Ka manot apie sia parduotuve? Rubai joje toki siek tiek kitoki nei kitose, man visai idomus
nusipirkus is ten keleta drabuziu, bet vel ir vel tenka nusivilti ju kokybe
ka manot jus apie tai?
QUOTE(vivaflame @ 2005 08 04, 09:40)
Ka manot apie sia parduotuve? Rubai joje toki siek tiek kitoki nei kitose, man visai idomus
ka manot jus apie tai?
ka manot jus apie tai?
Man tai jie tokie Aukštoji Gariūnų mada. Gariūniečiai tokiais gal ir neprekiauja, per didelės kainos būtų ten besilankantiems, bet labai į tą pusę.
Turiu iš "Katės" nusipirkusi kelnytes. Pirkau prieš 3 metelius. Labai patogios, labai geros kokybės (gal tik taip pasitaikė) ir tikrai įdomios- tokių pačių gatvėjė niekada nemačiau.
Iš katės turiu nusipirkusi marškinukus, ir du sijonukus. Kokybė labai gera, tikrai nesiskundžiu ir negaila sumokėtų pinigų Na, daug rūbų yra,, mano akimis žiūrint, ,,be ryšio", bet galima ir tikrai gražių bei originalių atrast beja, Laisvės al. niekad nieko gražaus nerandu, o Pramonės Maximoje, visada yra iš ko pasirinkt
O tokia parduotuvė Vilniuje yra?
Kažkaip neteko užtikt
Kažkaip neteko užtikt
QUOTE(Zaliuoke @ 2005 08 04, 11:32)
Pasižiūrėjau ant Katės firminio maišiuko, tai adreso Vilniuje kaip ir nėra. Bet nemažai tokių pačių rūbų yra Marly Vilniuje parduotuvėje, tik va kainos tai ten didesnės nei Katėj.
QUOTE(Editulia @ 2005 08 04, 12:37)
Pasižiūrėjau ant Katės firminio maišiuko, tai adreso Vilniuje kaip ir nėra. Bet nemažai tokių pačių rūbų yra Marly Vilniuje parduotuvėje, tik va kainos tai ten didesnės nei Katėj.
o tai kur isvis ta parduotuve yr?
ir kokie ten rubeliai, kad tokie rasot idomus?
QUOTE(zefyras @ 2005 08 04, 12:39)
Viena yra Maximoj Pramonės pr. antram aukšte pakilus laiptais sukt į kairę ir ji bus pačiam kampe. O kita yra Laisvės a. ji yra ant kampo, kur šalia yra La Bamba soliariumas. O dabar kaip tik ten išpardavimai vyksta, bet labai jau išrankioti rūbai. Man tai šita parduotuvė superinė, tik va kainos man kiek per aukštos. Tai tik išpardavimų ir laukiu.
O rūbai tai labai įvairūs yra ir sportinio stiliaus ir tokio barbiško.
QUOTE(zefyras @ 2005 08 04, 12:39)
Kiek mačiau, tai rūbai turkiški.
QUOTE(Ašara @ 2005 08 04, 10:23)
Man tai jie tokie Aukštoji Gariūnų mada. Gariūniečiai tokiais gal ir neprekiauja, per didelės kainos būtų ten besilankantiems, bet labai į tą pusę.
va riksliai . Nors tame blizgučių skuduryne pasitaiko labai įdomių ir gana kokybišku skuduriukų - pirkau dailų švarkelį, buvau nusižiūrėjus labai gražų sijoną, bet kitą dieną jau buvo nupirktas . O koks yra džinsinis švarkiukas išpieštas gėlėm . Tik man baisiai didelis.
QUOTE(Ašara @ 2005 08 04, 13:43)
Kiek mačiau, tai rūbai turkiški.
Taip yra ir turkiškų, bet taip pat yra prancūziškų. Pirkau palaidinę su sijonu tai jie pagaminti Prancūzijoje. O kas liečia palyginimą su Gariūnais stilius tikrai panašus. Bandžiau Gariūnuose ką nors rasti, na niekaip nieko gero neradau.
Po to, kai kelis kartus ten apsilankiau ir nieko gero neradau, daugiau neuzsuku i ta parduotuve. Kazkaip tie rubeliai man biski kreizi atrodo
Zodziu, nieko gero man...