
Nu jau Negro bucinys!
ekleriai, ziedelis... be zodziu.. visos saunuoles



[quote=Myja,2009 02 06, 07:57]
[quote=lotute,2009 02 05, 22:57]
o aš šian išsikepiau cipciuko varškės- aguonų žiedą
sveikos, norejau pasiteirauti, o jei nedaryti teslos, o deti mantingos sluoksniuota tesla.. nes su teslos gamyba, kad butu trapi, man sunkumai
nieko nenutiktu?
[/quote]
O aš patarsiu ją pabandyti , tą pirrktinę , turėtu irgi būti skanu , nors šis originalus receptas be galo lengvas ...tik nenusigask , ji bus biri , kaip miltai , .
Saulėgraža , tikrai gali daryti barbę .
[quote=lotute,2009 02 05, 22:57]
o aš šian išsikepiau cipciuko varškės- aguonų žiedą
sveikos, norejau pasiteirauti, o jei nedaryti teslos, o deti mantingos sluoksniuota tesla.. nes su teslos gamyba, kad butu trapi, man sunkumai

[/quote]
O aš patarsiu ją pabandyti , tą pirrktinę , turėtu irgi būti skanu , nors šis originalus receptas be galo lengvas ...tik nenusigask , ji bus biri , kaip miltai , .
Saulėgraža , tikrai gali daryti barbę .

NEGRO BUČINYS
ŽIEDELIS pagal CYPCIUKĄ
EKLERIUKAI
VISKAS atrodo estetiškai gražiai, skaniai, viliojančiai
ŠAUNUOLYTĖS
ŽIEDELIS pagal CYPCIUKĄ
EKLERIUKAI
VISKAS atrodo estetiškai gražiai, skaniai, viliojančiai
ŠAUNUOLYTĖS




Čia mano vakar vakaro išgimdytas pyragas.
kadangi reikia pavadinimo tai sugalvojau "Mokomasis - ekspermentinis:
Receptas :
200g grietinės,6 šaukštai cukraus,2 kupini šaukštai kakavos, 2 kiaušiniai.
Viską ištriname mediniu šaukštu iki vientisos masės.
pridedame 1 a.š kepimo miltelių, 3 š nekupinus miltų ir 3 krakmolo.
Vel viską ištriname.
Patepam skardą sviestu, pabarstom džiuvėsiais, kepam 180-200 laipnių orkaitėje, kol ibedus pagaliuką jis lieka švarus. Maniškis kepė 20 min maždaug.
Išimam iš skardos, ataušinam ,padalinam per pusę horizontaliai.
Kremas pertepimui:
1 pokelis šokoladinio pudingo. Viriau pagal nurodymus ant pokelio, tik pieno pyliau ne 500ml, o 300ml. Cukraus dėjau 4š, o ne 2.
Kai kremas ataušo į jį įtryniau kambario temperatūros sviesto 100g ir saują susmulkintų lazdyno riešutų su glazūra(čia tie kur maximoje buvo akcija)
Biskvito lakštus sulaisčiau stipria, saldžia kava, pertepiau kremu.Sudėliojau tokius pirktus bezė gabaliukus ,užklojau kitu lakštu.Jį aptepiau likusiu kremu.
Kadangi tai šeimai pusrytukai, šonų jau nesutvarkiau

Ir gabaliukas prie kavytės
kadangi reikia pavadinimo tai sugalvojau "Mokomasis - ekspermentinis:
Receptas :
200g grietinės,6 šaukštai cukraus,2 kupini šaukštai kakavos, 2 kiaušiniai.
Viską ištriname mediniu šaukštu iki vientisos masės.
pridedame 1 a.š kepimo miltelių, 3 š nekupinus miltų ir 3 krakmolo.
Vel viską ištriname.
Patepam skardą sviestu, pabarstom džiuvėsiais, kepam 180-200 laipnių orkaitėje, kol ibedus pagaliuką jis lieka švarus. Maniškis kepė 20 min maždaug.
Išimam iš skardos, ataušinam ,padalinam per pusę horizontaliai.
Kremas pertepimui:
1 pokelis šokoladinio pudingo. Viriau pagal nurodymus ant pokelio, tik pieno pyliau ne 500ml, o 300ml. Cukraus dėjau 4š, o ne 2.
Kai kremas ataušo į jį įtryniau kambario temperatūros sviesto 100g ir saują susmulkintų lazdyno riešutų su glazūra(čia tie kur maximoje buvo akcija)
Biskvito lakštus sulaisčiau stipria, saldžia kava, pertepiau kremu.Sudėliojau tokius pirktus bezė gabaliukus ,užklojau kitu lakštu.Jį aptepiau likusiu kremu.
Kadangi tai šeimai pusrytukai, šonų jau nesutvarkiau


Ir gabaliukas prie kavytės

Ingriduška... pasaka!!!
Labai gundančiai atrodo, ypač tas gabaliukas... mmmm....


