Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjos Marijampolėje

laba,gal kas zinot gera kirpeja Marijampoleje?aciukas is anksto smile.gif
Atsakyti
Na as galeciau rekomenduoti savo kirpeja ir kosmetologe. Kirpeja - Leta , ji turi savo kirpykla prie raudonos baznycios "UV studija" atrodo vadinasi. O man labiausiai patinkanti kosmetologe yra Danute, kiek zinau dabar ji dirba naujam grozio salone Ukininku gatveje. Na man tai jos tikrai labai patinka, nes visada pataria kaip geriau, kaip graziau ir tikrai dar nei karto nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SandruzeG @ 2009 02 08, 22:09)
Na as galeciau rekomenduoti savo kirpeja ir kosmetologe. Kirpeja - Leta , ji turi savo kirpykla prie raudonos baznycios "UV studija" atrodo vadinasi. O man labiausiai patinkanti kosmetologe yra Danute, kiek zinau dabar ji dirba naujam grozio salone Ukininku gatveje. Na man tai jos tikrai labai patinka, nes visada pataria kaip geriau, kaip graziau ir tikrai dar nei karto nenusivyliau smile.gif

as taip pat girdejau geru atsiliepimu apie sita kirpeja-Leta thumbup.gif
o gal galeciau suzinoti jos tel.nr?buciau lb dekinga smile.gif
Atsakyti
nu ir man jeigu galima jos nr ir kosmetologės blush2.gif o gal žinit ar ji atlieka veido valymą su AHA rūgštim, veido masažus ir man?kokios kainos? ax.gif dėkui 4u.gif
Atsakyti
Esu is procedūrų dariusis pas ją tik veido valymą, bet kainos tai tikrai jau nepamenu. O rezultatais tai likau patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SandruzeG @ 2009 02 13, 13:56)
Esu is procedūrų dariusis pas ją tik veido valymą, bet kainos tai tikrai jau nepamenu. O rezultatais tai likau patenkinta smile.gif

o gal turi sitos kosmetologes numeriuka? g.gif aciu smile.gif
Atsakyti
sveikutes visos smile.gif norejau suzinot ka manote apie sio grozio salono kirpejas? g.gif didelis aciukas visoms smile.gif
Atsakyti
man asmeniskai pati geriausia kirpeja Marijampoleje yra Irma. Anksciau ji dirbi "Minutele sau", dabar netoli restorano "keta" persikele i nauja salona. Siaip as gyvenu Kaune jau penkeri metai, bet per ta laika nei karto nesikirpau Kaune, visada griztu i Mrj. Irma - superine kirpeja 4u.gif Puse mano draugiu taip pat pas ja kerpas thumbup.gif
Atsakyti
Prisidedu prie pagiru VS studijai thumbup.gif Visada iseinu patenkinta... Ir kireja ir aplinka maloni wub.gif
Atsakyti
Gal marijampolietės galėtų papasakoti, kokiose kirpyklose plaukus šviesinate? Jau yra tekę išeiti geltonai iš kirpyklos doh.gif , tai labai nesinori vėl papulti į panašią situaciją smile.gif
Atsakyti
as tai kerpuosi pas Daiva jau 5 metai ir esu labai patenkinta ja thumbup.gif ji dirba netoli gulbes, prie vaiku parduotuves bildukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Envuke @ 2009 04 09, 00:24)
as tai kerpuosi pas Daiva jau 5 metai ir esu labai patenkinta ja thumbup.gif  ji dirba netoli gulbes, prie vaiku parduotuves bildukas smile.gif

As turbut toje pacioje kirpykloje pas Vaida plaukus sviesinu, visada lieku patenkinta wink.gif
Atsakyti