Kelionių skyrelyje yra temų apie JAV, bet kažkodėl nėra fotoreportažų, todėl sugalvojau atidaryti šią temą ir kviečiu visus pasidalinti savo vaizdais.
O aš pradėsiu...
Keliavome po JAV dvi savaites nuo spalio 31 iki lapkričio 13 dienos. Aplankėm New Yorką, Majam, Los Andželą ir Las Vegasą.
Iš karto prisipažinsiu, kad kiek skeptiškai žiūrėjau į šią kelionę, nes galvojau, kad nieko ypatingo ten nepamatysiu. Juk jauna dar ta Amerika, ne taip kaip mūsų senutė Europa.

Bet nuvažiuoti buvo tikrai verta

Viskas kitaip negu pas mus. Visai kitokie žmonės: atsipalaidavę, draugiški, be jokių kompleksų

Aišku ne viskas patiko. Pvz., per pusryčius viešbutyje ir kai kuriose užkandinėse reikėjo naudotis plastmasiniais įrankiais. Man nebuvo labai malonu, nors MB buvo tas pats...
Įdomi ir jų kainų sistema. Visur kainos rašomos be mokesčių - ir parduotuvėse ir baruose. Ir tik kai atsiskaitai kasoje, dar prisipliusuoja tam tikras procentas.
Labai patiko New Yorkas. Atrodytų miestas ir tiek. Bet turi kažką tokio, nepaaiškinamo, kad norisi sugrįžti dar...
Biški vaizdų:
Manhatanas

Šitos ponios pristatyti nereikia

Wall street simbolis.

Architektūra. Atrodo, kad namai tiesiog stovi vienas ant kito.

Centrinis parkas. Bėgimas, ko gero, vienas mėgstamiausių amierikiečių sportas. Parke matėme tiesiog minias bėgančių, o važinėjančius su dviračiais tik kelis. Bėgioja visa šeima: vyras, žmona ir priekyje stumia vėžimą, kuriame miega arba dairosi mažylis

Visuose parkuose pilna voveraičių

Papildyta:
Lubos turguje

Nerealaus dydžio centrinė stotis. Gaila, nuotrauka nelabai vykusi, tiesiog neįmanoma įsivaizduoti to dydžio.

Dar New Yorke matėme įspūdingą Hellowino karnavalą. Visi visi, nuo mažiausių lėliukų iki tėvų ir senelių, su karnavaliniais kostiumais

O Laisvės statula mane nuvylė. Aš įsivaizdavau, kad ji didžiulė, o iš tikrųjų visai ne