
6. Pusryčiams grikių košė, pietums šaltibarščiai, vakarienei pieniškos dešrelės su bulvėmis likusiomis nuo pietų ir pakeptomis.
7. Pusryčiams kiaušiniai, pietūs svečiuose. Gryžus išviriau rūgštynių sriubą su galkutėmis.
1. Vaikams pusryčiams po sumuštinį su šlapianke ir sūrelį, mes valgėm košę dribsnių. Pietums palikau rugštynių sriubos ir šaltų patiekalų užvalgyt. Mes dėjomės šaltieną. Vyras dar sriubos įsipylė. Gryžus kepiau zuikį su sūriu (sūris iš kameros, kažkada buvo nesunaudotas, kad nesugest užšaldžiau, dar liko vienam kartui užšaldyto).
2. Pusryčiai tie patys. Vaikams pietums zuikis ir sriuba. Mes dėjomės to paties, vyras dar sriubos. Gryžus kepiau bulvinius blynus. Kam dar trūko valgė šaltus patiekalus.
3. Pusryčiai sumuštiniai kam su dešra, kam su sūriu. Pietums vaikams sriubos ir zuikio, padariau dar pekino salotas su paprika (viskas nuo anos savaitės), dar šalti patiekalai. Vyras dėjosi šaltienos, marinuotų agurkų, aš zuikio įsidėjau ir jogurtą. Gryžus išviriau makaronų saldžių.
4. Pusryčiai nesikeičia. Pietums vaikams zuikis su sriuba, kažkaip ir nedaug kepiau, bet gal po švenčių dar apetito neatgavę ar lauke daugiau būna, nes valgo šeima įtartinai mažai šią savaitę. Vyras dėjosi sriubos ir šaltienos su agurku (šitą galėtų valgyt kasdien), aš pagaliau susidėjau paskutinį zuikį, duonytės, agurką. Gryžus kepiau bulves ir dešreles, pieniškos makaronų išviriau.
5.Pusryčių net nerašau. Pietums vaikams sriuba makaronų ir dešrelės, dar iš likučio padariau salotas, vyrui šaltiena, man silkės likutis nuo anos savaitės, dar pasikepinau morką su svogūnu, ir su duonyte visai užteko. Gryžus vaikams pašildžiau picą (buvau pirkus abiems maximoje per akciją tokiems atvejams), nes lėkėm į teatrą, nebuvo kada vakarienės daryt. Aš tik porą kąsnių nuo vaikų, vyras mačiau sausai kažką ant greičio valgė.
Dar dariau šaltam kepeninę, viriau šaltieną, varškės desertinį sūrį (žele ir konditerinė varškė nuo švenčių nesunaudota), silkės buvo padaryta (pirkta aną savaitę) ,
Šią savaitę pirkom duoną, 2 lt (2 x 0,5 kepaliuko, akcija), batoną, 3,5 lt ( šeimyninį), pieną,10 lt ( 5 l), vištieną šaltienai 4 ketvirčius,11 lt ( ausį ir kaulą nuo kumpio turėjau šaldiklį), kepenėles kepeninei,4 lt (apie 0,5 kg, dariau iš pusės, kitą užšaldžiau), kalakuto kumpį zuikiui, 15 lt (apie 1 kg, kiaulienos turėjau šaldiklyje, maišiau per pusę, tas pats faršas ėjo gakutėms į sriubą), dešrelės, 10 lt (1 kg, čia ilgiau užteks), majonezo, 4 lt, sūrelių, 10 lt, jogurtų akcijinių 10 vnt,3,90 lt, šaltibarščiams agurotis ir svogūnų laiškai, 6 lt, salotoms pomidoras (pekino salota, paprika ir poras likę nuo švenčių nesunaudota), šlapiankė, 6 lt (500 g), rūkyta dešra, apie 8 lt ( 300 g), sultys vaikams (namie geriam tik savo gamybos, bet į mokyklą gėdijasi savo neštis), užkandžiai į mokyklą (sausainiai ir saldainiai).
Kažkaip šią savaitę nevalgūs maniškiai buvo, trečiadienį ketvirtadienį gryžus radau vaikų pietus net nepaliestus ir po lauką besiduodančias panas savo


Šaltam dariau nedidelius kiekius, kad negestų, tiesiog mažiau, bet įvairiau. Be to, kada pietus daromės normalius ir į darbą nešamės, nelabai ir reikia daug tų šaltų, tiesiog kada perkąsti skubant ar naktipiečiams, pas mus yra tokių naktinėtojų sočiai

Išleidau 90 lt, dar prie maisto priskaičiavau vaikų užkandžius ir gėrimus (nešasi į mokyklą), gavosi 114 lt. Gal ką ir pamiršau parašyt

Čia dabar parašiau temai taupančių savaitės meniu, savaitės apsipirkimas, ką gamino šiandien taupančios, eksperimentas, taupančių dienos meniu, kiek išleidžiat maistui
