lankiausi pas si gydytoja nestumo prieziurai, pas ji ir gimdziau (tiksliau dare cezario pjuvi). galiu pasakyt, kad gydytojas profesionalus, visiskai juo pasitikejau. tiesa, mano vyrui jis nelabai patiko - gal grieztokas pasirode... kartais kai nors paklausdavo, jis tiesiog pasakydavo - medicina palikit man, nesigilinkit. as kazkaip ir neesu linkusi per daug gilintis, man ir klausimu per daug niekada nekyla, bet va kai eidavom su vyru, jis viska noredavo zinot, o is gydytojas nebuvo linkes labai daug pasakot.. bet siaip viskas buvo gerai, atidziai priziurejo (o kai jau sutarem, kad pas ji ir gimdysiu, tada pasidare dar atidesnis

). ir dar kiek netiketa buvo, kai pacia paskutine diena pasiule CZ daryt - buvo siokiu tokiu komplikaciju, tad jis pasiule rinktis, bet isreiske abejone (apie ka ankciau net neuzsimine), ar pavyks paciai pagimdyt... taigi, nusprendem, kad nesikankinsiu ir iskart darom CZ. operacija praejo tikrai sklandziai, o randas sugijo puikiai. zodziu viskas ok su siuo gydytoju, bet netycia taip susikloste, kad antrojo nestumo prieziurai lankysiuosi pas kita gydytoja..