Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Raynair

Ką manot apie Stockholm (Skavsta) Airport? Atvyksiu 22 val. vakare, išvyksiu 11 val. ryte. Turbūt geriausia likt oro uoste, bandyt miegot kažkur? smile.gif Laukiu kokių nuomonių, nesu skridęs per Stokholmą... smile.gif
Atsakyti
[quote...]
...Kiek pamenu, jei skrendi su vaiku iki 2 metu tai online chek in negalimas, tai jums bet kurio atvėju jei skrendat su vaikų reikėtu registruotis orouoste, bent taip buvo pavasarį...
[/quote]
sita citata pasiemiau is senos temos. Kadangi su ryanair'u skrisiu prima karta, tad ir klausimu kyla daug, o anglu nemoku...Skrisiu su kudikiu ir kitu vaiku iki 16m., tai galiu ar ne registruotis 0 Bags&Online Check-in? Jei reikia Airport chekintis man, tai ka daryti su didesniu vaiku?
Ir dar, ka gali "imtis" kudikis i nemokama bagaza lektuve? Vezimeli zinau, kad gali, o jo daliai dar galiu imti 10kg.?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 11 kovo 2009 - 11:49
QUOTE(Vijone @ 2009 03 11, 11:46)
Skrisiu su kudikiu ir kitu vaiku iki 16m.,
1. tai galiu ar ne registruotis 0 Bags&Online Check-in?
2. Jei reikia Airport chekintis man, tai ka daryti su didesniu vaiku?
3. Ir dar, ka gali "imtis" kudikis i nemokama bagaza lektuve?
4. Vezimeli zinau, kad gali, o jo daliai dar galiu imti 10kg.?
5. Aciu 4u.gif

1. Ne, negalite. Jūs turite imti airport check-in.
2. Būtų geriausia, jei jis taip pat imtų airport check - in. Nors jei pirkimo metu jums leis pasirinkti opciją online chek- in, tuomet galima ir taip.
3. Vaikišką vežimėlį.
4. Ne, negalite, nes kūdikis neturi atskiros sėdimos vietos.
5. Prašom.
Atsakyti
ar butina isigyti draudima "Confirm Country of Residence to purchase Travel and Medical Insurance"... ax.gif
Atsakyti
Ne.
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2009 02 11, 19:30)
nereiketu klaidinti zmoniu blink.gif ar Europoje ar ne  - skyscius i lektuva galima isinesti tik ne didesniuose nei 100 ml skaidriuose induose, ne didsdesni nei 1L bendro turio kieki  4u.gif

skridau is Kauno i Londona pernai, ir turejau rankoje coca-colos buteliuka 0.5 l uzdaryta, tai bagaza skanave pareigunai i mano klausima- "ismesti?", tiesiog paprase atidaryti buteli ir is jo gurksteleti. maktelejau gera gurksni, ir praleido - isitikino kad is to skyscio bombos nepadarysiu smile.gif. arba mano blondines israiska ir klapsincios blakstienos neleido suabejoti mano angeliska prigimtimi.

o kad muilo gabaliuka kazkam ateme, o skystus kremus paliko, nesistebiu: kas mate kaip atrodo plastitas, is kurio gaminami sprogmenys, tai zino, kad tai panasu i gabala muilo, ar plastilino. geriau jau ramybes delei atimti toki smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daniq @ 2009 03 09, 19:59)
Ką manot apie Stockholm (Skavsta) Airport? Atvyksiu 22 val. vakare, išvyksiu 11 val. ryte. Turbūt geriausia likt oro uoste, bandyt miegot kažkur? smile.gif Laukiu kokių nuomonių, nesu skridęs per Stokholmą... smile.gif

as nakvociau oro uoste smile.gif o apie jo patogumus ir trukumus skaityk cia
Atsakyti
Kas nemoka anglu kalbos, gal pades internetinio teksto vertimas i lietuviu kalba stai sio puslapio pagalba-http://vertimas.vdu.lt/twsas/Translations/URLForm.aspx
Ten tik reik irasyt i URL eilute norimo isversti puslapio adresa. Aisku, vertimas bus literaturiskai netaisyklingas, bet gal vis kiek pades issiaiskinti rupimus klausimus smile.gif
Atsakyti
gal kas pasakys kaip po galais nusipirkti bilietą iš Ryanair jei jie neaptarnauja VISA ELECTRON kortelių?o kitokios nei aš nei pažįstami neturi sad.gif
Atsakyti
O kaip jūs pati manote?
Atsakyti
Nuo spalio mėn Ryanair taikys tik Online chek-in'ą seniau pirktiems bilietams ir nuo gegužės - naujai perkamiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 11 kovo 2009 - 22:39
siandien skridau, is dub i kns, tai ojojoj kaip pakrate, liepe ir rankinuka susidet i rankini lagamina ir viska susvere ir kiso i rema, labai jau grieztai prie ilaipinimo vartu vel tas pats, dede dar apejo visus perspejo, kad gali turet po viena daikta i vidu, bet kai kurie zmones turejo maiselius su orouosto shopingais tai neburbejo matyt visi iejo tik vieniems zmones nuskilo, nes turejo diiiiiiiiiiiideli maximos maisa su turtais kazkokiai ir jau labai pilnas buvo, tai turbut jiems liepe moket, bet jie nesutiko ir paliko, tai paskui atnese i lektuva, vel ieskojo kieno daiktai ir atidave, bet pasake, kad paskutini karta, kt kart vienas daiktas ir viskas.

taip kad betruksta, kad zmones pradetu sverti doh.gif tada bus dar geriau...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 12, 01:50)
dede dar apejo visus perspejo, kad gali turet po viena daikta i vidu, bet kai kurie zmones turejo maiselius su orouosto shopingais tai neburbejo matyt visi iejo

Na, man tai skraidant, tai po to, kai praeini bagazo patikrinima, ir patenki i duty free zona, niekada dar nekilo problema del to, kad ir su kiek maiseliu as is ten iseinu - nes tai gerimai kokie, tai dovaneles, ir nieko.. Ar man cia taip tik sekme sypsos, ar tai, kas is duty free parduotuviu, nesiskaiciuoja? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditta: 12 kovo 2009 - 12:31