Įkraunama...
Įkraunama...

Nemalonus kvapas

Sveiki, esu jau 10 men po gimdymo. atsirado gausios, geltonos sp. ir nemalonaus kvapo isskyros. Jokio skausmo, ar nemaloniu pojuciu nera, taciau tepa drabuzius. Nemanau, kad tai normalu. Ar verta susijaudinti?

Aciu uz atsakyma smile.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leeloo21 @ 2005 08 02, 13:19)
Sveiki, esu jau 10 men po gimdymo. atsirado gausios, geltonos sp. ir nemalonaus kvapo isskyros. Jokio skausmo, ar nemaloniu pojuciu nera, taciau tepa drabuzius.  Nemanau, kad tai normalu. Ar verta susijaudinti?

Aciu uz atsakyma smile.gif verysad.gif

Pasirodykite gydytojui.Paėmus tepinėlį, bus skirtas gydymas.
Atsakyti
laba diena,

jau kelios dienos pasišlapinus jaučiasi labai stiprus acetono kvapas, ar man kasnors negerai, ar būtina nueiti pas gydytoją ir kokį, ar ginekologą ar šeimos g.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas09: 27 gruodžio 2005 - 21:30
Kreipkitės į savo šeimos gydytoją.
Atsakyti
Laba diena norejau pasiteisraut, nei is sio nei is to is maksties pradejo sklisti labai nemalonus kvapas.."sugedusiu silkiu" doh.gif nors jokio niezejimo, perstejimo, ar isskyru tikrai nera. Nors dvokas sklinda labai stiprus, higiena rytais ir vakarais apsiprausiu (naudoju intimo cliven muila) Na gal dar keistas dalykas maudzia apacia daugiaukaire puse. Kas tai galetu buti ir kaip kovoti su tuo nemaloniu kvapu, laukiu jusu atsakymo ir iskarto dekoju uz atsakyma
Atsakyti
Būtina apsilankyti pas ginekologą, paimti tepinėlį, ir tik tada galima skirti gydymą.
Atsakyti
Ar galima butu tiesiog gauti is jusu informacijos: jei isskyros glesvos, negausios, menesiniu ciklas nesutrikes, ypatingu skausmu nera, gal tik reti padilgciojimai pilvo apacioje, kokiais atvejais atsiranda negeras kvapas is maksties?
Norint pasidaryti tepineli anoniminiam kabinete (tiesiog ten nera eiliu ir nedaug kainuoja) reikia tiksliai zinoti koki tyrima norima atlikti.
Is anksto dekoju. smile.gif
Atsakyti
Tokiais atvejais galima įtarti bakterinę vaginozę( apie ją jau esu rašiusi ne kartą). Diagnostikai užtenka atlikti paprasčiausią makšties išskyrų tepinėlį.
Atsakyti