Įkraunama...
Įkraunama...

Tatuiruotė vaikui?

QUOTE(xragana @ 2009 10 15, 16:14)

va va lotuliukas.gif nors griūk negyvas
Atsakyti
Na man 16metų ir įkalbėjau mamą,kad leistų pasidaryti ją.Norėjau labai seniai,bet tėvai buvo prieš.vėliau susitarėme,kad jei išlaikysiu lietuvių kalbos patikrą 9-netui turėsiu galimybę ją pasidaryti.Išlaikiau ir nebuvau apgauta,tėvai leido. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš pati tatuiruota, dariau senai, dar kai tai buvo nemadinga ir mažai kas turėjo. Man labai gražu, svajojau apie tatoo nuo mokyklos laikų, kai Lietuvoje jų net nebuvo, bet klasiokas gaudavo užsieninių žurnalų su jomis. Kai atsirado galimybė-pasidariau. Aišku buvau jau pilnametė. Mano vaikams labai gražu tatoo, bet nuo mažiuko jie žino, kad ją darytis galima tik sulaukus pilnametystės, kaip ir mašiną vairuot. Už tat labai ramiai į tai žiūri, nes žino-ateis laikas galės nors visą kūną nusispalvot. Nieks nedraus.
Atsakyti
Neturiu ir neturesiu, man negrazu, o dar negraziau, kai metuose moterys vaiksto su tatoo matomoje vietoje schmoll.gif
Atsakyti
Nepritarciau vaiko norui pasidaryti tatuiruote schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
O kas bus jei dar ir plastines operacijos uzsimanys? g.gif
Atsakyti
Vaikui? Tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
schmoll.gif tikrai ne
Atsakyti
Papludimiuose jei pamatos vaika su tatuiruote tai neissigaskit, ten chna dazai, nusiplaunami po keliu maudymusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ziuriu daug mamyciu persigandusios. Mano tai tokia tradicija: Palanga - bent 3 tatuiruotes.
Atsakyti
Kažkada nuvykus Palangoje pasidariau su drauge tatuiruotes nuplaunamas po mėnesio. ;D na dabar tikrai nenorėčiau ir manau nenorėsiu..negražu man , po to kai pasensti ir jos susiraukšlėja tikrai nėra gražu, o visi tie naikinimai jų ir kainuoja pinigus manau... smile.gif vaikystė - durnystė... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2003 08 21, 20:48)
  Gal ta trumpalaike tatuiruote ir visai nieko. Vaikai gi taip nori pasijaust suaugusiais, o dar madingais 8). O toji trumpalaike ar visai isnyksta ir per kiek laiko?  ???

Nepamirškite, kad jos nevisiems visiškai išnyktsa. Likus dėmei paskui kompleksuos vaikas ir gailėsis suaugęs. Ir tikrai slapčia pagalvos, kad mažas ir kvailas buvo, o kur buvo tėvų galva ir kodėl nedraudė...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2003 08 20, 03:58)
 Siemet Palangos papludimy maciau gana nemazai vaiku (apie 10 - 12m) su tatuiruotem. Ar dabar cia tokia mada? Manyciau, kad toks dalykas nedera prie vaiko. Ar suauges nepasipiktins, kad tevai leido jam, vaikui, zaloti oda? O gal cia tevam tatuiruotas vaikas grazesnis? Beje, tatuiruotes nemazos. Pas kai kuriuos net kelios.

Man tatuiruotes apskritai yra negrazu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(double_cat @ 2010 01 28, 19:14)
Man tatuiruotes apskritai yra negrazu verysad.gif

as manau kad vaikui nereikia daryti tatoo. kai pats suvoks, ko nori, tada galbut, ir tai gerai pagalvojus
kad nebutu kokiu nesamoniu, del kuriupo to gailesis ar reikes iziminet ta tatuiruote, po to ziuret kad randu nebutu ir panasiai..
Atsakyti