai.
Ir jei tureciau vaiku- tai juos vesciau tik ten. Visa informacija galite rasti www.gidenta.lt . O siaip tai ten dirba labai malonus gydytojai doctor.gif thumbup.gif , as irgi buvau didele baile, o dabar nieko, lankausi be bames; gydytojai pakalbina, jei esi liudnas - palinksmina. Man ten tikrai patinka. biggrin.gif smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų poliklinikos stomatologė dėl vaiko dantukų rekomedavo kreiptis į Vilniaus ortodontijos centrą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija @ 2007 01 03, 18:28)
Nerandu daugiau temų apie vaikų odontologus Vilniuje. Gal kas galit patart neblogą gydytoją kur nors Vilniaus centre  ax.gif

SVEIKOS.
Tikrai geri gydytojai Pasilaiciose prie pas JUOZAPO V.ŠČIUKINAITES klinikoje. Gyd.Viktorija ir gyd. Sergejus.
Labai mielai kalba su vaikuciais, moka prikalbinti.Rodo per videoakinius filmukus vaikas, po pirmo sugydymo daovanuoja dovana vaikui.Duoda i rankas ivairius zaisliukus ir t.t.Dar visai neseniai klinikoje buvo kalbanti papuga,kuria vaikuciai labai miego -todel dauk kas klinika atsimena is papugos ir filmuku per videoakinius.
Atsakyti
labutis biggrin.gif pagalvojau,gal yra zinanciu gera vaiku odontologa SIAULIUOSE? 4u.gif smile.gif butinai reikia,tik nezinom i kuria puse begti verysad.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduoti vaikų ir suaugusiuju odontologę p. Aurelija, Vilniuje, centre, Juozapavičiaus g. www.ortodenta.lt

Pati daug metų jau lankausi smile.gif
Atsakyti
sveiki, galite atvesti vaikucius ir i Zalgiri. 5 kurso studentai gydo, beje, sefuojant dr. Vilmai Brukienei

susidomejus skambinkit, rasykit
861881215

doctor.gif
Atsakyti