QUOTE(Masiania* @ 2009 02 05, 17:22)
tai kad nemoku

QUOTE(April-Aries @ 2009 02 05, 22:21)


QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 06, 10:48)
ačiū Cipciuk

ingriduska, nu ir apetitnai atrodo

QUOTE(aguonele @ 2009 02 04, 01:31)
o as ir vokiska varske naudoju,tai imu magerquark ir dedu tik tryni.
Pala merginos, kur jus ten isitaise, juk beveik visur ten rusai turi pardes atidare savo ir pas visus yra normalios varskes pirkti

Baltymo sakai nededi, o as kaip tik galvoju, kad baltymas, o ne trynys turi savybe pakietinti, sutraukti, juk kai varskes apkepa kepi, kiek baltymu isplaki ir stovi ta varske, kaip ikalta, ar ne?


As siandien ateinu su tokiu paprastu receptu. Cia toms kurios tingi ka nors sudetingo kepti. Pyragas gan paprastas, bet graziai atrodo prapjovus. Amerikieciai ji vadina "Poke cake", kas isvertus reiskia subadytas pyragas
"SKYLETAS PYRAGAS"
stikline - 237 ml.
1 st. cukraus
100 g. sviesto
2 kiausiniai
2 arb. s. vaniles ekstrakto
1,5 st. miltu
1,5 arb. s. kepimo milteliu
0,5 st. pieno
Norimo skonio zele is pokelio
Cukru su sviestu istrinti iki purios mases, sudeti po viena kiausinius(po kiekvieno gerai paplakti),supilti vanile. Miltus sumaisyti su kep. milteliais ir imaisyti i sviesto mase. Galiausiai supilti piena ir ismaisyti iki vientisos mases. Sauti i orkaite (180 c) ir iskepus atvesinti.
Zele paruosti pagal instukcija ant pokelio(arba galima pasidaryti savo is sulciu ir zelatino). Leisti truputi apstingti.
Atvesusi pyrga subadyti su medinio sauksto antru galu(turi gautis tokios nemazos skylutes).Supilti apstingusia zele, su saukstu truputi paspausti, kad zele geriau i skyles subegtu ir leisti sustingti.
As ant virsaus dar pudingo is pokeliu uzpyliau, bet jis nebutinas. Galima kokiu vaisiu papjaustyti ir zele uzpilti, kad graziau butu.



"SKYLETAS PYRAGAS"
stikline - 237 ml.
1 st. cukraus
100 g. sviesto
2 kiausiniai
2 arb. s. vaniles ekstrakto
1,5 st. miltu
1,5 arb. s. kepimo milteliu
0,5 st. pieno
Norimo skonio zele is pokelio
Cukru su sviestu istrinti iki purios mases, sudeti po viena kiausinius(po kiekvieno gerai paplakti),supilti vanile. Miltus sumaisyti su kep. milteliais ir imaisyti i sviesto mase. Galiausiai supilti piena ir ismaisyti iki vientisos mases. Sauti i orkaite (180 c) ir iskepus atvesinti.
Zele paruosti pagal instukcija ant pokelio(arba galima pasidaryti savo is sulciu ir zelatino). Leisti truputi apstingti.
Atvesusi pyrga subadyti su medinio sauksto antru galu(turi gautis tokios nemazos skylutes).Supilti apstingusia zele, su saukstu truputi paspausti, kad zele geriau i skyles subegtu ir leisti sustingti.
As ant virsaus dar pudingo is pokeliu uzpyliau, bet jis nebutinas. Galima kokiu vaisiu papjaustyti ir zele uzpilti, kad graziau butu.



Koks įdomus
Ir atrodo kaip gražiai



sigitawhatever
netikėtas, ir naujoviškas toks pyragas.
O ta želė nesusigeria į biskvitą? KAži kaip čia man pavyktų, ko gero gerokai apstingusi jau turi būti:)
netikėtas, ir naujoviškas toks pyragas.
O ta želė nesusigeria į biskvitą? KAži kaip čia man pavyktų, ko gero gerokai apstingusi jau turi būti:)