QUOTE(violetik @ 2006 11 17, 16:56)
mamos, negaliu nepasidalint su jumis, kokia skania fasiruota vista savaitgali dariau 
 deja, fotiko po ranka nebuvo, bet vaizdas super 
 
Višta farširuota blynais
 
reikės vištos, prieskoniu, majonezo,dž.abrikosų, dž.slyvų,galima riešutų, sūrio ir blynų(!)(reikia iskept paprastų lietinių
 ).iš vištos reikia ištraukt jos "skeletą", t.y. ne visai odą nuimt, palikt ant jos mėsos, o kaulus istraukt.marinuojam majoneze su prieskoniais(galima tiesiog pipirų, druskos ir česnakų), tada imam blynus,  juos biškį pertepti majonezu, sudėt vištos mėsytės,susmulkintos(ją tiesiog nuo kaulų nuimam 
 ), džiovintų vaisių, riešutėlių ir pabarstom sūriu., kadangi blynai gaunasi ilgoki, juos perpjaustom pusiau, ir jais farširuojam vištą 
 , paskui ar užsiuvam, ar surišam vištoj skyles ir į orkaitę.kepiau apie 50 min, nors galima buvo ir trumpiau, bijojau, kad neiškeps 
 merginos, žinokit vaizdas ir skonis super 
 tikrai nereikia bijot, kad sunku, nepavyks ar pan 
 dedu jums nuorodą, kur viskas parodyta, kaip daryt, čia rusiškai, bet vaizdų užtenka 
 
vista su blynais
Višta farširuota blynais
reikės vištos, prieskoniu, majonezo,dž.abrikosų, dž.slyvų,galima riešutų, sūrio ir blynų(!)(reikia iskept paprastų lietinių
vista su blynais
Na atrodo tai tikrai nerealiai ir skanu labai tikriausiai, bet vien pagalvojus apie "iš vištos reikia ištraukt jos "skeletą", " man iškart rankos nusileidžia
    





