Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek sveria jūsų katinas, katė ?

biggrin.gif
Sveiki ,noriu paklausti, kiek sveria jūsų katės, katinai ? Mano katinas jam 2,5 metų, paprastas kieminis, tiesa pilkos spalvos,sveria 7kg.Ėda kada nori ir kiek nori,
kadangi gyvenam nuosavam name, tai išeina į lauką.Tiesa jis kastruotas.Man jis labai normaliai atrodo, na ,o kas pamato, sako, kad labai stambus.Noriu išgirsti jūsų nuomones..
Atsakyti
QUOTE(kokonas @ 2009 01 29, 11:18)
biggrin.gif
Sveiki ,noriu paklausti, kiek sveria jūsų katės, katinai ? Mano katinas jam 2,5 metų, paprastas kieminis, tiesa pilkos spalvos,sveria 7kg.Ėda kada nori ir kiek nori,
kadangi gyvenam nuosavam name, tai išeina į lauką.Tiesa jis kastruotas.Man jis labai normaliai atrodo, na ,o kas pamato, sako, kad labai stambus.Noriu išgirsti jūsų nuomones..

Labai individualus klausimas.Katinas gali sverti iki 3 kg,ir normaliai atrodyti,gali ir 9 sverti,budamas visai nestoras.Priklauso nuo veisles,nuo sudejimo,nuo daug ko.Kaip mes galim reiksti savo nuomone,net katino nemate?Idekit nuotrauka,is sono,is priekio ,is uzpakalio,gal tada ir pakomentuosim biggrin.gif
Atsakyti
Mano katinas sveria 6.3 kg, jam 1.1 m., bet kaip meino meskeno veisles katinui tai nera daug
Atsakyti
Mūsų sveria abi apie 3 kg. O vat anytos katinas sveria 6-7 kg ir čia kūdumo laikotarpiu - tiesiog didelis katinas.
Atsakyti
Mes, kai anksciau laikem kate, tai ji visada sverdavo 3-4 kg. Kate buvo gan smulkiu kaulu ir kai veterinaras ja kastravo pasake, kad ji gerai pavalgius (nors i ja paziurejus, tai tikrai neatrode stora) ir liepe maziau duot valgyt arba ne taip skaniai biggrin.gif Taigi katino svoris labai individualus dalykas.
P.S. Si kate per savo gyvenima (o gyveno ji 16 metu) viena karta buvo atsivedus kaciuku. Ji pati buvo visiskai balta, o kaciukai buvo 3 (1 katyte balta, 1 juoda su baltom letenelem ir katinukas visiskai juodas, nei vieno plauko balto) Tai katytes 1 metu amziaus svere po 3 kg, kaip mama, o katinukas 9 Kg. Bet visiskai nebuvo storas, toks "ilgas" drutas katinas. Visur duris atsidarydavo, net pasokt nereikdavo, issitiesdavo visu ugiu ir nuspausdavo rankena thumbup.gif
Atsakyti
pas mane kornis tuoj bus 2 metai sveria 3,4 kg. biggrin.gif
Atsakyti
Tikriausiai labai kvailas klausimas, bet man aktualus, nes pati pūkuotą grožį laikau: o kaip pasverti katę? blush2.gif 4u.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo_25 @ 2009 01 29, 12:46)
Tikriausiai labai kvailas klausimas, bet man aktualus, nes pati pūkuotą grožį laikau: o kaip pasverti katę?  blush2.gif  4u.gif  doh.gif

Pirma lipk su katinu ar be jo ant svarstykliu, o paskui veiksma pakartok, tik atvirksciai. Paimk svoriu skirtuma, ir gausi katino svori. Aisku, geriau tam tinka elektronines svarstykles, kur aiskiai skaiciai matosi, ir tiksliai sveria
Atsakyti
QUOTE(Rasamargarita @ 2009 01 29, 13:50)
Pirma lipk su katinu ar be jo ant svarstykliu, o paskui veiksma pakartok, tik atvirksciai. Paimk svoriu skirtuma, ir gausi katino svori. Aisku, geriau tam tinka elektronines svarstykles, kur aiskiai skaiciai matosi, ir tiksliai sveria

Arba katina i tase ir su bezmenu(nelabai tikslu,bet apytiksliai vis vien pasversi),tada atskirai tase ir minusuoji.As turiu elektronines buitines,tai su tase labai puikiai pasveriu,be tases neiseina,nes kate netupi tam bliude
Atsakyti
o as kate ipratinau paciai lipt ant svarstykliu ir ten patupet lotuliukas.gif
nes ji storulka pas mane blush2.gif dietiniu maistu seriu, bet ji vis is katino pavagia doh.gif tai siandien dienai yra taip:
katinas 6,5 kg, bet neturi riebalu, net soani ikrite - geriau atrode, kai 7 kg svere (dickis jis pas mane, labai stambiu kaulu ir ilgas - sibiriakas), o kate 7 kg daba sveria doh.gif duodu est ryte vakare, priziuriu jei tik galiu, bet jei reikia kur islekt, tai idedu maisto ir palieku, va tada kate per abu bliudus pasidarbuoja doh.gif
reiks artimiausius metu griezciau uzsiimt.
Atsakyti
mūsų svorio kategorija labai įvairi lotuliukas.gif

mini riusiukė - 2,5 kg.
britukė -3.5 kg.
ir gigantė britė - 5,8 kg.

ax.gif
Atsakyti
Mūsiškė 3,5kg. Ir daug kas pamatęs sako "kokia stora", "o ji kačiukų nesilaukia" g.gif Nors iš tiesų lengvutė tokia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chihiro: 29 sausio 2009 - 18:46