QUOTE(deimapov @ 2009 02 16, 16:27)
sekmės

bet aš pastebėjau man patinka apsipirkti

kai darom savaitinius apsipirkimus tai taip gera į parduotuvę ateiti, tik dedu tik dedu į tą vežimą

kaip pramoga
O man priešingai

Vakar vaikas prie parduotuvės užmigo, tai aš sėdėjau mašinoje, apsipirkinėjo vyras. Su sąrašu
QUOTE(mazge1979 @ 2009 02 17, 09:44)
... nemoku atsisakyt saldumynu, MB alaus nusiperka, vaikus palepinam...
Iš savo patirties galiu pasakyti tiek- kai prekindavomės kasdien, tai kaskart ir pirkdavom ką nors skanaus ar šiaip pakrmatymui, kai pradėjom apsipirkinėti savaitei, irgi pirkdavom ką nors skanaus (paskaičiuodavom savaitei), bet gaudavosi mažiau, be to, ilgainiui pastebėjom, kad tie skanumynai lieka (ne visi, žinoma

) Tiesiog prekinantis kasdien matai-nori-perki-grįžęs dažnai pamiršti

(tai ypač galioja perkant nevalgius) Iškritus tiems nereikalingiems pirkiniams, susitaupė nemažai pinigų
QUOTE(Neryte @ 2009 02 17, 15:19)
Prasom smulkiau,kaip ta jogurta pasigaminti is pieno ir naturalaus jogurto
Aš išsisaugojau dviejų merginų aprašymus, bet kadangi nesulaukiau atsakymo kiek ilgai galima laikyti, tai dar nebandžiau
I - o jogurta darau is 3 l paprasto parduotuvinio pieno ir is 0.5 l bio jogurto ( su vysniom skanu labai) . pakaitinu piena, po to atvesinu ir i drungna supilu ta jogurta, ispilstau i indelius ir palieku nakciai ant stalo uzdengus ranksluosciu, ryta sudedu i saldytuva, valgau su viskauo- medus, uogiene, riesutai, sausi pusryciai. Skanaus.
Kaitinama iki 90 laipsniu , as tai palaukiu ko pradeda po truputuka puta atsirast ir viskas, cia del dezinfekcijos, po to palieku ataust iki kokiu 40 laipsniu
II - jogurtas pagamintas iš 1l pieno ir 125g indelio natūralaus jogurto,paskanintas cukrumi ir atšildytom aviečių uogom
Susidariau meniu iš to, kas buvo namie ir iš kai kurių čia aprašytų patiekalų, gavosi neblogai