Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

as ir jau pasimetus, va skaiciau ir nzau net ka daryt... ar viezbuti ar sodyba imti
http://www.apievestu...-sventes-vietai
jau galva nuo visko skauda...
del Sandijos, tai svenciau kazkada drauges vestuves, visia nieko. maistas visai skanus buvo
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge.S @ 2010 04 06, 22:18)
del Sandijos, tai svenciau kazkada drauges vestuves, visia nieko. maistas visai skanus buvo


O kiek svečių buvo vestuvėse ir kuriame aukšte darė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lota...: 07 balandžio 2010 - 09:19
QUOTE(rupuziuke @ 2010 04 06, 16:44)
mes tai sutarem sandijoj antra auksta birzelio 26 d. Bent kol kas forume niekas neparase, kad butent tai dienai ims trecia auksta. Tai gal mes vieni busim.

Man tai tas labai nepatiko, nes jei isnuomoja abu aukstus ir muzikantai bus, tai muzika gali pjautis, ir pan. Nepasakyciau, kad tai man priimtina, teks kitur ieskot speju.
Atsakyti
Mane domintu kokie atsiliepimai apie
Daugirda
Babilona
Jachtkluba
Romo uosta

Kas dalyvave, kas buve? Kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(medlina @ 2010 04 06, 13:22)
Mes renkames tarp Sandijos, Romo uosto ir Nakties magijos. Gal kas zino kaip maistas ir aptarnavimas siuose restoranuose?


Romo uoste prieš 5m šventėm tėčio jubiliejų, tai maistas buvo neskanus, ir negražiai apipavidalintas. Bulvės, tikra ta žodžio prasme, buvo juodos, dėmėtos, baisus vaizdas, visi jų nevalgė, visas kitas maistas irgi prastas. Aptarnavimas pakenčiamas, bet toli gražu iki gero lygio.
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 03 27, 22:06)
Aš vestuves švenčiau všbutyje Vila Senjora  smile.gif  Mano svečių nebuvo labai daug, 36 žmonės. Aptarnavimas labai malonus, kolektyvas superinis, aplinka taip pat labai garži, maistas skanus  4u.gif Galite pamėginti ir Jus kas nors  ax.gif



Mane irgi domina sis viesbutis. Gal galetum placiau? Kokia kaina vienam zmogui? kas ieina i ta kaina? saldumynai, alus, ar galima savo alkoholi pirktis? ar yra nuomos kaina? Ar puosia stala? zodziu, viska, ka prisimeni aprasyk kuo smulkiau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 13 balandžio 2010 - 22:10
QUOTE(Realistas @ 2010 04 06, 15:34)
Aha, kas darete Sandijoj ir kiek zmoniu? Idomu, kiek sutelpa 3aukste? Ir dar klausimas, kadangi ten dvi sales, nebuna taip, kad dvi sventes tuo paciu metu daromos skirtinguose aukstuose? :S Nieks nesiteiravot? smile.gif

As jau rasiau, sveciu buvo virs dvidesimt, viskas buvo ciki, maistas skanus, personalas paslaugus.
Atsakyti
O mes sventem vestuves viesbuty 'Sfinksas'. Labai jau patiko, nes aplinka labai puosni ir klasikine. Galbut rekomenduociau tik tiem kuriu vestuves apima apie 60 zmoniu ne daugiau, kitaip pokyliu sale - restoranas nebeistengs sutalpint.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti