Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tesinys)

QUOTE(Chiromante @ 2009 03 12, 16:20)
As nelaikau neteisinga-kaip galeciau???? Tiesiog sakau,kad Kroulis laikesi prancuzu mokyklos numeracijos,nes nuskambejo sakinys,kad kad pas Vaita ir Krouli ne tik 8 ir 11 arkanai sukeisti vietomis..... Tuo labiau,kad juk yra aiski motyvacija,del ko Matersas sukeite 8 ir 11...Ir senai nieko nemistifikuoju 4u.gif

Sory,kad isikisau 4u.gif

Jei nesunku, gal galėtumėt trumpai papasakotkokia ta motyvacija?
Tiesiog įdomu.. rolleyes.gif

G.O.M. okultizmo enciklopedijoj nesukeista-seka kaip Marselio kortose..Tik kol kas dar nedasikasiau iki šitų Arkanų nagrinejimo..

Atsakyti
Blue Rose, o tai gal kazkur yra aprasyta daugiau nei 2-3 sakinias ? gal kokiam saite ? tik ne rusiskam blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Selena7, rusiškai nemažai yra, gal pabandyk su online vertėju? Tai gal angliškai skaitai? Paprastai ir suprantamai rašo Janina Renee, Rachel Pollack, gal kokią jų knygą pasiskaityk. O jei iš interneto, tai čia http://www.learntarot.com/maj09.htm daug reikšmių, gali sau susirašyti stulpeliu ir prie kiekvienos žymėtis savo pačios pastebėjimus;
čia http://www.aeclectic...cs/hermit.shtml visai neprastas aprašymas;
čia dar gali pasiskaityt http://www.angelpath...ors/hermit.html 4u.gif
Atsakyti
Mano galva, Kroulio gyvenimo būdas (meditavimas per visuomenei ne labai priimtinus veiksmus, reiškinius, dalykus) ir atvedė jį prie matymų, kurie perkelti į kaladę (bet čia tik aš taip galvoju g.gif )
Atsakyti
Blue Rose, dekui uz linkus 4u.gif
Mergaites man idomu , o kai zmogus perkelia kortas ir reikia traukti jas ... tai turi traukti pati buriancioji ziuredama i treciaja zmogaus aki ar pats zmogus ? g.gif g.gif Kaip taisikilngiau ?
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 03 30, 14:45)
Blue Rose, dekui uz linkus 4u.gif
Mergaites man idomu , o kai zmogus perkelia kortas ir reikia traukti jas ... tai turi traukti pati buriancioji ziuredama i treciaja zmogaus aki ar pats zmogus ? g.gif  g.gif Kaip taisikilngiau ?

Pacioms kortoms nereikia jokiu treciu akiu,visi navarotai reikalingi sukurti tam tikra aplinka klijentui....Tikras tarologas isdelios kortas ir troleibuso stoteleje ir miske ant zoles ir kavinej ir kur tik nori....Labai saunu delioti kortas ant tam tikros medziagos staltieses (jos geriau slysta ir nesusitepa),uzsidegti zvake (labai gerai sukoncentruoja mintis ir sukuria teisinga atmosfera),galima daryti ka tik nori,jei tai padeda susikaupti,bet pacioms kortoms to tikrai nereikia.....
Atsakyti
Chiromante, o tai turi traukti zmogus kortas(atejes issiburti) ar tarologos traukia ? man sitas idomu g.gif bigsmile.gif (na tarkim kazkokiam konkreciai delionei, kai reikia istraukti pvz 7 ar 12 kortu ) ?
Papildyta:
as neklausiu apie navarirus ir kur jas galima delioti , as tik klausiu apie traukima 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 03 31, 11:44)
Chiromante, o tai turi traukti zmogus kortas(atejes issiburti) ar tarologos traukia ? man sitas idomu g.gif  bigsmile.gif  (na tarkim kazkokiam konkreciai delionei, kai reikia istraukti pvz 7 ar 12 kortu ) ?
Papildyta:
as neklausiu apie navarirus ir kur jas galima delioti , as tik klausiu apie traukima 4u.gif  blush2.gif

Ir cia taisykles nera...Vieni tarologai neleidzia net prisiliesti prie savo kortu ir atranda tam savu motyvu,kiti duoda klijentui traukti-irgi atranda motyvu.....Dar kiti duoda tik nukelti....Cia jau kaip tau paciai patinka ir kaip jauti....Mano kortos "dirba" nepriklausomai ar as jas kam nors duodu ar ne....Siaip jau duodu,jei tik zmogus pats nori...Yra kaladziu,kuriu neduodu,bet tikrai ne del to,kad kazkas pasidarys kortoms biggrin.gif Visos taisykles veiks,jei tu pati nuspresi,kad tai TAVO taisykles(ritualai).....
Atsakyti
4u.gif na aiskiau dabar smile.gif
o ai nukeliamos kortos tai jos turi buti sudedamos i kruvele is ta pacia tvarka kaip nukeliamos ar nesvarbu kaip ? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 03 31, 12:01)
4u.gif  na aiskiau dabar smile.gif
o ai nukeliamos kortos tai jos turi buti sudedamos i kruvele is ta pacia tvarka kaip nukeliamos ar nesvarbu kaip ? g.gif  bigsmile.gif

Ta pacia tvarka-tada nebutu prasmes ju kelti bigsmile.gif Galiu pasakyti,kaip darau as,o tu pasirink savo buda...Keliu tris kruveles is desines i kaire-praeitis-dabartis-ateitis(praeitis pas mane tada gaunasi desine kruvele...) Tada imu viduriniaja-zmogaus "dabarti" (jis juk pats ja nusikele biggrin.gif ),ir tada "praeiti" bei "ateiti"......O jei nera kazkokiu rimtu delioniu,-galima tiesiog atsiversti visas kruveles ir pirmosios kortos (arba pirmosios trys is kiekvienos kruveles) jau duos daug informacijos......Bet vienos taisykles tikrai nera biggrin.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif dekui smile.gif
o galima susifgalvoti savo deliones ?a r butina pagal kazkokas nustatytas burti ? ir dar idomu labai ar pvz delione tinkanti Lenormand kortomis tiks ir Taro ? blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
ui sorry uz klaidas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 03 31, 12:39)
mirksiukas.gif  dekui smile.gif
o galima susifgalvoti savo deliones ?a r butina pagal kazkokas nustatytas burti ? ir dar idomu labai ar pvz delione tinkanti Lenormand kortomis tiks ir Taro ? blush2.gif  4u.gif
Papildyta:
ui sorry uz klaidas 4u.gif

Apie Lenorman nieko nezinau....O savo delione be abejo galima susikurti,bet cia jau reikia grieztai laikytis tam tikru principu.....Istiesu tai manau,jog delioniu yra labai daug ir labai ivairiu,todel,neturint patirties,-gal nevertetu rizikuoti biggrin.gif O ir nebutinos tos deliones-labai daznai uztenka tiesiog 3 ar 5 kortu. Tai kortai,kuri kelia abejoniu,galima istraukti dar viena ar kelias kortas. Labai universali 7 kortu delione yra "Pasaga".
Atsakyti