Įkraunama...
Įkraunama...

Kalvadosas

Studentavimo laikais teko paragauti Kalvadoso, grupiokas pats padare(as baigusi Fermentavimas ir irenginiai (zodziu alkoholiniu ir nealkoholiniu gerimu gamyba). Atsiminimai nekokie lotuliukas.gif , skonis kaip obuoliu acto,72 proc doh.gif , gal kas linksmu istoriju galite pasipasakot kaip sekesi ragauti.
Mano istorija: darem labaratorini,destytojos nebuvo, nes pasitikejo mumis. Vienas grupiokas velavo.Atsinese stiklainiuka su Kalvadosu ir siule visiems. Galvoju reikia ir man paragauti, kad zinociau kas tai yra. Ipile i menzurele lotuliukas.gif . As sau drasiai makt blink.gif ir svio akys iskilo, o D mano, maniau sudeks burna mano. Ta dien vandeni litrais geriau.
Va visa info kas tai yra http://lt.wikipedia....wiki/Kalvadosas
Atsakyti
niekad neteko o ir nenoreciau blink.gif
Atsakyti
o,kalvadosas puikus gerimas, tiktai Lietuvoje mazai kas ji ismano ir nedrista ragauti biggrin.gif siap rekomenduoju nors kada bare uzsisakyti ir paraguti, bet cia jei megstate brendzius ir konjakus, nes jis yra obuoliu sidro brendis, tai stai, geriate kaip brendi, o taurei susilus, svelnus obuoliu aromatas pats susiranda nosi smile.gif tik gaila, kad LT kalvadosai brangoki...
Atsakyti
Esu ragavusi kalvadoso, bet ziauriai neskanus, na o man tai jis i brendzio ar konjako skoniu nepanasus g.gif Brendi galiu skaniai isgert taurele viena kita, o kalvadoso niekaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2010 04 22, 21:10)
Esu ragavusi kalvadoso, bet ziauriai neskanus, na o man tai jis i brendzio ar konjako skoniu nepanasus g.gif Brendi galiu skaniai isgert taurele viena kita, o kalvadoso niekaip biggrin.gif

drinks_cheers.gif man irgi jis nepanasus nei i brendzio nei i konjako skoni g.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
Man Kalvadosas patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 06 03, 07:25)
Man Kalvadosas patinka wub.gif

gerasss, juk stiprus gerimas wink.gif
Atsakyti
As irgi jungiuosi prie kalvadoso myletoju:)
bet skaniausia teko ragauti prancuzijoje pas dieduka rusyje smile.gif ten tokia kaip ir degustacija buvo smile.gif
Atsakyti