Ar teko vartoti ką nors iš Aubrey Organics kosmetikos?
QUOTE(svetelis @ 2009 04 24, 13:59)
ja pradejo prekiauti www.sveikiproduktai.lt
kainos siaip nemazos, dar nieko nebandziau

As turiu drekinancia kauke ir kauke-sveitikli, tai abejus kolkas po karteli tik naudojau, bet labai patiko
Drekinancios kaukes man kvapas toks neitin (bet nera blogas), o visa kita kuo puikiausiai. Ir bent cia, JAV, kainos tai ju normalios labai.

QUOTE(svetelis @ 2009 04 24, 13:59)
ne i tema, bet vau koks fainas puslapaitis, kiek gerybiu

Mano kremukas (kitos firmos) jau link pabaigos, dar visokiu megineliu ir miniuku turiu, bet pagalvoju ir apie ateiti, tai parduotuveje siandien isbandziau sios firmos krema sausai odai. Labai patiko, nes greitai isigere (bandziau ant rankos), neliko riebumo jausmo, odyte tokia svelni kaip silkas pasidare. Jauciu reikes man jo...
QUOTE(shopingas @ 2009 04 24, 18:38)
Mano kremukas (kitos firmos) jau link pabaigos, dar visokiu megineliu ir miniuku turiu, bet pagalvoju ir apie ateiti, tai parduotuveje siandien isbandziau sios firmos krema sausai odai. Labai patiko, nes greitai isigere (bandziau ant rankos), neliko riebumo jausmo, odyte tokia svelni kaip silkas pasidare. Jauciu reikes man jo...
gal paveiksliuka imestumet, kad jau taip graziai apie ji paraset

As irgi uzmaciau sios kosmetikos sveikuose produktuose, tai mastau isbandyti
kol kas turiu kauke jauninamaja, tai porakart bandziau, patiko
ir siandien nusipirkau purskikli veidui, nespejau isbandyt
dar mastau nusipirkt krema veidui, nes dabartinis baigiasi

kol kas turiu kauke jauninamaja, tai porakart bandziau, patiko

ir siandien nusipirkau purskikli veidui, nespejau isbandyt

dar mastau nusipirkt krema veidui, nes dabartinis baigiasi
QUOTE(gatinha2 @ 2009 04 25, 18:28)
Tai sausai odai tik vienas kremukas ten yra - va toks:

QUOTE(shopingas @ 2009 04 25, 19:13)
o jis vasarai nebutu per sunkus?

QUOTE(gutte86 @ 2009 04 26, 09:59)
Man pasirode pakankamai tinkamas vasarai - kaip minejau, susigere labai greitai, riebumo nepaliko, o odyte tik svelni liko. Siaip jei nepatingesiu nusinesiu siandien indeli ir isipilsiu patestavimui ir tada galesiu parasyt atsiliepimus (nes pas mus jau karsciai prasidejo, tai pats vasaros oro atitikmuo testavimui).