Įkraunama...
Įkraunama...

KATĖ

Ka manot apie sia parduotuve? Rubai joje toki siek tiek kitoki nei kitose, man visai idomus
nusipirkus is ten keleta drabuziu, bet vel ir vel tenka nusivilti ju kokybe
ka manot jus apie tai?
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2005 08 04, 09:40)
Ka manot apie sia parduotuve? Rubai joje toki siek tiek kitoki nei kitose, man visai idomus
nusipirkus is ten keleta drabuziu, bet vel ir vel tenka nusivilti ju kokybe
ka manot jus apie tai?

Man tai jie tokie Aukštoji Gariūnų mada. Gariūniečiai tokiais gal ir neprekiauja, per didelės kainos būtų ten besilankantiems, bet labai į tą pusę.
Atsakyti
Turiu iš "Katės" nusipirkusi kelnytes. Pirkau prieš 3 metelius. Labai patogios, labai geros kokybės (gal tik taip pasitaikė) ir tikrai įdomios- tokių pačių gatvėjė niekada nemačiau.
Atsakyti
Iš katės turiu nusipirkusi marškinukus, ir du sijonukus. Kokybė labai gera, tikrai nesiskundžiu ir negaila sumokėtų pinigų thumbup.gif Na, daug rūbų yra,, mano akimis žiūrint, ,,be ryšio", bet galima ir tikrai gražių bei originalių atrast smile.gif beja, Laisvės al. niekad nieko gražaus nerandu, o Pramonės Maximoje, visada yra iš ko pasirinkt biggrin.gif
Atsakyti
O tokia parduotuvė Vilniuje yra?
Kažkaip neteko užtikt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaliuoke @ 2005 08 04, 11:32)
O tokia parduotuvė Vilniuje yra?
Kažkaip neteko užtikt  doh.gif

Pasižiūrėjau ant Katės firminio maišiuko, tai adreso Vilniuje kaip ir nėra. Bet nemažai tokių pačių rūbų yra Marly Vilniuje parduotuvėje, tik va kainos tai ten didesnės nei Katėj.
Atsakyti
QUOTE(Editulia @ 2005 08 04, 12:37)
Pasižiūrėjau ant Katės firminio maišiuko, tai adreso Vilniuje kaip ir nėra. Bet nemažai tokių pačių rūbų yra Marly Vilniuje parduotuvėje, tik va kainos tai ten didesnės nei Katėj.

o tai kur isvis ta parduotuve yr? g.gif
ir kokie ten rubeliai, kad tokie rasot idomus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zefyras @ 2005 08 04, 12:39)
o tai kur isvis ta parduotuve yr?  g.gif
ir kokie ten rubeliai, kad tokie rasot idomus?  smile.gif

Viena yra Maximoj Pramonės pr. antram aukšte pakilus laiptais sukt į kairę ir ji bus pačiam kampe. O kita yra Laisvės a. ji yra ant kampo, kur šalia yra La Bamba soliariumas. O dabar kaip tik ten išpardavimai vyksta, bet labai jau išrankioti rūbai. Man tai šita parduotuvė superinė, tik va kainos man kiek per aukštos. Tai tik išpardavimų ir laukiu.
O rūbai tai labai įvairūs yra ir sportinio stiliaus ir tokio barbiško.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editulia: 04 rugpjūčio 2005 - 12:57
QUOTE(zefyras @ 2005 08 04, 12:39)
o tai kur isvis ta parduotuve yr?  g.gif
ir kokie ten rubeliai, kad tokie rasot idomus?  smile.gif

Kiek mačiau, tai rūbai turkiški.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 08 04, 10:23)
Man tai jie tokie Aukštoji Gariūnų mada. Gariūniečiai tokiais gal ir neprekiauja, per didelės kainos būtų ten besilankantiems, bet labai į tą pusę.

va riksliai thumbup.gif . Nors tame blizgučių skuduryne pasitaiko labai įdomių ir gana kokybišku skuduriukų - pirkau dailų švarkelį, buvau nusižiūrėjus labai gražų sijoną, bet kitą dieną jau buvo nupirktas cry.gif . O koks yra džinsinis švarkiukas išpieštas gėlėm thumbup.gif . Tik man baisiai didelis.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 08 04, 13:43)
Kiek mačiau, tai rūbai turkiški.

Taip yra ir turkiškų, bet taip pat yra prancūziškų. Pirkau palaidinę su sijonu tai jie pagaminti Prancūzijoje. O kas liečia palyginimą su Gariūnais stilius tikrai panašus. Bandžiau Gariūnuose ką nors rasti, na niekaip nieko gero neradau.
Atsakyti

Po to, kai kelis kartus ten apsilankiau ir nieko gero neradau, daugiau neuzsuku i ta parduotuve. Kazkaip tie rubeliai man biski kreizi atrodo g.gif
Zodziu, nieko gero man... ax.gif
Atsakyti