Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

Tęsiam toliau!
user posted image

Senoji tema ČIA
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2009 01 26, 09:53)
Nusidažiau vakar pagaliau - tris savaites nedažius buvau, jau žili smilkiniai švietė, kad juos kur... doh.gif  Apsižiūrėjau, kad nėr namie cinamono, tai sugalvojau įdėt imbiero, nežinau, ar duoda jis ką, arbata tai tonizuojanti būna, pagalvojau, kad ir galvai nepakenks cool.gif

o spalvą kaip nors įtakojo imbieras?
Miaška, atsiprašau, kad vietoj tavęs pradėjau naują temą, bet kad nuo ryto nieks to nepadarė, tai... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 30 sausio 2009 - 18:30
QUOTE(Irėja @ 2009 01 30, 18:33)
o spalvą kaip nors įtakojo imbieras?
Miaška, atsiprašau, kad vietoj tavęs pradėjau naują temą, bet kad nuo ryto nieks to nepadarė, tai...  blush2.gif

Baik jau, aš gi nesu šios temos valdovė, kas nori - tas atidaro mirksiukas.gif

Dėl imbiero - ne, spalvos nei kiek nepaveikė, bet kol laikiau košę užterliotą, truputį kaito galva, taip visai maloniai. Kadangi visi kiti ingredientai buvo tie patys, kaip visada, tai gal čia imbiero nuopelnas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 01 30, 20:19)
Baik jau, aš gi nesu šios temos valdovė, kas nori - tas atidaro mirksiukas.gif

na, čia dėl tos nerašytos SM taisyklės, kad naują temą kuria tas, kieno žinutė senojoje temoje paskutinė smile.gif
aš irgi ryt poryt tepliosiuos. irgi 3 savaitės praėję. jaučiu idealiausia toms, kurios turi žiliukų, tepliotis kas 2 sav., nes paskum pradeda jau šviesti sklastymas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 01 30, 20:31)
aš irgi ryt poryt tepliosiuos. irgi 3 savaitės praėję. jaučiu idealiausia toms, kurios turi žiliukų, tepliotis kas 2 sav., nes paskum pradeda jau šviesti sklastymas  doh.gif

Aha, ir aš taip stengiuosi, kas 2 savaites. Nors paskutinį kartą ištempiau tris, nes dukros vaikinas ištisomis dienomis pas mus buvo, tai kažkaip susinepatoginau su turbanu ant galvos pusdienį sėdėt... doh.gif biggrin.gif
O dabar galvoju ir šį sekmadienį nusidažyt, nes prastokai vieną smilkinį nutepiau, šviečia truputį žiliukų.
Mąsatu, ko šį kartą įdomesnio įmaišyt... tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,

As dar tik kelis kartus daziausi chna-basma, tad esu visiskai naujoke, na - visiskai (bet patinka, ir kantrybe ugdo) smile.gif

Gal pasakysit is patirties, kokia/kur priemone pirkt, kurie 'pakeliai' geriausi - Droge, Maximoj ar turite daug geresniu variantu (Vilniuje)?

Labai aciu uz si foruma! smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Valporaiso @ 2009 01 30, 22:44)
Gal pasakysit is patirties, kokia/kur priemone pirkt, kurie 'pakeliai' geriausi - Droge, Maximoj ar turite daug geresniu variantu (Vilniuje)?

Sveika,

man geriausiai chna tokiuose raudonuose pakeliuose, pirkti mačiau Kosviloje, o šiaip perku turguje kosmetikos parduotuvėlėje. Paveiksliuko internete tik nerandu...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 01 31, 19:35)
man geriausiai chna tokiuose raudonuose pakeliuose, pirkti mačiau Kosviloje, o šiaip perku turguje kosmetikos parduotuvėlėje. Paveiksliuko internete tik nerandu...

dabar kaip tik sėdžiu su šita chna išsimozojus. pirmąkart šitą bandau. žiūrėsiu, ar bus koks skirtumas ar ne. iki šiol visada Droge ar Eurokose pirkdavau va tokią.
Atsakyti

Daziau vakar, nusibezdzionavau nuo Miaskos ir i kose dejau imbiero,
bet sviezio tarkuoto,tik arbatini sauksteli. Biski galva grauze, tai laikiau tik valanda. smile.gif
Atsakyti
Miaška, Irėja, labai labai aciu, isbandysiu! smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif ,

nu va, sėdžiu su turbanu dabar blush2.gif
Imbiero nedėjau, bet įspaudžiau citrinos sulčių ir tik chna dėjau. Panašu, kad šįsyk pasidariau perskystą masę, tai dabar vis prabėga iš po kepurės truputi. Sėdžiu jau 2val., mąstau kad būtų gerai dar kokią val. išbūti, bet matysim, kaip čia seksis g.gif
O kiek tų citrinų sulčių kažin reikėtų, jei dėjau 8 pak. chna? g.gif Aš tik pasiėmiau prapjautą citriną ir įspaudžiau kokį valg. šaukštą. Ar nebus, sakau, perdaug? g.gif bet neturėtų, manau, jug košės buvo daug...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 03 vasario 2009 - 16:08
QUOTE(Selga @ 2009 02 03, 16:02)
O kiek tų citrinų sulčių kažin reikėtų, jei dėjau 8 pak. chna? g.gif Aš tik pasiėmiau prapjautą citriną ir įspaudžiau kokį valg. šaukštą. Ar nebus, sakau, perdaug? g.gif bet neturėtų, manau, jug košės buvo daug...

Aš ne daugiau šaukšto įpilu, bet ir chna pas mane tik pusantro pakelio biggrin.gif
Jei teka, tai ir nelaikyk, mane tai nervyja, kai taip - sėdžiu tada ir šluostausi paausius tualetiniu popierium, o jei masės tirštumą gerai atitaikau - tai ir prigult nebaisu...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 02 03, 19:29)
Jei teka, tai ir nelaikyk, mane tai nervyja, kai taip - sėdžiu tada ir šluostausi paausius tualetiniu popierium, o jei masės tirštumą gerai atitaikau - tai ir prigult nebaisu...

Šluosčiausi ir aš, nes išlaikiau virš 3val. Rezultas kol kas, aišku, nėra galutinis, bet kol kas spalva anąsyk man labiau patiko blush2.gif Nėra blogai, bet anąsyk man spalva atrodė truputi solidesnė, o dabar labai šviečia tokie, netgi sakyčiau, nekukliai ryžoki smilkiniai ir galūnės intensyvesnės gerokai. Pagalvojau, kad vat kai bus žilų plaukų daugiau, kaip Miaška minėjo, tada visai gerai atrodys, lyg sruogelės būtų po visus plaukus šviesesnės. Kadangi plaukus dažniausiai susisegu ties pakaušiu, tas spalvos skirtumas labai erzina, o kai plaukai palaidi-viskas normaliai thumbup.gif
Nu žiūrėsiu, kas bus su spalva rytoj (būtų gerai, kad truputi patamsėtų), bet turbūt ateityje nebenaudosiu citrinos sulčių (manau, kad šviesina ir sausina plauką, bet norėjosi išbandyti) ir galbūt vėl, kaip anąsyk, įdėsiu bent puse pakelio basmos.
Parašykit, merginos, kokį gerą kondicionierių ar balzamą sausiems plaukams naudojat 4u.gif . Šįsyk tikrai jaučiu didesnį sausumą unsure.gif
Atsakyti