Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Rogalskis

labukas mamykes.... ar teko lankytis pas si gyditoja? ar gimditi pas ji?
as pirmaji pas ji gimdziau,tai dabar nzn,ar pas ji gimditi nes turiu dar viena varianta.... blush2.gif
pasidalinkite patirtimi,nuomone......
aciu 4u.gif
Atsakyti
Ieskokit temoj prie Traku gimdymo namu - ten buvo nemazai komentaru apie si gydytoja.
Atsakyti
lankiausi pas si gydytoja nestumo prieziurai, pas ji ir gimdziau (tiksliau dare cezario pjuvi). galiu pasakyt, kad gydytojas profesionalus, visiskai juo pasitikejau. tiesa, mano vyrui jis nelabai patiko - gal grieztokas pasirode... kartais kai nors paklausdavo, jis tiesiog pasakydavo - medicina palikit man, nesigilinkit. as kazkaip ir neesu linkusi per daug gilintis, man ir klausimu per daug niekada nekyla, bet va kai eidavom su vyru, jis viska noredavo zinot, o is gydytojas nebuvo linkes labai daug pasakot.. bet siaip viskas buvo gerai, atidziai priziurejo (o kai jau sutarem, kad pas ji ir gimdysiu, tada pasidare dar atidesnis hihihi.gif ). ir dar kiek netiketa buvo, kai pacia paskutine diena pasiule CZ daryt - buvo siokiu tokiu komplikaciju, tad jis pasiule rinktis, bet isreiske abejone (apie ka ankciau net neuzsimine), ar pavyks paciai pagimdyt... taigi, nusprendem, kad nesikankinsiu ir iskart darom CZ. operacija praejo tikrai sklandziai, o randas sugijo puikiai. zodziu viskas ok su siuo gydytoju, bet netycia taip susikloste, kad antrojo nestumo prieziurai lankysiuosi pas kita gydytoja..
Atsakyti
Gal ir neblogas gydytojas, bet kalbant apie sudetingesnius atvejus ir kaip kalbet apie tai su besilaukiancia moterimi jokio psichologijos supratimo... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 18 spalio 2009 - 09:19
vienas slysciausiu daktaru, kuriuos teko sutikti....
nieka gyvenime nenoreciau dar karta su juo susidurti.... schmoll.gif
net gatveje...
apie apziura nesciosios net nekalbu... doh.gif per visa nestuma ir gimdyma nieks taip grubiai slyksciai ir nepagarbiai nera manes neapziurejas... net supurto apie ji pagalvojus blink.gif
Atsakyti
o su manim sis gydytojas kalbejo apie viska,normaliai apziurejo,o durnu klausimu is mano puses tikrai buvo ir nieko,man kas patiko,kad jis viska trumpai,aiskiai pasako
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2009 11 03, 11:08)
vienas slysciausiu daktaru, kuriuos teko sutikti....
nieka gyvenime nenoreciau dar karta su juo susidurti.... schmoll.gif
net gatveje...
apie apziura nesciosios net nekalbu...  doh.gif per visa nestuma ir gimdyma nieks taip grubiai slyksciai ir nepagarbiai nera manes neapziurejas... net supurto apie ji pagalvojus blink.gif

As irgi buvau apakusi jo nekompetencija kalbant NE apie kaip medika bet kaip AUKSTAJI moksla su psichologijos kursu baigusi blink.gif

O kodel lankeisi VISA nestuma pas ji jeigu nepatiko? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 11 03, 13:20)
As irgi buvau apakusi jo nekompetencija kalbant NE apie kaip medika bet kaip AUKSTAJI moksla su psichologijos kursu baigusi  blink.gif

O kodel lankeisi VISA nestuma pas ji jeigu nepatiko? mastau.gif

nesilankiau pas ji.
tik kai guliausi i ligonine gimdyti, pakliuvau per jo pamaina....
o siaube tai buvo pati klaikiausia tos dienos atkarpa verysad.gif
gal blogai isdeliojau mintis, pries tai zinuteje.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bova: 03 lapkričio 2009 - 12:30
o kas konkreciai nepatiko?ka reiskia slyksciai apziurejo,ta procedura bet kuriuo atveju yra pati slyksti,nepagarbiai,kaip?neprasyciau komentaru,jei pati nebuciau pas ji pakliuvus,nes man tai buvo viskas greitai ir konkreciai viso to ir norejau
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 11 03, 15:01)
o kas konkreciai nepatiko?ka reiskia slyksciai apziurejo,ta procedura bet kuriuo atveju yra pati slyksti,nepagarbiai,kaip?neprasyciau komentaru,jei pati nebuciau pas ji pakliuvus,nes man tai buvo viskas greitai ir konkreciai viso to ir norejau

taip ta procedura tikrai nemaloni pati issaves....
bet kai po jo apziuros, mane kitoj ligoninei priemime daktaras, vyras ir apziurinejo. simta kart svelniau.
na 15 minuciu su didziausi pilvu neteko, gal jus guleti isskestom kojom, kol malones jis ateit ir apziuret. nevadino jusu visokiais zodziais kam jus is vis i ta ligonine atvaziavot gimdyti ir tt.
jo pasiputimas lenda jam per visus galus, nors nera del ko pustis.

esu girdejusi savo ausimsi kai jis akuseriai liepe kitai moteriai, kuri atvykus is kaimo, nuplauti kojas, nes atseit ji nesvari.... nors moteriske kuo tvarkingiausia....
Atsakyti
man labai keista visa tai girdeti,kazkaip man jis kitoks pasirode,gal ne nuotaikoj buvo,nes as pas ji pagimdziau labai greitai, sakyciau lengvai ir po viso sito reikalo abu likom patenkinti,tiek jis,kad neturejo daug vargo su manim,tiek as,kad viskas sklandziai praejo,o buvo pirmas gimdymas
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 11 03, 15:37)
man labai keista visa tai girdeti,kazkaip man jis kitoks pasirode,gal ne nuotaikoj buvo,nes as pas ji pagimdziau labai greitai, sakyciau lengvai ir po viso sito reikalo abu likom patenkinti,tiek jis,kad neturejo daug vargo su manim,tiek as,kad viskas sklandziai praejo,o buvo pirmas gimdymas

as manau kad nepasiaiskinimas yra ne ta nuotaika....
jei manot kad buvau izuli ir panasiai.. tikrai ne.
puikiai suvokiu, kad jei draskysi akis, tai nieko gero nebus.
man ir buvo pirmas gimdymas. gan sunkus. ir vaikas nemaziukas.

o daktaras pas kuri gimdziau, man vos paklausus ko tikrai graziai paaiskindavo, nepaisant to kad per para turejo 19 gimdymu, cia manau tikrai gali but nenoras bendrat, su zmonem po tokio budejimo, bet bendravo graziai be izeidinejimu ir pan.
Atsakyti