Įkraunama...
Įkraunama...

Vištienos patiekalai

QUOTE(LAPUTĖ @ 2007 11 11, 10:38)
Niam niam essen.gif ,labai skanu  thumbup.gif , tik į "blynų" tešlą dar įdedu kepintas tarkuotas morkytes ir svogūniukus  rolleyes.gif  thumbup.gif

teip teip ir as labai megstu sita dalyka, ir labai man patinka kad nereik ork aitej kept thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes,gal kas skanius vistienos verinukus orkaiteje pagaminti moka? Pasidalinkit idejomis aciuks.gif
Atsakyti
oi kaip dievinu vistiena... isbandysiu ne viena cia atrasta recepta
Atsakyti
QUOTE(zibukas @ 2007 12 05, 11:28)
man labai skanu, nezinau gal jauyra toks receptas tai vistienos verinukai
reikia 2porcijom:
2 vistienos file gabaleliu
2saukstu majonezo
1dideles skilteles cesnako
storo greizinelio citrinos
ir yvairiu prieskoniu vistienai
keliu mediniu iesmeliu
vistiena supjaustyti gabaleliais sudeti majoneza, prieskonius, susmulkinta cesnaka ir isspausti citrinos sultis, viska sumaisyti ir palikti 1val pasimarinuoti, verti ant iesmeliu ir kepti orkaiteje, patiekti su virtais ryziais pomidoru su grietine salotomis ir marinuotais svogunais (na cia tap nebutinai bet man taip skaniausia  thumbup.gif  ) be to labai graziai atrodo lb skanu  ir greitai gaunasi  thumbup.gif  nestuke.gif


o galima paklausti kiek laiko tu kepi visa ta dziaugsma, kad nesudegtu ir skanu butu? essen.gif ir ar tuos iesmus orkaitej kazkaip pakabini ar dedi i bleka?
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2007 11 29, 14:28)
Man skanu paįvairinimui vištiena su šparagais:
Šparagai (aš imu šaldytus, nors reiktų tų paprastų smile.gif )
vištos krūninėlė
sviestas, miltai, citrinos sulčių
galima pridėti krapų ir pan.

Šparagus išverdu, tik nuoviro neišpilti, nes reiks jo dar smile.gif
Vištieną supjaustyt gabaliukais, apkepinti (aš dedu dar vištienos prieskonių), sudedu į puodą, įpilu šparagų nuoviro (kad apsemtų) ir apie 20 min patroškinu. Tada pusę citrinos išspaudžiu, pridedu pipiuriukų, krapų, bazilikų. Šaukštą miltų išmaišau irgi su šparagų nuoviru ir supilu į puodą, jei trūksta dar ipilu to nuoviro ir sudedu šparagus, viską išmaišau ir viskas smile.gif Tik nepadauginti citrinos reikia, nes pagal recetą kai dariau išspaudžiau visą, tai buvo per rūgštu  ax.gif  Labai skanu su ryžiais.

ka tik pasigaminau sita patiekala smile.gif tikrai skanus ir toks netradiciskas smile.gif tik truputi citrinos per daug ispaudziau blush2.gif
Atsakyti
Vištiena melione atrodo labai skaniai, aš irgi labai mėgstu vištieną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2007 12 14, 19:43)
Vištiena melione atrodo labai skaniai, aš irgi labai mėgstu vištieną thumbup.gif

O man meliono butu gaila blush2.gif
Atsakyti
kad ir kaip megciau vistiena, bet man baisu dabar ja irkt ir valgyt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2007 12 12, 01:01)
o galima paklausti kiek laiko tu kepi visa ta dziaugsma, kad nesudegtu ir skanu butu? essen.gif  ir ar tuos iesmus orkaitej kazkaip pakabini ar dedi i bleka?



viska dedu i bleka ir kepu kol graziai apskrunda, nezinaukiek laiko kepa nes niekada neziuriu i laikrodi biggrin.gif gal apie 20min skanaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_nomeda_ @ 2007 12 15, 11:48)
kad ir kaip megciau vistiena, bet man baisu dabar ja irkt ir valgyt... verysad.gif

paukščių gripo bijai g.gif
Atsakyti
Aš tai žinau labai skanu vasarai receptuką: reikia viščiukų širdelių, majonezo, pomidorų padažo, vištienos prieskonių. Viską išmaišai ir per nakt pamarinuoji. Vasara kepti kaip šašlyką, o žiema galima ir orkaitei kaip vėrinukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputaite @ 2007 12 17, 15:02)
Aš tai žinau labai skanu vasarai receptuką: reikia viščiukų širdelių, majonezo, pomidorų padažo, vištienos prieskonių. Viską išmaišai ir per nakt pamarinuoji. Vasara kepti kaip šašlyką, o žiema galima ir orkaitei kaip vėrinukus  bigsmile.gif

orkaitej ilgai kepa?
Atsakyti